Eski oranlardan uzak yakinda daha cok duserKiraz mevsimi ne Tebrikler
Dizim uçmuş yine))
Daha ne kadar bu diziye laf aticaksınız bırakın bu dizinin peşini
Kiraz Mevsimi herkese büyük bir ders verdi
Umarim forumda hak ettiği ilgiyi görür
@beyazsoy @Billy Kane @Reytinger @ozgur2113 @cookies @sokak sanati
Hayallere dalmayalım.Eski oranlardan uzak yakinda daha cok duser
Dün Uğurkan'a sende sinir oldun mu?Bu Tarz Benim çok güzeldi oranları da çok iyi.
Ulan İstanbul tekrarı güzel gitmiş.
Evet cadı giyinen kıza vermişti. Adı Ayşegül'dü galiba.Dün Uğurkan'a sende sinir oldun mu?@Ahmad ile konuşmuktuk dün, kimseye 5 vermedi kimdi unuttum cadıya mı vermişti.
Kim elendi pek? Umarım o olay çıkaran 2 kız gitmemiştir, kavgaları güzel oluyordu.Evet cadı giyinen kıza vermişti. Adı Ayşegül'dü galiba.
Reytinglerde çok iyi gitmiş gerçekten. Pt1'de yayınlanan bir moda programı için bu reytingler büyük başarı.(bayram olmasa daha da iyi giderdi)
Hayır onlar elenmedi.Kim elendi pek? Umarım o olay çıkaran 2 kız gitmemiştir, kavgaları güzel oluyordu.
Aynen Bugün Ne Giysem'in finalide çok iyi gitmişti 3. mü 2. mi ne olmuştu sanırsam Bu Tarz Benim'in de asıl finalinin reytingleri çok daha iyi gidecektir. Bayram olmasa bencede 3 üstü rahat alırdı.
Hmm iyi olmuş o zaman.Hayır onlar elenmedi.Şu kız elendi.
Ekli dosyayı görüntüle 40023
Bugün Ne Giysem'in finali olduğu için öyle yüksek gidiyordu ama Bu Tarz Benim'de her hafta Eleme Gecesi var. Yani programın başarısı çok büyük.
Ben de acayip sinir oldum.Dün Uğurkan'a sende sinir oldun mu?@Ahmad ile konuşmuktuk dün, kimseye 5 vermedi kimdi unuttum cadıya mı vermişti.
Aynen heycanlı heycanlı konuşuyor izlerken bende panik oluyorum.Ben de acayip sinir oldum.bir de ses tonu inişli çıkışlı korkuyorum adamdan.evet Ayşegül'e verdi diye hatırlıyorum. Benim Donettela'm ve İkizlerim'e 5 vermeliydi.Özlem'e bayılıyorum çok komik yaBuse'ye üzüldüm.
Aman Ezgi o kadar uğraşmasa da olurdu nasıl olsa 5 yıldızı vardı koruma altındaydı.Aynen heycanlı heycanlı konuşuyor izlerken bende panik oluyorum.
5 puanı hakeden çok oldu mesela Çinli kızda emek harcamıştı o kadar ve ilk çıkan kız ama 4 verdi.
Yok ben Dilber ananın konuk olduğu eleme gecesini az biraz bakmıştım tam olarak baktığım ilk eleme gecesi bu oldu.Aman Ezgi o kadar uğraşmasa da olurdu nasıl olsa 5 yıldızı vardı koruma altındaydı.
Ama Ayşenur yani Donetella'nın Lady Gaga'yı canlandırdığı geceyi hatırlıyor musun?Efsaneydi kız süperdi vallahi.
Şimdi bu Ayşenur hani bu hafta ''Kırmızı Başlıklı Kız'' olan sarı saçlı marjinal tarzılı kız bu yüzden ona Donatella diyorlar.Yok ben Dilber ananın konuk olduğu eleme gecesini az biraz bakmıştım tam olarak baktığım ilk eleme gecesi bu oldu.Nasıl olmuştu?
Geçen hafta en yüksek puanları hakediyordu.Gaga'ma gerçekten çok benzemişti.Şimdi bu Ayşenur hani bu hafta ''Kırmızı Başlıklı Kız'' olan sarı saçlı marjinal tarzılı kız bu yüzden ona Donatella diyorlar.Lady Gaga Hayranıymış zaten benziyorda kapı açılınca herkes Lady Gaga zannettiNur şey dedi '' ne oluyor Lady Gaga stüdyoyu bastı'' falan dedi.çok güzeldi Gaga gibi sıradışı ve marjinaldi çok havalıydı ve tüm jürilerden 5 aldı düşün yani Uğurkan bile yıldızlı 5 verdi.
aga sende bi garipsin bu dizinin senaryosu çok iyi dedin dün izlim dedim şaka falan yapıyon heraldeDünkü bölüm çok kötüydü. Bayram dolayısıyla düşüş vardı %37 olan izlenme %30 düşmüş ama bayram olmasaydi kiraz mevsi 7.5 civari alirdi cunku share olarak da düşüş var. 24 olan share 20 düşmüş. Sanırım koreliler de artık salmış diziyi)))
Son 3 -4 bölümdür ben Dr eleştiriyorum eski kalitesi yok. Dünkü bölüm berbat otesiydi 4 bölümdür finalleri olmazsa pek izlenemezaga sende bi garipsin bu dizinin senaryosu çok iyi dedin dün izlim dedim şaka falan yapıyon heraldedaha öncede 2-3 bölüme göz atmışlığım var çok basit ve klişe bi senaryosu var ve acayip cıvık işleniyor bu mu senaryosu güçlü dizi
ekranda en ço ksatan şey aşk panpaYuh ya Kiraz Mevsimi gibi bir dizi bu oranları mı almış. Ne diyeceğimi bilemedim dizi güzelde değil geçenlerde izleyeyim dedim çok kötüydü çok sıkıldım hiç aksiyon falan yoktu sırf aşk. Bence hak etmiyor ama bu sadece benim düşüncem
klişe olaylar aga başka bişey yokSon 3 -4 bölümdür ben Dr eleştiriyorum eski kalitesi yok. Dünkü bölüm berbat otesiydi 4 bölümdür finalleri olmazsa pek izlenemez
Mukemell değil tabi. ama senaryo doğruları çok fazla özelikle ilk baştaki bölümlerin kurgusu çok iyiydi. Zaten bu kadar iyi olmazsa Kore dizisinden uyarlama olmaz. Başlığında anlattım neyi doğru yaptığınıklişe olaylar aga başka bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?