4 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Merhamet yarın düşecek gibi

Pis Yediliyi çarşambadan gitmez ama Sevdaluk`u cumartesiye koymak çok yanlış olurdu dizinin tutma şansı olsa bile tutamaz :(

My süper gidiyor ama bölüm durgun 10 göremeyebiliriz belki. :) Doksanlar kötü gidiyor. :Z Pis Yedili çok iyi gidiyor. Sevdaluk bu kadar alır mı meçhul. :) :)
çarşambaya yeni bir dizi geleceği duyurlmasının kanalın eski dizisi bir çoşuyor bir çoşuyor deyme uçsun ))) bu rakamlar tns de de çıkarsa show atv gibi sevdalugu erteleyecek ve cumartesine alacak )))

"@ratingmuhendisi: ABC1 20 +
1-MUHTEŞEM YÜZYIL 11.45
2-DOKSANLAR 6.05
2-PİS YEDİLİ 3.93 #muhteşemyüzyıl #doksanlar #pisyedili" " AYNI HESAPTAN Gani farkı. 😎 , :)))) . @xemrexxx , @xBUGRAx .

pis yedilide modaya uymuş dizi teksada dönmüş pardon okul teksasa dönmüş. polis molis güvenlik yok okulda çocuklar bezbol sopaları silahlarla geziyor ))) sbtcilere silah gösteremeey görün ekrana yapışıyor )))

Sbt py e gaz veriyor ya yarin alacag en fazla total 5 ab 3.5 sevdaluk abde pynin aldiginin iki katini alir

2 , 3 DK Reklam'lar ile SHOW: 6.38 Ama Yarın 4.50 küsür alır TOTAL'de daha fazlası hayalcilik olur açıkcası. :) , :) .

vicdan dizisine baktım baştan sona girişi gelişmesi sonucu itibarıiyle muhteşem bir dizi alacağı reytingler hiç umrumda değil .
en azından diziyi yorumlamak için özellikle yeni bir diziyi.... izleme zahmetinde bulunmak lazım.?
dizinin girişi her dizinin girişi gibi bir tanıtım aşamasından oluşur bodoslama konuya girilmez dizide karakterler zaman geçince yerli yerine oturur.. oyuncuları fazla iddialı isimler değildi ona rağmen bu diziyi baştan sona izleyeyim dedim ve iyiki izlemişim süper oyunculuklar, akıcı bir konu, güzel bir dizi çıkmış ortaya bundan sonra çarşambaları vicdan izliyorum.. sıfır reyting alsada umrumdaolmaz.. şu anda çarşamba yayınlanan yapımlar arasında rakiplerini ikiye katlayacak kalitede, bence tabi..
herkesce hürremin çopurlaşmış totosu daha çok rağbet görebilir ama umrumda da değil:))