4 Aralık 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi böyle bi şanssızlık olamaz yemin ediyorum

16 ekim
Total
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:44:2124:14:409.8326.94
Ab
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:44:2124:14:407.2720.80
Abc1
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:44:2124:14:409.2524.41
Burdan sonra hiç ara vermeden devam etsek ve usta kaza geçirmemiş olsa herşey rayında devam etse şuan ki reytingimiz en az 12 olacaktı en az

ama burda bir ara verdik (23 ekim)
döndük

30 ekim
Total
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:46:2523:30:0710.2725.42
Ab
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:46:2523:30:078.4120.66
Abc1
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:46:2523:30:0710.2123.27
İşte ne olduysa bundan sonra oldu Necati Şaşmaz kaza yaptı ve bu en yüksek orana ulaştığımız haftadan sonra senaryo ister istemez değiştirildi ara verildi ve sonraki hafta;

6 kasım vadi yok

13 kasım;
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:44:4523:33:258.9222.25
tüm gruplarda 1 reytingten fazla düşüyoruz
ve bundan sonraki hafta ab grubunda 1 adım geriye gidiyoruz ve de 9 reytingi göremiyoruz

yani buna ne denir bilmiyorum ki herşeyin hayırlısı olsun

vadi bunları hakediyosa diğer diziler reyting listesine girmeyi bile haketmiyor demektir seversinz sevmezsin ama vadi kadar emek verilen kaliteli ve senaryosu üst düzey bir dizinin Türkiye sınırlarında olmadığını herkes çok iyi biliyor bundan çok daha fazlası yaklaşık 2 katını almamız lazım :(
İmzamı atarım aga çok güzel değerlendirme yapmışsın. :)

Kanal D iyi gelmedi Vadi'ye. Bizim kanalımız Show ve ATV'dir inşallah kurtuluruz gelecek sezon şu kanaldan. :)

Kocamın Ailesi ne yav? :))))))))

Fox TV'nin dizileri bir anda artmaya başladı önce O Hayat Benim sonra Kiraz Mevsimi şimdide Kocamın Ailesi. Sokağa çıksan şu 3 diziyi izleyen adam zor bulursun hatta çoğu kişi ismini duymamıştır. Gelip Vadi'yi geçecek nerdeyse komedi resmen. :F:F

Kanal D iyi gelmedi Vadi'ye. Bizim kanalımız Show ve ATV'dir inşallah kurtuluruz gelecek sezon şu kanaldan. :)

Fox TV'nin dizileri bir anda artmaya başladı önce O Hayat Benim sonra Kiraz Mevsimi şimdide Kocamın Ailesi. Sokağa çıksan şu 3 diziyi izleyen adam zor bulursun hatta çoğu kişi ismini duymamıştır. Gelip Vadi'yi geçecek nerdeyse komedi resmen. :F:F
Melis Civelek surpriz sekilde yeni sezona transfer ede bilir Showa

yapacak bişey yok aga sistem bu

yıllarca şaibeli ölçümlerle de mücadele içinde oldu vadi bunun da bi çözümü bulunacaktır yoksa zor günler bizi bekliyor

dün vadi konusundada söylemiştim 8 ortalama bekliyorum diye ayy hiç şaşırmadım oyüzden bu dizi geçen sezon düşmaya başladı 11 reytinge takılı kalmıstık totelde ve ab gurubunda geçilmee baslamıstık kanal d sezonundada geçen yılkı hataları aynen yapmaya devam ediyoruz ve dizi düşmeye devam etti 8 reytinge kadar düştük ve bu bıkmış seyircinin karşısına tekrar akifi polat olarak kaşrımıza koydular sonrada reyting bekliyorlar ayy yoruldum hep aynı şeyleri söylemekten oyüzden bu reytinglere şaşırmadım sadece bunu söylicem 🙂🙂🙂

dün vadi konusundada söylemiştim 8 ortalama bekliyorum diye ayy hiç şaşırmadım oyüzden bu dizi geçen sezon düşmaya başladı 11 reytinge takılı kalmıstık totelde ve ab gurubunda geçilmee baslamıstık kanal d sezonundada geçen yılkı hataları aynen yapmaya devam ediyoruz ve dizi düşmeye devam etti 8 reytinge kadar düştük ve bu bıkmış seyircinin karşısına tekrar akifi polat olarak kaşrımıza koydular sonrada reyting bekliyorlar ayy yoruldum hep aynı şeyleri söylemekten oyüzden bu reytinglere şaşırmadım sadece bunu söylicem 🙂🙂🙂
O bölümlerle bile Total'de 11, 12 reyting alıyorduk 8 bizim için reyting değil. Bu sisteme güvenim kalmadı iyice, Fox TV'nin dizileri 8 9 reytinglere fırladı yav sokağa çıksan kimse adı bilmez Kocamın Ailesi ne? :):)

O bölümlerle bile Total'de 11, 12 reyting alıyorduk 8 bizim için reyting değil. Bu sisteme güvenim kalmadı iyice, Fox TV'nin dizileri 8 9 reytinglere fırladı yav sokağa çıksan kimse adı bilmez Kocamın Ailesi ne? :):)
cnm vadiciler şunu anlamak istemiyorlar ben çok söyledim akif 3 reyting götüren bir çocuk
şimdi geçen yıl akifin polat olmasından dolayı 14 ortalama reytingimiz 11 e düştü ama 11 reytingte iyi olduğu için kimsenin gözüne batmadı bu durum aaa bu 3 reyting nereye kayboldu kimse bunu demedi çünkü 11 de diare ediyordu ama şimdi durumalr farklı cnm zaten 8 reytingteyiz şu durumda akif polat alemdar olamaz geçen yılkı gibi kredimiz kalmadı eğer yine 14 reyting alıyor olsaydık ozaman akifle idare ederdik yine 11 reytinge düşürürdü bizi ama 11 reytinglede idare ederdik ama şimdi 8 reytingdeyken akif falan olmaz bu insanlar zaten akiften bıktıkları için vadiyi izlemiyorlar ve bu bıkmıs insanların karşısın hala akifi koyuyorlar şaka gibi gerçekten 🙂🙂🙂

bu bölüm akifin toplam kaç dakka sahnesi vardı bi hesapla :D

geçen yıl akif çok daha fazla vardı ve 15 reytingi görmüştük bu yıl senaryo daha iyi kalite çok daha iyi ama reytingler çok daha az anlam veremiyorum

hee bi de izleyenlerine saygım sonsuz ama bu fox dizileri nedir ya denekleri ev kadınlarından falan mı seçmişler kanalın her dizisi yükseliyor kim izliyor bunları o da ayrı bi merak konusu

cnm vadiciler şunu anlamak istemiyorlar ben çok söyledim akif 3 reyting götüren bir çocuk
şimdi geçen yıl akifin polat olmasından dolayı 14 ortalama reytingimiz 11 e düştü ama 11 reytingte iyi olduğu için kimsenin gözüne batmadı bu durum aaa bu 3 reyting nereye kayboldu kimse bunu demedi çünkü 11 de diare ediyordu ama şimdi durumalr farklı cnm zaten 8 reytingteyiz şu durumda akif polat alemdar olamaz geçen yılkı gibi kredimiz kalmadı eğer yine 14 reyting alıyor olsaydık ozaman akifle idare ederdik yine 11 reytinge düşürürdü bizi ama 11 reytinglede idare ederdik ama şimdi 8 reytingdeyken akif falan olmaz bu insanlar zaten akiften bıktıkları için vadiyi izlemiyorlar ve bu bıkmıs insanların karşısın hala akifi koyuyorlar şaka gibi gerçekten 🙂🙂🙂
senin komplo teorilerinin mantıklı hiçbir yanı yok tek harfi bile gerçeği yansıtmaz
10 u geçtiğimiz haftada tilki geldi ondan geçtik diyodun senin mantığına göre şuan 15 almamız lazımdı tilkinin sahneleri iyice arttı çünkü
15-16 reytign aldığımız zamanlarda da akif vardı :)

