Beyazıt ölmüş bir zahmet 1.olsun zaten.Ekli dosyayı görüntüle 37007
nedense her gün konuda konuşulan sosyal emdya reytingleri my 1.olunca konuşulmamış@Bully @yatutarsa @Forumdash
ekleyelim istersen @Yakamoz-Asi
Beyazıt ölmüş bir zahmet 1.olsun zaten.Ekli dosyayı görüntüle 37007
nedense her gün konuda konuşulan sosyal emdya reytingleri my 1.olunca konuşulmamış@Bully @yatutarsa @Forumdash
ekleyelim istersen @Yakamoz-Asi
senden en az 200 tweet bekliyomBeyazıt ölmüş bir zahmet 1.olsun zaten.Haftaya da Sülo ölecek iyi bir elem keder akıtılır sosyal medyada kendisine.
twitterdan yasak yiyene kadar tweet atmayı planlıyorumBeyazıt ölmüş bir zahmet 1.olsun zaten.Haftaya da Sülo ölecek iyi bir elem keder akıtılır sosyal medyada kendisine.
İşte görmek istediğimiz hareketler bunlar.twitterdan yasak yiyene kadar tweet atmayı planlıyorum
mahidevran sultanımız bin yıllık beddua etti zaten cabası olur bizimkiİşte görmek istediğimiz hareketler bunlar.O evlat katiline beddua şov yapmamız lazım.
Benim olmasına rağmen ben Katie diye biri tanımıyorumsülüam nöldüğü an @destere berene @Yakamoz-Asi tubaya @Çiğdem- jensena @yatutarsa nuruna @Forumdash katiesine @Bully dikmenlisine @RevaN zerrin iffetine kavuşmuş kadar sevineceğinden twitterda patlama olması normal
arrowdaki ex in .ssBenim olmasına rağmen ben Katie biri tanımıyorumHangi ex'im acaba
Laural diyorsan ben sevmiyorumarrowdaki ex in .ss
onları bilmiyorum katieyi gg den biliyorumLaural diyorsan ben sevmiyorumBen şeheyla gözlüm Felicity'i seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?