4 Kasım 2014 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da dün gece seçim gecesiydi bu nedenle pek çok kanal yayınlarının yeni bölümlerini yayınlamamayı tercih etti.

Yeni bölüm yayınlayan hemen hemen tüm işler kötü giderken tek iyi giden Masterchef Jr'un sezon açılışı oldu. Masterchef Jr'un etkisiyle New Girl de uzun süredir göremediği rakamlara ulaştı. Fakat seçim nedeniyle güncellemelerde ciddi değişimler olması söz konusu.

NBC dizileri Marry Me ve özellikle About A Boy oldukça kötü gittiler. Komedide son dönemde oldukça başarısız olan NBC yine komedi tutturmayı başaramamış gibi gözüküyor.

ABC'de Selfie'nin iki bölüm üst üste yayını da pek iyi gitmedi ve geçen haftaya göre düşüş gösterdi.

Güncel sonuçlar:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMNBCThe Voice - Tekrar2.379.58
FOXMasterChef Junior1.865.09
CBSNCIS: New Orleans - Tekrar1.449.91
ABCSelfie0.933.67
CWThe Flash - Tekrar0.621.75
8:30PMABCSelfie0.933.23
9:00PMFOXNew Girl1.653.38
CBSNCIS - Tekrar1.5411.47
NBCMarry Me1.344.54
ABCMarvel 75 Years: From Pulp to Pop1.233.41
CWSupernatural - Tekrar0.511.07
9:30PMFOXThe Mindy Project1.342.84
NBCAbout a Boy0.933.52
10:00PMNBCNBC News Election Special0.934.23
CBSCBS News Election Coverage0.835.41
ABCYour Voice Your Vote0.733.15

Son düzenleme:
The Flash ve Supernaturel neden eş zamanlı tekrara girmişler ki durduk yere. Arrow da mı yok acaba.

Bu arada Zooey'in oynadığı diziyi merak ettim, kendi saatinde ilk sırayı almış bakarım bir ara.

The Flash ve Supernaturel neden eş zamanlı tekrara girmişler ki durduk yere. Arrow da mı yok acaba.

Bu arada Zooey'in oynadığı diziyi merak ettim, kendi saatinde ilk sırayı almış bakarım bir ara.
Seçim var dedik ya durduk yeresi mi var
Zaten ara verileceği zaman %90 birlikte veriyorlar diziler.

New Girl uzun zamandır ilk kez herhalde kendi saatinde ilk sırada, belki de son kez olur. Reytingleri pek iyi değil. Zooey Deschannel'i çok sevmeme rağmen diziyi pek sevmemiştim ilk sezonun ortasında kaldı öyle. Eğer izlersen belki ben de devam ederim izleyen birini bulmuşken.

Ben gözüme ilişen kısmı okumaya geçip 2. paragraftan başlamışım.

Unutmazsam bakarım, hafta sonu etiketlerim senide. Bu aralar depo olarak sadece Once upon a time'ım var dizi arayışındayım halen.

Ben gözüme ilişen kısmı okumaya geçip 2. paragraftan başlamışım.

Unutmazsam bakarım, hafta sonu etiketlerim senide. Bu aralar depo olarak sadece Once upon a time'ım var dizi arayışındayım halen.
OzaN'dan Yabancı Dizi Önerileri 1: Mutlaka İzlenmeliler

OzaN'dan Yabancı Dizi Önerileri 2: Üst Düzey Diziler

OzaN'dan Yabancı Dizi Önerileri 3: Alternatifler

OzaN'dan Yabancı Dizi Önerileri 4: Taze Bitenler

OzaN'dan Yabancı Dizi Önerileri 5: Unutulmayanlar

Dizi arıyorsan kendine göre bir şeyler vardır mutlaka bu konularda.

abd de seçim varidi

selfie kötü hitmiş

Selfie planı çökmüş. Dizi 1'in altına düştü ve iptali yakındır.

Güncellemeler geldi. About a Boy ve Selfie düştü.

Fox'un sonunda yüzü güldü. Masterchef Junior çok iyi ve New Girl nihayet yükseldi. Demek ki önünde sağlam bir şeyler olsa New Girl iyi reyting alacak.

bu arada foreverin fragmanıda var sitelerde 2 kasımda diye fragmanıda var ama bölümü yok şaka gibi yanı @destere
bu hafta dizi ara vermiştir büyük ihtimal öyle olmuştur sebebini bilmiyorum
casandrayı pardon jo kazmasını özledik bayağı
sende henry den uzak kaldın senin derdin hiç çekilmez
yine biz maggie lerle idare ediyoruz

bu hafta bir kaç dizi ertelendi ama onların ertelenme tarihleri fragmanda açıklnmıstı forever fragmandada 2 kasım yazıyordu bölüm yayınlanmış görünüyor ama nette yok cnm @Forumdash ta şaştı bu işe
@OzaN belki onun bilgisi vardır

11'inde gözüküyor sıradaki bölüm. Neden ertelendi bilmiyorum.

bu sene izlediğim dizilere bir haller oluyor?
manhattan love story ve A to Z iptal edildi
selfie, red band society ve forever iptal sınırındaymış ben öyle duydum doğrusunu @OzaN a sormak lazım

resurection sallantıda, jane the virgin izleyemeden gitti gidecek gibi
senin constantine parlağıda gidiciymiş çiğdem
ayrıca @Forumdash ve @xemrexxx ile ortak diziniz the 100 gitti gidiyor com
) emrenin ve @Harunnn60 un revenge de yollu gibi

nereye elimizi atsak elimizde kaldı

yaşasın kablolu kanallar bizi hayal kırıklığına uğratmıyorlar pek
demeyeyim onlarda iptallere başlar ?

@destere sen revenge izleme vazgeçtim senin yazını okuyunca dizi zaten sallantıda 😕
@Çiğdem- senin de destere de bir farkiin yok pardon en azından senin izledigin turk dizileri bitmiyor , @destere bodozlama dalıyor

ayrica su SPN ne kadar buyuttün ya bende baya reytingı var zannetim

@xemrexxx sende kimsenin izlemedigi dizileri izleyerek ibretlik hikayeler yaratiyorsun

@Çiğdem-

türk dizilerinde 2-3 izleidğim için istikrarlıyım cnm ama yabancılarda 20 tane yıllık oluyor güncel
bu aralar tüm yabancı dizilerim kötü durumda reytingte ama süpernturalda amerikanın kurtlar vadisidir 10 yıldır izliyorum bu diziyi ben amerikanın en iyi dizisidir bana göre

@Çiğdem- gecen yil 20 diziden 10 bitmişti izlediğin yani yarı yarıya bu senin secicigi olmadığını gösterir
turk dizilerinde birtek izledigin reaksiyon riskte o kadar bu yılda yabancı dizilerin birer birer dökülüyor

supernatural o kadar övdün ama reyting fos çıktı