4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tatar ramazandaki sakallı süper ya tatarı görünce nasıl sarıldı adamım benim rolü artsın şunun başka bişey istemem ramazan abeyyyy diye bi bağırdı

Bu dizi için bu anlıklar aşırı düşük, tamam 9 filan olmasa da 7 falan görmeli anlıklarda.. Neyse ab si yüksek olsunda, gerisi çokta önemli değil.

Dedim Kayıpın asıl saati bu saatler diye. Kanal D en erken 22.45'te başlatmalı diziyi.

••• Tapatalk Mesaj •••
Beyaz show nolcak ?
Haklısın aslında saat 22.45 hatta 22.30 olsa bile daha iyi ya aslında pazartesi pt 2 de olabilir .

Kayıp iyi gitmiş. Tam pt-2 dizisi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ab'de yine sürpriz yapabilir yarın.
Ama Cumartesi'ye alınması hem dizi hem kanal adına daha hayırlı olacaktır bence.
Pazartesi nasıl gider?

Bu dizi için bu anlıklar aşırı düşük, tamam 9 filan olmasa da 7 falan görmeli anlıklarda.. Neyse ab si yüksek olsunda, gerisi çokta önemli değil.

Kesinlikle Total'i biraz daha düşük, AB'si daha yüksek olacaktır.

Med Cezir iyi gitmiş bu akşam.Total karagül,ab medcezir zirvede olurlar yarın

Kayıp'ın günü ve saati çok iyi. Bu saatten sonra değişikliğin anlamı yok.

Kayıp reklam dönüşü. 00.00

Med Cezir iyi gitmiş bu akşam.Total karagül,ab medcezir zirvede olurlar yarın

ben ikisindede zirve bekliyorum çünkü tns tahmin edebiliyorum

eğer ab olmasa ab birincisi yalan dünya olur

3 Adam Tanıtımını İzledinizmi O Ses Türkiye Studyosunda tanıtım çekmisler acunun el attıgı asikar normalde 5 10 bin olan fragmanlar 50 bin izlenme ulasmıs

Çok iyiydi bu bölüm, o şöföre kaçıran adamların teli zeöbille düşmedi ya kesin bu önceden bu planı biliyodu ama sesi Fazla çıkmaya başladığı için fişini çektiler resmen..

O kel adamın karısını kim öldürdü yahu hani o kaçırılan çocuğun amcası annem izlerken takılmıştım geçen hafta.

Beyaz show nolcak ?
Haklısın aslında saat 22.45 hatta 22.30 olsa bile daha iyi ya aslında pazartesi pt 2 de olabilir .

Pazartesi nasıl gider?
Ab'de 5+ alır belki saat 22:30'da yayınlanırsa ancak şöyle bir sıkıntı var. Karadayı O Ses ya da Survivor geç bitiyorlar. Kayıp Şehir de Pazartesi Pt-2'de harcanmıştı. Kayıp'ta da aynı durum söz konusu olabilir. Gerçi Kayıp Şehir biraz daha erken başlıyordu. Neyse bence en mantıklı karar Cumartesi pt-2'de yayınlanmak olur. Ab'de 2.sırada yer alır hatta zirveyi bile zorlayabilir bence.

diloş ne yaptı beyler ya
ne kadar cok dizi var bügün dila yarın ilk 4 girer herhalde..
dizi arab sacına dondu ama neyse

Star'daki film iyiydi ilk 2 olması lazımdı

medcezir mi karagülmü

ab yalan dünyamı kayip mı yoksa medcezirmi bu 4 degerli soru yarın belli olur sbt 9:45 gibi belli oluo

YARIN DİLA HANIM 1 Cİ OLUR SHOW TV KLASSIII BU

Kayıp yarın ab de birinciliği yine zorlayacak gibi gözüküyor medcezir ilk bölüm her nekadar ab dizisi gibi gözüksede aslında total dizisi olduğunu kanıtladı karagülle totalde yarışacak abde ise sürpriz bir şeilde yine geçen haftadaki gibi yalan dünya-kayıp-medcezir üçlüsü yarışacak sonuçları merakla bekliyoruz