4 Kasım 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 15.4%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 15.4%
  • Firar (Star)

Oy: 1 7.7%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 6 46.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 3 23.1%
  • 5'er Beşer (ATV)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 3 23.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Dedektif Memoli iyi gidiyordu aslında ama 1-2 bölümdür çok düştü. Büyük ihtimal yayından kaldırılır. TNT, yerli film yayınladığında iki katı kadar reyting alıyor :)

türk milleti kurutluyor geniş aile'den zaten geniş aile izleyici kitlesi 0-3 yaş arası olduğu için cuma günü pt2'de nasıl böyle bir reyting aldı hayret ilk 100'e girmemesi lazım zaten 0-3 yaş arası izleyici kitlesi için eğitici olmadığından yayından kalkıyor ohh türkiye saçma bir diziden daha kurtuldu yakında leyla ile mecnun,istanbul'un altınları gibi yapımlar gider de komedinin kralı birol güven'in komedileri papatyam ve çocuklar duymasın kalır zaten bu diziler türk televizyonlarının messi ve ronaldosu espri zekaları çok süper türk komedisinin yetişmelerinde büyük katkıları oluyor bunu da reytinglerden anlayabiliriz yahşi cazibe de orta gidiyor ama geniş aile gibi saçma komedilerden iyi oldukları kesin:d

özür dilerim komedi demeye bin şahit ister ama komedi olarak geçiyor işte:d

Yorumum
Adını Feriha koydum açık ara zirvede bence artık show cuma gününü hiçbir diziye kaptırmaz hayat devam ediyor da dahil
Alemin kralı da gerçekten süper bir dizi başroller harika ama günü değişmesi bence iyi oldu çünkü ben cuma günü afk izliyorum ancak tekrarlarını izleyebiliyordum alemin kralının şimdi güzel bi güne konarsa izlerim
Beyaz Show da süperdi Hadise için izledim bende
Bir çocuk sevdim bence pt2' ye alınmalı
Sihirli annem de artık güblük dizi olarak gayet iyi reytingler alıyor
Deniz yıldızı artık hep düşüşte başrolü öldüren bi senaryodan başşka ne beklenir(bende artık izlemiyorum )
Geniş Aile'yede biraz baktım çok komikti bu reytingleri hak etmiyor bence günlük dizi yapılmalıydı ama malesef bitiyor
Çok az da zehirli sarmaşığı izledim iyiydi :)

Yorumum
Adını Feriha koydum açık ara zirvede bence artık show cuma gününü hiçbir diziye kaptırmaz hayat devam ediyor da dahil
Alemin kralı da gerçekten süper bir dizi başroller harika ama günü değişmesi bence iyi oldu çünkü ben cuma günü afk izliyorum ancak tekrarlarını izleyebiliyordum alemin kralının şimdi güzel bi güne konarsa izlerim
Beyaz Show da süperdi Hadise için izledim bende
Bir çocuk sevdim bence pt2' ye alınmalı
Sihirli annem de artık güblük dizi olarak gayet iyi reytingler alıyor
Deniz yıldızı artık hep düşüşte başrolü öldüren bi senaryodan başşka ne beklenir(bende artık izlemiyorum )
Geniş Aile'yede biraz baktım çok komikti bu reytingleri hak etmiyor bence günlük dizi yapılmalıydı ama malesef bitiyor
Çok az da zehirli sarmaşığı izledim iyiydi :)

Günlük komedi nasıl olurdu acaba Geniş Aillenin :)

o kadar espri nasıl bulunsun olmazdı öyle şey zaten çok sıradan olurdu o zaman:)

rezalet berbat aynı şey kanal istese cüneyt inay istemezdi zaten final yapması daha iyi geniş aile gibi komedi dizileri hafta içi her gün olursa kaliteleri düşer ama reytingleri yükselir izleyici için de kalite daha kıymetlidir:)