Hak ettiğinden fazla alan dizi görmek istiyorsan salı akşamı TRT 1'i açabilirsin.KO hak ettiğinden bir tık fazla,
SY ise bir tık az almış.
He canım he hadi biraz çöken odanda ağlaHak ettiğinden fazla alan dizi görmek istiyorsan salı akşamı TRT 1'i açabilirsin.
En azından havalar ısınınca ve yaz etkisini hissettirmeye başlayınca düşmeye başladı ki neredeyse her dizinin başına gelir bu. Masumlar gibi sezon ortasından beri her hafta istikrarlı düşüp karizmayı iyice çizdirmek de var.He canım he hadi biraz çöken odanda ağla
En azından havalar ısınınca ve yaz etkisini hissettirmeye başlayınca düşmeye başladı ki neredeyse her dizinin başına gelir bu. Masumlar gibi sezon ortasından beri her hafta istikrarlı düşüp karizmayı iyice çizdirmek de var.
Maşallah en ÖLÜ haliyle bile 6-7 alıyor yazın dram dizisi olarak yayınlanmasına rağmen.Ekli dosyayı görüntüle 103389
Allah sana sabır versin cnm, daha yarınki dizin 1,40 mı alacak 1,50 mi onu düşüneceksin
Aynen sen 6-7 almasıyla gurur duy bu da bi şeydirMaşallah en ÖLÜ haliyle bile 6-7 alıyor yazın dram dizisi olarak yayınlanmasına rağmen.Ben anca bununla gurur duyarım.
Evet en azından özetsiz + reklamsız yayınla anca 9 aldı diye gurur duymaktan iyidir.Aynen sen 6-7 almasıyla gurur duy bu da bi şeydir
Senin dizin özetsiz reklamsız 9,66 ve 9,84 alabilse sen sekiz takla atarsın burdaEvet en azından özetsiz + reklamsız yayınla anca 9 aldı diye gurur duymaktan iyidir.
Siber konusu AB grubunun hoşuna gitmiyor @slhttnmtlKırmızı Oda düşüşlere devam ediyor, AB'de bile ciddi ciddi 7'lere düştü.
Son Yaz düşerek gitmiş, FOX nasıl yeni sezon onayı verdi bilmiyorum ama yeni sezonda iş yapamayınca çok pişman olacaklar.
Abdülhamid gitti sonunda.Yalnız vedaya özel şöyle Total'de 2 alsaydı keşke, 1.99 çok kötü olmuş.
Arka Sokaklar'ın Total'de 7 ile zirveyi alıp AB'de 2 alması...
Bozkır Arslanı tutmamış, çok garip şöyle güzelce şişirilip 10+ alması gerekirdi.Volkan Konak, Şevval Sam hatrına bile izlenmemiş, umarım Star uzunca bir süre cumayı böyle hak ettiği gibi rezalet geçirir.
O değilde Trajedi Odası özetsiz ve reklamsız yayınlansaydı ne düşerdi be. Allahtan rakibi yok, yeni sezonda fena çökecek gibi. Camdaki Kız gibi şimdiden bırakırsan senin için iyi, sonra çok uğraşırız bak.Maşallah en ÖLÜ haliyle bile 6-7 alıyor yazın dram dizisi olarak yayınlanmasına rağmen.Ben anca bununla gurur duyarım.
Merak etme canım en ölü haliyle bile en yakın rakibine 2-3 reyting fark atmaya devam etmiş.O değilde Trajedi Odası özetsiz ve reklamsız yayınlansaydı ne düşerdi be. Allahtan rakibi yok, yeni sezonda fena çökecek gibi. Camdaki Kız gibi şimdiden bırakırsan senin için iyi, sonra çok uğraşırız bak.
Sen onlara rakip demişsen çoktan havluyu atmışsındır zaten.Merak etme canım en ölü haliyle bile en yakın rakibine 2-3 reyting fark atmaya devam etmiş.Bu saatten sonraki düşüşleri ciddiye almıyorum yaz geldiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?