4 Haziran 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

my finale yaklaşmasına rağmen yükseliş yaşayamamış umutlar finale kaldı

Ağlatan Dans'ın isminde bile anlatım bozukluğu var. Ağlatan Dans mı olurmuş ya. O nasıl bir isim öyle. Show bu diziyi de 2 haftaya kaldırır.

Ankaranın Dikmeni eskiden 6 alıyordu şimdi totalde 5'e ab'de 4 reytinge düştü ama forum geneline göre dizi iyi gidiyor Kara Para Aşk'ta virgülden sonra düşüş olsa hemen kpa düşmüş deniliyor
bu hafta diziler arasında ab ve abc1'de en büyük artışı KPA sağlamış devamıda gelir inş.

my o bölüme rağmen yine yükselememiş 🙁 total 8.6 ab 8.8 abc1 10.5 alarak yine rahat şekilde zirvede

Kızılelma yükselmiş ama dünkü bölüme göre daha çok bekliyordum ben

my beklenen yükselişi yaşayamamış

kpa 5 lerde dolandı durdu my varken seneye netcek bakalım

dikmen iyi gidiyor
ağlatan dans reytingiiyle ağlattı
çoook fan kafaca bi yorum

dikmen çok iyi gidiyor gerçekten. Yaz gelmesine rağmen çocukların dişarıda akşam saatlerinde koşuşturmasına ragmen iyi direniyor

[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] süper abc1 de
böyle devam haftaya 8 s.finalinde 10

My Beyazıt'ın ölümüne rağmen total ve ab'de beklenen sıçramayı yapamamış ama ABC1'de iyi gitmiş.

Kara Para Aşk gayet iyi gitmiş.

Dikmen totalde iyi ab'de eskiye nazaran düşük.

Not Defteri kötü gitmiş.

Ağlatan Dans pek iyi bir başlangıç yapamamış daha geç başlasa iyi olurdu.

Kızılelma kanalına göre iyi gitmiş.

ıyy fan kafa demek ceza nedeni biliyon dimi

Senin banlanman lazımdı bana derken
Tabii ben senin gibi habire şiakyette bulunmadiğim için
o zamanlar ceza nedeni değildi
ayrıca yorumum fan kafalıkla ilgili değil my beklenen yükselişi yaşayamamış demişim fankafalar gibi övmemişim dizimi

o zamanlar ceza nedeni değildi
ayrıca yorumum fan kafalıkla ilgili değil my beklenen yükselişi yaşayamamış demişim fankafalar gibi övmemişim dizimi
Ne zamandan beridir ceza var
Fan kafaliğin MY ile devreye girmiyor zaten [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'yi görmemezlikle geliyor

Ne zamandan beridir ceza var
Fan kafaliğin MY ile devreye girmiyor zaten [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'yi görmemezlikle geliyor
kpa bu kadro ve fazladan reklamla medcezir ka reyting almalıydı ama alamıyor malesef o yüzden başarısız daha dikmeni zor geçiyor genelde geçemiyor

kpa bu kadro ve fazladan reklamla medcezir ka reyting almalıydı ama alamıyor malesef o yüzden başarısız daha dikmeni zor geçiyor genelde geçemiyor
Dikmenle aynı kitleye sahip değiller.[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'nın kitlesi MY oldugundan Medcezir kadar yükselemiyor.

Dikmenle aynı kitleye sahip değiller.[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'nın kitlesi MY oldugundan Medcezir kadar yükselemiyor.
zaten medcezir ile karagül de hiç ortak kitleye sahip değil
geç bunları panpa

my kitlesi my kalitesinden sonra anca kss ye bakar şu an ekranda oyunculuk açısından da karagüle diğerlerine bakmaz

zaten medcezir ile karagül de hiç ortak kitleye sahip değil
geç bunları panpa

my kitlesi my kalitesinden sonra anca kss ye bakar şu an ekranda oyunculuk açısından da karagüle diğerlerine bakmaz
Yaa bi git Allah aşkına
Sen KSS'yi oyunuluk olarak da değerlendirmiyordur fragmanlar döndüğünde
Orda da kimse ahım şahım kimse oynamıyor izlemesem yerdim

Yaa bi git Allah aşkına
Sen KSS'yi oyunuluk olarak da değerlendirmiyordur fragmanlar döndüğünde
Orda da kimse ahım şahım kimse oynamıyor izlemesem yerdim
sen myci değilsin ki o yüzden anlamazsın
my nin her koşulda izleyecek 7.5 reytinglik izleyicisi var bu kitle de kpa ya kaymaz kaysa kaysa dizi musti ölüyi mehmet günsuri çin üzüliyiz diye gelen ergen kızlar kayar kpa ya