4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıp PT2 dizisi. 22.15 çok erken. Geçen hafta Medcezir kısaydı ama bu hafta uzun olduğu için Kayıp da geç başlamalı. 22.45 ve ya 23.00 gibi.

Karagüle ne zaman zaplasam tokat var bu tesadüf olabilir mi?

Sadece çocuk değil, hepsi çok iyi. Ne de olsa türkiyenin en iyi yönetmeni zeynep günay tan yönetiyor.
en iyi yönetmen mi
yok daha neler abartma osman sınavlar serdar akarlar mustafa şevki doğanlar sadullah şentürkler cevdet mercanlar bunlar varken neyin en iyisi
oyuncuların çoğu iyi ona bişey demiyorum ama tatar ramazandaki oyuncular daha iyi onu söylim

çavuş süper ya haha
kendine tipe bak tipsiz dedi krize girdim

Bu saydıkların genel de dizi yönetmeni değil. Şu an dizi yönetmenini bahsediyoruz. Zeynep g tan cevdetten 100 kat daha başarılı, kıyaslaması bile komik.

tatar ramazan şova başladı aksiyon ve savaş dışarda devam edecek artık

Ev yanıyor.

Hiç yapamıyorum o işi helal olsun.
Bi de silah patladı mı tam totalin dibine vururlar. Dila Hanım yanlış yaptı Cuma olmakla. Karagülle kitleleri iç içe. İkisi de ağır total. Bu yüzden Dila Hanım Pazar falan olabilirdi.

Karagül Medcezir'i geçmeyi başarmış anlıklarda ama bu anlıkta 10 bile gelebilir Medcezir'den. Ayrıca Karagül'ü Sbt biraz şişiriyor. Yarın zirvede Medcezir olur.

Kayıp PT2 dizisi. 22.15 çok erken. Geçen hafta Medcezir kısaydı ama bu hafta uzun olduğu için Kayıp da geç başlamalı. 22.45 ve ya 23.00 gibi.

Karagüle ne zaman zaplasam tokat var bu tesadüf olabilir mi?

O kadar geç başlaması saçma olur 22.00 ideal bence zaten kısa sürüyor sitcomlar bildiğim kadarıyla.

Bu saydıkların genel de dizi yönetmeni değil. Şu an dizi yönetmenini bahsediyoruz. Zeynep g tan cevdetten 100 kat daha başarılı, kıyaslaması bile komik.
saydıklarım hepsi çok büyük ustalar hele osman sınav
cevdet mercan süper bi yönetmen tatarı aç izle harika çekiyo çok iyi bi yönetmen
zeynep tan o kadar iyi olsaydı vadiden kovulmazdı yönetmenlik zor dizilerde belli olur kocası bile 3 senedir zor öğrendi düşün
))

O kadar geç başlaması saçma olur 22.00 ideal bence zaten kısa sürüyor sitcomlar bildiğim kadarıyla.
19.49`da özet başladı, 20.00`de yeni bölüm başladı.

45 dakika özet şart. Daha önceki gibi özet verince A/B`de 8 reytinge yükselmişti Pazartesi. Özetsiz kötü gidiyor işte bunu kabullenmek şart. Her dizi özetli şekilde yüklseiyor.

Kayıpı bekleyenler sonlara doğru açıyorlar Kanal D'yi uzun özet olursa iki dizi içinde çok kötü olur.

Dila Hanım fena gitmemiş, yarın ilk 4'te yer alır bence..

Hadi be 10 bekliyordum az farkla kaçtı.
Ayrıca bölüm biraz durgundu. Yine çok iyi bu oranlar. Haftaya tempolu bir bölümle daha iyi oranlar alacaktır.

Kpvuldu movuldu, kvp çok yanlış bi kişiyi kovmuş. Şu an piyasadaki tüm oyuncular onun yöneteceği dizide rol almak için can atoyor. Zaten yapımcılarda en iyi dizilere onu kıyuyor monütör başına.
)

Medcezir bu bölüm biraz durgundu ama beğendim son anlık çok iyi gitmiş.