4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
medcezir bence iki gruptada birinci olucak oyle hissediyorum

sbt göre 9.26 karagül 8.59 medcezir karagül özet 5.26 medcezir özet 5.32 ortalama

ama sbt tns arasında ciddi ucurumlar oluyor

küçük gelin örnegin sbt 9 aldi tns 6.88 aldi

dün zengin kız sbt totalde 5.89 aldı tns 4 aldi sbt ab de 7.53 aldi trabzonun maçınıda geçti tnsde 4 reyting aldı

onun için tns reytingleri saat 10:8 acunun sitesinde f5 rekoru kıracagım gibime geliyor

yok be aga birazdan tatar çavuşun mekanını basacak ama dizi acayip değişti 2 yıl geçti herkes içerden çıkmış tipler değişmiş :D
içerdeki isyanların zevkini hiçbişey veremez ama aksiyon bitmez tatarda

Aksiyon olurda inandırıcılığı kalmamış Tatarin köyü istanbula taşınmış))) bari savcıyı tasimayin yahuu)) Tatar şirketin başına geçerse tam olacak))

medcezir bence iki gruptada birinci olucak oyle hissediyorum

sbt göre 9.26 karagül 8.59 medcezir karagül özet 5.26 medcezir özet 5.32 ortalama

ama sbt tns arasında ciddi ucurumlar oluyor

küçük gelin örnegin sbt 9 aldi tns 6.88 aldi

dün zengin kız sbt totalde 5.89 aldı tns 4 aldi sbt ab de 7.53 aldi trabzonun maçınıda geçti tnsde 4 reyting aldı

onun için tns reytingleri saat 10:8 acunun sitesinde f5 rekoru kıracagım gibime geliyor
Medcezir herhangi bir grupta 1. Olursa kıracağından şüphem yok. :D

••• Tapatalk Mesaj •••

Dedim Kayıpın asıl saati bu saatler diye. Kanal D en erken 22.45'te başlatmalı diziyi.

••• Tapatalk Mesaj •••

Kayıp ve Tatar Ramazan yeni açıklanan anlıkta çok iyi gitmişler, tebrikler iki diziye de. :)

Babam Sınıfta Kaldı'nın tekrarı 3.19 almış. Hiç fena değil. :Z

tatar fena gitmiyo tns de daha yüksek geliyo
kayıp baya iyi gitmiş
kaçak pazar günü 8 de süper dizi ya

#Medcezir bitince Kayp artmiş AB'si geçen haftaki gibi totale göre yine iyi gitmiştir ama star'daki film de güzele benziyor:X

Kayıp iyi gitmiş. Tam pt-2 dizisi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ab'de yine sürpriz yapabilir yarın. :) Ama Cumartesi'ye alınması hem dizi hem kanal adına daha hayırlı olacaktır bence. :)