2 diziyi aynı anda mı izliyorsun.Dila Hanım 22.57 reklam dönüşü , Medcezir 22.58 reklam.
en iyi yönetmen mi yok daha neler abartma osman sınavlar serdar akarlar mustafa şevki doğanlar sadullah şentürkler cevdet mercanlar bunlar varken neyin en iyisi oyuncuların çoğu iyi ona bişey demiyorum ama tatar ramazandaki oyuncular daha iyi onu söylimSadece çocuk değil, hepsi çok iyi. Ne de olsa türkiyenin en iyi yönetmeni zeynep günay tan yönetiyor.
Ev yanıyor.Kayıp PT2 dizisi. 22.15 çok erken. Geçen hafta Medcezir kısaydı ama bu hafta uzun olduğu için Kayıp da geç başlamalı. 22.45 ve ya 23.00 gibi.
Karagüle ne zaman zaplasam tokat var bu tesadüf olabilir mi?
Hiç yapamıyorum o işi helal olsun.Aynen.
Bu saydıkların genel de dizi yönetmeni değil. Şu an dizi yönetmenini bahsediyoruz. Zeynep g tan cevdetten 100 kat daha başarılı, kıyaslaması bile komik.en iyi yönetmen mi yok daha neler abartma osman sınavlar serdar akarlar mustafa şevki doğanlar sadullah şentürkler cevdet mercanlar bunlar varken neyin en iyisi oyuncuların çoğu iyi ona bişey demiyorum ama tatar ramazandaki oyuncular daha iyi onu söylim
çavuş süper ya haha kendine tipe bak tipsiz dedi krize girdim
Bi de silah patladı mı tam totalin dibine vururlar. Dila Hanım yanlış yaptı Cuma olmakla. Karagülle kitleleri iç içe. İkisi de ağır total. Bu yüzden Dila Hanım Pazar falan olabilirdi.Ev yanıyor.
Hiç yapamıyorum o işi helal olsun.
Kayıp PT2 dizisi. 22.15 çok erken. Geçen hafta Medcezir kısaydı ama bu hafta uzun olduğu için Kayıp da geç başlamalı. 22.45 ve ya 23.00 gibi.
Karagüle ne zaman zaplasam tokat var bu tesadüf olabilir mi?
Ev yanıyor.
Hiç yapamıyorum o işi helal olsun.
saydıklarım hepsi çok büyük ustalar hele osman sınav cevdet mercan süper bi yönetmen tatarı aç izle harika çekiyo çok iyi bi yönetmenBu saydıkların genel de dizi yönetmeni değil. Şu an dizi yönetmenini bahsediyoruz. Zeynep g tan cevdetten 100 kat daha başarılı, kıyaslaması bile komik.
19.49`da özet başladı, 20.00`de yeni bölüm başladı.O kadar geç başlaması saçma olur 22.00 ideal bence zaten kısa sürüyor sitcomlar bildiğim kadarıyla.
19.49`da özet başladı, 20.00`de yeni bölüm başladı.
45 dakika özet şart. Daha önceki gibi özet verince A/B`de 8 reytinge yükselmişti Pazartesi. Özetsiz kötü gidiyor işte bunu kabullenmek şart. Her dizi özetli şekilde yüklseiyor.
Kpvuldu movuldu, kvp çok yanlış bi kişiyi kovmuş. Şu an piyasadaki tüm oyuncular onun yöneteceği dizide rol almak için can atoyor. Zaten yapımcılarda en iyi dizilere onu kıyuyor monütör başına. )saydıklarım hepsi çok büyük ustalar hele osman sınav cevdet mercan süper bi yönetmen tatarı aç izle harika çekiyo çok iyi bi yönetmen
zeynep tan o kadar iyi olsaydı vadiden kovulmazdı yönetmenlik zor dizilerde belli olur kocası bile 3 senedir zor öğrendi düşün ))