çoook fan kafaca bi yorummy beklenen yükselişi yaşayamamış
kpa 5 lerde dolandı durdu my varken seneye netcek bakalım
dikmen iyi gidiyor
ağlatan dans reytingiiyle ağlattı
ıyy fan kafa demek ceza nedeni biliyon dimiçoook fan kafaca bi yorum
dikmen çok iyi gidiyor gerçekten. Yaz gelmesine rağmen çocukların dişarıda akşam saatlerinde koşuşturmasına ragmen iyi direniyor
[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] süper abc1 deböyle devam haftaya 8 s.finalinde 10
Senin banlanman lazımdı bana derkenıyy fan kafa demek ceza nedeni biliyon dimi
o zamanlar ceza nedeni değildiSenin banlanman lazımdı bana derkenTabii ben senin gibi habire şiakyette bulunmadiğim için
Ne zamandan beridir ceza varo zamanlar ceza nedeni değildiayrıca yorumum fan kafalıkla ilgili değil my beklenen yükselişi yaşayamamış demişim fankafalar gibi övmemişim dizimi
kpa bu kadro ve fazladan reklamla medcezir ka reyting almalıydı ama alamıyor malesef o yüzden başarısız daha dikmeni zor geçiyor genelde geçemiyorNe zamandan beridir ceza varFan kafaliğin MY ile devreye girmiyor zaten [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'yi görmemezlikle geliyor
Dikmenle aynı kitleye sahip değiller.[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'nın kitlesi MY oldugundan Medcezir kadar yükselemiyor.kpa bu kadro ve fazladan reklamla medcezir ka reyting almalıydı ama alamıyor malesef o yüzden başarısız daha dikmeni zor geçiyor genelde geçemiyor
zaten medcezir ile karagül de hiç ortak kitleye sahip değilDikmenle aynı kitleye sahip değiller.[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'nın kitlesi MY oldugundan Medcezir kadar yükselemiyor.
Yaa bi git Allah aşkınazaten medcezir ile karagül de hiç ortak kitleye sahip değilgeç bunları panpa
my kitlesi my kalitesinden sonra anca kss ye bakar şu an ekranda oyunculuk açısından da karagüle diğerlerine bakmaz
sen myci değilsin ki o yüzden anlamazsınYaa bi git Allah aşkınaSen KSS'yi oyunuluk olarak da değerlendirmiyordur fragmanlar döndüğündeOrda da kimse ahım şahım kimse oynamıyor izlemesem yerdim
unutmuşlar herhalEkli dosyayı görüntüle 37007
nedense her gün konuda konuşulan sosyal emdya reytingleri my 1.olunca konuşulmamış@Bully @yatutarsa @Forumdash
ekleyelim istersen @Yakamoz-Asi
total-ab-abc1-sosyal emdya tüm reytinglerde 1.diziunutmuşlar herhalbir dayanak o vardı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?