Nasıl reyting beklemesinZaten star reyting beklemiyordur bence cunku bi hafta denedi batmisti.Bayram sebebiyle yayinliyodur
Son kez denedi birdaha da denemez
Nasıl reyting beklemesinZaten star reyting beklemiyordur bence cunku bi hafta denedi batmisti.Bayram sebebiyle yayinliyodur
Bu aksamda yokmuNasıl reyting beklemesin
Son kez denedi birdaha da denemez
Tamam işte bu akşamda var sonra yayından kalkarBu aksamda yokmu
Star bu ayda zirve yarışını kaybettiTamam işte bu akşamda var sonra yayından kalkar
Nesi düşündürücü ?Bayram büyük etkilemiş Tv'yi.
Kiriz Mevsimi yarı yarıya kaybetmiş. Haftaya elbet toparlanır ama bu kadar düşmesi düşündürdü orasıda ayrı konu tabi.
Güllerin Savaşı çok kaybetmemiş. Başarılı gitmiş bence. Tebrikler.
Nesi düşündürücü ?
Yok olmadı biz araştırdık ))Bayram dışında bir etki oldu mu? sorusunu sordurdu bana mesela.
Mehmet alinin programını prime time yapmakla hata yaptı kanal.ben hafta sonu 16.00 gibi yayınlardım...Ben benzemez kimse sana yı merak ediyorum başlayacak dendi ama hala haber yok.@*YıldırıM* Star Çökmüş
Aynen fragman bile çıkmadı daha.Mehmet alinin programını prime time yapmakla hata yaptı kanal.ben hafta sonu 16.00 gibi yayınlardım...Ben benzemez kimse sana yı merak ediyorum başlayacak dendi ama hala haber yok.
mehmet ali o programa geçerse seyfi dursunoğlu ile birlikte iyi izlettirir yarışmayıAynen fragman bile çıkmadı daha.
Çok dususi yok bayram düşüşü ama dünkü bolum Şeyma dışında cok kötüydü. Bayram olmasa da duserdi zaten bayram olmasa alacağı 7.5 duKiraz Mevsimi düşmüş baya ab'dede liderliği kaybetmiş @beyazsoy nasıydı bu bölüm