4 Aralık 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Roman Havası gayet iyi ama yükselişi devam etmeyecek bence. İlk bölüm merakı olur gibi ama TNS bu hersey olabilir.

Kurtlar Vadisi'ne bu reytingler yakışmıyor kesinlikle...

Roman Havası çok iyi başlamış tebrikler, bakalım haftaya ne yapacak.

Vadi zaten beklenildiği gibi geldi. Onun için hiç şaşırmadım.

Roman havası çok iyi giriş yaptı
ilerleyen haftalar da çizgisini korursa tamamdır.

Kocamın Ailesi'ne büyük tebrikler. A/B'de artık zirvenin tek sahibi, ABC1'de neredeyse zirve ile aynı reytingde ve en önemlisi TOTAL'de zirveye iyice yaklaştı.

Vadi büyük düşüşlerde. Eğer böyle devam ederse iyi olduğu TOTAL'de de zirveyi kaybedecek. Umarım toparlanır yeniden.

Roman Havası 6 reytingle TOTAL'de sezonun en iyi başlangıçlarından birini yapmış. Bakalım ilerleyen bölümlerde ne yapacak.

Reaksiyon yeni gün ve saatinde A/B'de iyi gitmiş.

Bu Tarz Benim bu hafta biraz düşük gibi.

duyan da vadiyi hanımın çiftliği ya da muhteşem yüzyıl gibi geçilmez dizi zannedecek

annem dizisi bile vadiyi ab de 3 kere geçmiş vadinin güçlü zamanında diğerlerini saymiyim bile

Kanal d koskoca Vadi'ye ne yaptın.

#Vadi Atv'ye geri dönsün ve eski müthiş reytinglerine kavuşsun.

Kocamın Ailesi hala süper.

Roman Havası'na biraz baktım, felaket kötü olmuş. Reytingleri de kötü. Yakında yayından kalkacaktır.

Aramızda Kalsın vasat.

Necati Şaşmaz operasyonlara çıksın Kocamın Ailesini o zman görcez bunu hep söylüyoruz Kurtlar Vadisi ölü haliyle bile bütün dizilere yer

Roman Havası sadece meraktan bu oranları aldı.
Ben beğendim evet ama haftaya düşecektir..

TNS bu sezon Vadinin mezarını kazacak.. kanal başrolu oynuyor.. el birliği ile Vadiyi yıkacaklar. Kanal boşuna bu kadar parayı ödemedi..

Tapatalk 2