Beyazıt ölmüş bir zahmet 1.olsun zaten.Ekli dosyayı görüntüle 37007
nedense her gün konuda konuşulan sosyal emdya reytingleri my 1.olunca konuşulmamış@Bully @yatutarsa @Forumdash
ekleyelim istersen @Yakamoz-Asi
Beyazıt ölmüş bir zahmet 1.olsun zaten.Ekli dosyayı görüntüle 37007
nedense her gün konuda konuşulan sosyal emdya reytingleri my 1.olunca konuşulmamış@Bully @yatutarsa @Forumdash
ekleyelim istersen @Yakamoz-Asi
senden en az 200 tweet bekliyomBeyazıt ölmüş bir zahmet 1.olsun zaten.Haftaya da Sülo ölecek iyi bir elem keder akıtılır sosyal medyada kendisine.
![]()
twitterdan yasak yiyene kadar tweet atmayı planlıyorumBeyazıt ölmüş bir zahmet 1.olsun zaten.Haftaya da Sülo ölecek iyi bir elem keder akıtılır sosyal medyada kendisine.
![]()
İşte görmek istediğimiz hareketler bunlar.twitterdan yasak yiyene kadar tweet atmayı planlıyorum![]()
mahidevran sultanımız bin yıllık beddua etti zaten cabası olur bizimkiİşte görmek istediğimiz hareketler bunlar.O evlat katiline beddua şov yapmamız lazım.
![]()
Benim olmasına rağmen ben Katie diye biri tanımıyorumsülüam nöldüğü an @destere berene @Yakamoz-Asi tubaya @Çiğdem- jensena @yatutarsa nuruna @Forumdash katiesine @Bully dikmenlisine @RevaN zerrin iffetine kavuşmuş kadar sevineceğinden twitterda patlama olması normal![]()
arrowdaki ex in .ssBenim olmasına rağmen ben Katie biri tanımıyorumHangi ex'im acaba
![]()
Laural diyorsan ben sevmiyorumarrowdaki ex in .ss
onları bilmiyorum katieyi gg den biliyorumLaural diyorsan ben sevmiyorumBen şeheyla gözlüm Felicity'i seviyorum
![]()