4 Haziran 2013 Salı Reyting Sonuçları

Öyle Bir Geçer Zaman Ki totalde zirveyi ele geçirmiş ancak reytingler oldukça düşük görünüyor.Umarım final bölümünde iyi reytinglerle bitirir.

Acun Ab grubunda zirvede ama onunda oranlarının çok iyi olduğu söylenemez.

Benim İçin Üzülme iki grupta da düşüşe devam ediyor.Sonu Hayat Devam Ediyor olacak gibi.

İşler Güçler final bölümüyle çok vasat bir performans gösterdi.

Bir Aşk Hikayesi Dizilerin Sezon Finaline Girmesi İle Yaz'ın Çok Daha İyi İşler Yapıcak Reytingler Hep Yükseliyor

İşin ilginç tarafı salı günü düşmeye başladı, millet kaç gündür sokaklarda..
Benimi İçin Üzülme AB'de hiç alışkın olmadığı şekilde çok düşmüş..
Acun memnun mu acaba bu reytinglerden?
Seksenler AB'de iyi gitmiş ama tüm yapımlar eski günlerini mumla arıyor diyebiliriz.

Acun bu sezon survivor'un kalitesini baya bir düsürdü diyebiliriz. Gecen sezon neydi öyle herkes survivor konusurdu, merakla beklerdi.
Bu sezon hic böyle bir hava yok. Bu zaten reytinglerden de belli.
Üstüne birkac güne yaymasi insanlari hergün Acun programi görmekten soguttu.
Acun artik bu sezon bir an önce bitsin de önümüzdeki oyunlara bakalim havasindadir. Sanmiyorum artik reytingleri pek umursadigini..

Bir Aşk Hikayesi sonunda artmayı başardı ve total de 11, ab'de 12.olarak kanalını mutlu etti.

Haftaya daha da artacaktır. Haftaya iki grupta da 3 reyting bekliyorum en az

tüm yapımlar düşmüş akşam survivor oyun güzeldi ama geçen hafta 2 bu hafta 1 oyun olduğundan düşmüştür total 6.78 reyting alarak zirveyi kıl payı kaçırmış ab 7.07 almış haftaya yükselir yine :) , öbgzk 6.87 alarak en çok izlenen olmuş tebrikler ab 6.08 reytinge düşmüş , biü total 5.67 reyting ab 2.68e kadar düşmüş

Bir Aşk Hikayesi'ne bu arada uzun özet yaramış. Tebrikler FOX'a. Bu işi iyi biliyor

Son düzenleme:
reytingler dip ömillet tv yi bıraktı son günlerde
öncelikle ab si 2.68 olan bir dizi atv ye yakışmıyor
öbgz deüşmüş normalden 1 reyting aşağıda
acnunun bu zamanlarda 9-1 alması lazımdı
seksenler totalde hafif artmış ab de en çok izlenen komedi olacak galip sürpriz yapmazsa
kmoi iyi gitmiş

Acun bu sezon survivor'un kalitesini baya bir düsürdü diyebiliriz. Gecen sezon neydi öyle herkes survivor konusurdu, merakla beklerdi.
Bu sezon hic böyle bir hava yok. Bu zaten reytinglerden de belli.
Üstüne birkac güne yaymasi insanlari hergün Acun programi görmekten soguttu.
Acun artik bu sezon bir an önce bitsin de önümüzdeki oyunlara bakalim havasindadir. Sanmiyorum artik reytingleri pek umursadigini..
İmzamı atarım.