4 Haziran 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?

• Payitaht: Abdülhamid (Final) | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Her zaman ki gibi KANAL D ve TV 8 zirvede

He canım he hadi biraz çöken odanda ağla :A
En azından havalar ısınınca ve yaz etkisini hissettirmeye başlayınca düşmeye başladı ki neredeyse her dizinin başına gelir bu. Masumlar gibi sezon ortasından beri her hafta istikrarlı düşüp karizmayı iyice çizdirmek de var. :A

En azından havalar ısınınca ve yaz etkisini hissettirmeye başlayınca düşmeye başladı ki neredeyse her dizinin başına gelir bu. Masumlar gibi sezon ortasından beri her hafta istikrarlı düşüp karizmayı iyice çizdirmek de var. :A
3E6D671E-0976-4FCC-A9EE-FDAD92289BE2.jpeg

Allah sana sabır versin cnm, daha yarınki dizin 1,40 mı alacak 1,50 mi onu düşüneceksin :A

Son Yaz büyük kumar oynadı. Funda Eryiğit kesin çıktıysa gelecek sezon dizinin erken final yapacağına eminim.

Kırmızı Oda düşüp duruyor :A yeni sezon da kaybettiği reytingleri geri kazanacağını düşünmüyorum.

Son Yaz düşmesi ilginç olmuş geçen hafta iyi atak yapmıştı.

Bozkır Arslanı Celaleddin ilk defa bi tarihi dizi tutmadı ben şok :A

Kırmızı Oda düşüşlere devam ediyor, AB'de bile ciddi ciddi 7'lere düştü.

Son Yaz düşerek gitmiş, FOX nasıl yeni sezon onayı verdi bilmiyorum ama yeni sezonda iş yapamayınca çok pişman olacaklar.

Abdülhamid gitti sonunda. :A Yalnız vedaya özel şöyle Total'de 2 alsaydı keşke, 1.99 çok kötü olmuş. :F

Arka Sokaklar'ın Total'de 7 ile zirveyi alıp AB'de 2 alması... :F

Bozkır Arslanı tutmamış, çok garip şöyle güzelce şişirilip 10+ alması gerekirdi. :A Volkan Konak, Şevval Sam hatrına bile izlenmemiş, umarım Star uzunca bir süre cumayı böyle hak ettiği gibi rezalet geçirir. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Kırmızı Oda düşüşlere devam ediyor, AB'de bile ciddi ciddi 7'lere düştü.

Son Yaz düşerek gitmiş, FOX nasıl yeni sezon onayı verdi bilmiyorum ama yeni sezonda iş yapamayınca çok pişman olacaklar.

Abdülhamid gitti sonunda. :A Yalnız vedaya özel şöyle Total'de 2 alsaydı keşke, 1.99 çok kötü olmuş. :F

Arka Sokaklar'ın Total'de 7 ile zirveyi alıp AB'de 2 alması... :F

Bozkır Arslanı tutmamış, çok garip şöyle güzelce şişirilip 10+ alması gerekirdi. :A Volkan Konak, Şevval Sam hatrına bile izlenmemiş, umarım Star uzunca bir süre cumayı böyle hak ettiği gibi rezalet geçirir. :A
Siber konusu AB grubunun hoşuna gitmiyor @slhttnmtl

Maşallah en ÖLÜ haliyle bile 6-7 alıyor yazın dram dizisi olarak yayınlanmasına rağmen. :A Ben anca bununla gurur duyarım. :A
O değilde Trajedi Odası özetsiz ve reklamsız yayınlansaydı ne düşerdi be. Allahtan rakibi yok, yeni sezonda fena çökecek gibi. Camdaki Kız gibi şimdiden bırakırsan senin için iyi, sonra çok uğraşırız bak. :A

O değilde Trajedi Odası özetsiz ve reklamsız yayınlansaydı ne düşerdi be. Allahtan rakibi yok, yeni sezonda fena çökecek gibi. Camdaki Kız gibi şimdiden bırakırsan senin için iyi, sonra çok uğraşırız bak. :A
Merak etme canım en ölü haliyle bile en yakın rakibine 2-3 reyting fark atmaya devam etmiş. :A Bu saatten sonraki düşüşleri ciddiye almıyorum yaz geldiği için. :A

Merak etme canım en ölü haliyle bile en yakın rakibine 2-3 reyting fark atmaya devam etmiş. :A Bu saatten sonraki düşüşleri ciddiye almıyorum yaz geldiği için. :A
Sen onlara rakip demişsen çoktan havluyu atmışsındır zaten. :A Neyse ki cumanın sarsılmaz zirvesi Arka Sokaklar kimseye geçit vermiyor. AB'de bile 7'ye kadar düştünüz, osmanlı bile... :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir