hürrem teyzeye ne diyorunVicdan iyi başlamış bence.![]()
hürrem teyzeye ne diyorunVicdan iyi başlamış bence.![]()
vicdan,merhmamet,py,doksanlar,hıyanet sırmalı,eski hikaye üstüne sen otur bari de boşluklar dolsunO da boşluktan uçmuş.![]()
Allah aşkına saydığın diziler kaç reyting alıyor.vicdan,merhmamet,py,doksanlar,hıyanet sırmalı,eski hikaye üstüne sen otur bari de boşluklar dolsun![]()
kaç reyting alıyor değil neden reyting alamıyor sorusu daha önemliAllah aşkına saydığın diziler kaç reyting alıyor.![]()
Onların senaryosu kötüydü haftaya senaryo dersi alacaksınız.kaç reyting alıyor değil neden reyting alamıyor sorusu daha önemli
ayrıca py-sf-kg-merhamet 6 alırkene de my liderdi![]()
türkiye de yazılabilecek en iyi senaryyoyu meral okay yazmış bakıp başkaları feyz alsın benceOnların senaryosu kötüydü haftaya senaryo dersi alacaksınız.![]()
İlk bölümden zirve alamaz belki Sevdaluk ama zirveye en yakın aday olacak ilk bölümüyle kaldı ki Vicdan bile 5 reyting aldı AB grubunda Sevdaluk daha iyi alır.türkiye de yazılabilecek en iyi senaryyoyu meral okay yazmış bakıp başkaları feyz alsın bence![]()
bekleyip görmeli büyük lokma yiyip büyük konuşmamalı bir diziye bu ka bağlanmamalı daha ilk bölümünü izlemedenİlk bölümden zirve alamaz belki Sevdaluk ama zirveye en yakın aday olacak ilk bölümüyle kaldı ki Vicdan bile 5 reyting aldı AB grubunda Sevdaluk daha iyi alır.![]()
Bakalım bekliyoruz biz de.bekleyip görmeli büyük lokma yiyip büyük konuşmamalı bir diziye bu ka bağlanmamalı daha ilk bölümünü izlemedenbir ab ci tavsiyeleridir bunlar sana
![]()
Vicdanı netten az önce izledim ve gerçekten cok beğendim. @destere![]()
Vicdan yükselmezse Kanal D şok geçirecek gibi.![]()
Sevdaluk olmasa izlerdim ama Sevdaluk başlayacak.bence şu anda ekranlardaki en kaliteli dizilerden biri olacak, hatta bozmazsa çizgisini en iyiside olabilir..
denekler kaliteli olsa kesin yükselir.. ama tns denekleri umut vermiyor![]()
Sevdaluk olmasa izlerdim ama Sevdaluk başlayacak.Gizli kamera olayı ve akabinde gelişenler oldukça iyiydi.
![]()