bu bölüm akifin toplam kaç dakka sahnesi vardı bi hesapla :D

geçen yıl akif çok daha fazla vardı ve 15 reytingi görmüştük bu yıl senaryo daha iyi kalite çok daha iyi ama reytingler çok daha az anlam veremiyorum

hee bi de izleyenlerine saygım sonsuz ama bu fox dizileri nedir ya denekleri ev kadınlarından falan mı seçmişler kanalın her dizisi yükseliyor kim izliyor bunları o da ayrı bi merak konusu
adamın 1 dakika görünmesi izleyenleri kaçırmaya yetiyor cnm erhana ismiyle hitap etmesi yetiyor yanı timur bile erhana abi diyorken akifin erhana çocukluk arkadaşı gibi davranması ayrıca dün erhan tilkinin geldiğini söyleyelim polata derken akif resmen erhana emirler yağdırıyordu ne yapıp ne yapmıcanı anlatıyordu tüm bölümün önüne geçti o sahne ben o sahneden sonra vadi izlediğimin bile farkında değildim tüm keyfim gitti çünkü hiç abartısız konusuyorum cnm aldı götürdü tüm zevkimi ee millette bizim gibi yine izleyip katlanmıyorki hemen kanal değiştiriyorlar haklılarda haksız değiller kesinlikle 🙂🙂

Reytingleri önce burada bulamadığım diye başka siteden baktım ve KVP yu ab zannettim :A ama değilmiş ))
Kocamın Ailesi çok iyi gidiyor @Harunnn60 bende düşücek demiştim :D beni yanılttı ama iyi ki Yonca çıkmış diyebiliyorum... Güneş ve Cücü On numara :D

Aramızda Kalsın biraz düşmüş, ama hala gayet iyi gidiyor. En azından Mart'a kadar devam etse güzel olur. Gelecek hafta maç olduğu için reytingleri yine yükselecektir bence... :)

Reytingleri önce burada bulamadığım diye başka siteden baktım ve KVP yu ab zannettim :A ama değilmiş ))
Kocamın Ailesi çok iyi gidiyor @Harunnn60 bende düşücek demiştim :D beni yanılttı ama iyi ki Yonca çıkmış diyebiliyorum... Güneş ve Cücü On numara :D
Ben sana büyük lokma ye büyük laf söyleme demiştim :D bak çıktı işte :D

Sacmalama o 3 diziyi bütün turkue izliyor git sor birine kocamin ailesinde noldu diye sana anlatir :)

@cookies sordum arkadaşlara aynı İntikam dizisinde ki olayı yaşadım öyle bir dizi mi vardı diye geçiştirdi millet.

Bu meseleler çevreye bakmaz ona bakarsan bizim sülalede herkes Vadici. Benim şu an içinde bulunduğum ortamı ben çevrem olarak görmüyorum her kesimden insan var Türk Kürt Laz Göçmen sokağa çıkacam şimdi Vadiyi bilmeyen kimse yoktur izlemeyen de az bulunur

Cidden Kocamın Ailesinin Totalde Vadiye yaklaşması ayrı komedi. Bütün grupları anlarım da totalde yaklaşması imkansız geliyor bana. Hem de o denli bir dizinin.

Sistemin Kanal D`ye bir gıcığı olduğu kesin zaten. :D

Kocamın Ailesi tüm gruplarda reytingini artırmış. Hatta TOTAL'de bile neredeyse KVP'yi geçecekmiş. Tebrikler.

Roman Havası özellikle TOTAL'de çok iyi başlangıç yapmış. Dizi TOTAL dizi olacak sanırım.

Kurtlar Vadisi Pusu reytinglerini düşürmeye devam ediyor. Yakında KA'ya geçilmez umarım.

Aramızda Kalsın geçen haftaya göre düşüş yaşamış. Umarım oranlarını yükseltir en kısa zamanda.