çoook fan kafaca bi yorummy beklenen yükselişi yaşayamamış
kpa 5 lerde dolandı durdu my varken seneye netcek bakalım
dikmen iyi gidiyor
ağlatan dans reytingiiyle ağlattı
ıyy fan kafa demek ceza nedeni biliyon dimiçoook fan kafaca bi yorum
dikmen çok iyi gidiyor gerçekten. Yaz gelmesine rağmen çocukların dişarıda akşam saatlerinde koşuşturmasına ragmen iyi direniyor
[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] süper abc1 deböyle devam haftaya 8 s.finalinde 10
Senin banlanman lazımdı bana derken Tabii ben senin gibi habire şiakyette bulunmadiğim içinıyy fan kafa demek ceza nedeni biliyon dimi
o zamanlar ceza nedeni değildi ayrıca yorumum fan kafalıkla ilgili değil my beklenen yükselişi yaşayamamış demişim fankafalar gibi övmemişim dizimiSenin banlanman lazımdı bana derken Tabii ben senin gibi habire şiakyette bulunmadiğim için
Ne zamandan beridir ceza var Fan kafaliğin MY ile devreye girmiyor zaten [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'yi görmemezlikle geliyoro zamanlar ceza nedeni değildi ayrıca yorumum fan kafalıkla ilgili değil my beklenen yükselişi yaşayamamış demişim fankafalar gibi övmemişim dizimi
kpa bu kadro ve fazladan reklamla medcezir ka reyting almalıydı ama alamıyor malesef o yüzden başarısız daha dikmeni zor geçiyor genelde geçemiyorNe zamandan beridir ceza var Fan kafaliğin MY ile devreye girmiyor zaten [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'yi görmemezlikle geliyor
Dikmenle aynı kitleye sahip değiller.[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'nın kitlesi MY oldugundan Medcezir kadar yükselemiyor.kpa bu kadro ve fazladan reklamla medcezir ka reyting almalıydı ama alamıyor malesef o yüzden başarısız daha dikmeni zor geçiyor genelde geçemiyor
zaten medcezir ile karagül de hiç ortak kitleye sahip değil geç bunları panpaDikmenle aynı kitleye sahip değiller.[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 'nın kitlesi MY oldugundan Medcezir kadar yükselemiyor.
Yaa bi git Allah aşkına Sen KSS'yi oyunuluk olarak da değerlendirmiyordur fragmanlar döndüğünde Orda da kimse ahım şahım kimse oynamıyor izlemesem yerdimzaten medcezir ile karagül de hiç ortak kitleye sahip değil geç bunları panpa
my kitlesi my kalitesinden sonra anca kss ye bakar şu an ekranda oyunculuk açısından da karagüle diğerlerine bakmaz
sen myci değilsin ki o yüzden anlamazsın my nin her koşulda izleyecek 7.5 reytinglik izleyicisi var bu kitle de kpa ya kaymaz kaysa kaysa dizi musti ölüyi mehmet günsuri çin üzüliyiz diye gelen ergen kızlar kayar kpa yaYaa bi git Allah aşkına Sen KSS'yi oyunuluk olarak da değerlendirmiyordur fragmanlar döndüğünde Orda da kimse ahım şahım kimse oynamıyor izlemesem yerdim
unutmuşlar herhal bir dayanak o vardı işteEkli dosyayı görüntüle 37007
nedense her gün konuda konuşulan sosyal emdya reytingleri my 1.olunca konuşulmamış @Bully @yatutarsa @Forumdash
ekleyelim istersen @Yakamoz-Asi
total-ab-abc1-sosyal emdya tüm reytinglerde 1.dizi maşallah diyelim dğer günler 4 kategoride 3 farklı birinci bile çıkıyorunutmuşlar herhal bir dayanak o vardı işte