4 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

show yine iyi gitmiş

Çocuklar Duymasın bitti

- - - Ekleme - - -

Aksine daha iyi. :) Atv'de ki kadro çok genişti ve uzun sürüyordu bir akıcılığı yoktu, şimdi hem süre kısa hemde kadro az, hikaye bol :) Ayrıca henüz hikayede tam başlamadı, diziye yeni katılacak oyuncular yarın gözükürler herhalde asıl hikaye o zaman başlayacak :)

Atv deki daha iyiydi.İşe falan gidiyordu Haluk şimdi insanı çok sıkıyo :( İnşallah eski tadı alırım yoksa soğurum diziden

çocuklarduymasın post: 1440488' Alıntı:
Çocuklar Duymasın bitti

- - - Ekleme - - -

Atv deki daha iyiydi.İşe falan gidiyordu Haluk şimdi insanı çok sıkıyo :( İnşallah eski tadı alırım yoksa soğurum diziden
Emekli oldu artık kendi işini kuracak Gönül ile beraber lokanta dükkanı açıyorlar diziyi izlediğine emin misin? :) Bunlar daha az önce oldu da :D

Spider-Man in şu müziği harrika be Demir Adam da olsa varya offffffffff diyorum nefis olurdu

- - - Ekleme - - -

Ne kadar saçma bir sahne adam çatıdan atlıyo sadece beli burkuluyo 😡kiki:

Billy Kane post: 1440497' Alıntı:
Emekli oldu artık kendi işini kuracak Gönül ile beraber lokanta dükkanı açıyorlar diziyi izlediğine emin misin? :) Bunlar daha az önce oldu da :D

İzledim.Ama işe gitselerdi daha güzel olurdu daha sıcakto oraya alışmıştım şimdi biraz yabancılık çekiyorum zamanla alışırım belkş

Spider-Man in artık sonları
OFFFFFF BOMBA YERLER BOMBBBA

- - - Ekleme - - -

Spider-Man reklam dönüşü bu arada

- - - Ekleme - - -

Spider-Man iyi gitmiş