4 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

Çarsamba'ya Tozlu Yollar dizisi gelecektir bence.

gelir ama izlenir mi şüpeli bir durum. çarşambada bir dizinin tutması için çok güçlü olmalı mesela çok popüler oyuncular yada çekim kalitesi sinema düzeyinde olmalı yoksa çarşbada tutması çok zor

Tozlu Yollar'ın tutması çok düşük ihtimal. Çarşamba için yapılabilecek en iyi şey alternatif iyi bir komedi sunmak bence. Onunla da en iyi ihtimal ilk 10'da olunur. Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney ve Sakarya Fırat karşısında yeni dram dizisi tutturmak çok zor...

Benim İçin Üzülme artık totalde zirveyi bırakmaz kolay kolay. Ama A/B'de yükselecek gibi durmuyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin durum kötü düşüş devam edecek gibi gözüküyor. Sene sonunda 5-6 reytinge kadar düşecek gibi gözüküyor. Diziyi Ocak'ta bitirmek daha iyi olurmuş gibi gözüküyor ama artık çok geç. :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ilk hadi bilemedin geçen sezon bitseydi 20 reyting alırdı finalinde. Şimdi 10 anca alır. Belki onu bile alamaz.

Yalnız şike şike diyenlere bir lafım olacak. Öyle Bir Geçer Zaman Ki A/B`de hala zirvede, totalde kılpayı kaçırmış zirveyi. Bu yozlaşmış dizi, bu sezon başlasaydı 3 reyting bile alamazdı. Aldığı bu 8-9 reyting ilk ve 2. sezonun mirası. Kısacası ilk sezonundaki " 27 " reyting yalan olsaydı, şu an bu reytingi almazdı

Benim İçin Üzülme'yi fazla abartıyorsunuz. Bütün Mahsun Kırmızıgül dizileri gibi olacak sonu.
Başlarda cok güzel oranlar alacak, gayet iyi gidecek bir yerden sonra hikaye tıkanacak ve Hayat Devam Ediyor gibi bir günden diğer güne savrulacak. Görürsünüz zamanla.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ilk hadi bilemedin geçen sezon bitseydi 20 reyting alırdı finalinde. Şimdi 10 anca alır. Belki onu bile alamaz.

Yalnız şike şike diyenlere bir lafım olacak. Öyle Bir Geçer Zaman Ki A/B`de hala zirvede, totalde kılpayı kaçırmış zirveyi. Bu yozlaşmış dizi, bu sezon başlasaydı 3 reyting bile alamazdı. Aldığı bu 8-9 reyting ilk ve 2. sezonun mirası. Kısacası ilk sezonundaki " 27 " reyting yalan olsaydı, şu an bu reytingi almazdı

tns de seksenler ölçüyormuyor malum ab de birinci olduğu şüpheli.sbt de bayagı bir fark yemiş öbzg ab de..

tns de seksenler ölçüyormuyor malum ab de birinci olduğu şüpheli.sbt de bayagı bir fark yemiş öbzg ab de..
Ölçülmüyor diyorsun, saklanıyor demiyorsun. Ölçememelerinin de sebebi SBT`nin Trt`yi şişirmesi. TNS`de A/B`de zirvede ÖBGZK. İtiraz mı var yoksa buna?

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]UNUTMA BENI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]04.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]15:07:05[/TD]
[TD="align: center"]16:23:53[/TD]
[TD="align: center"]4,51[/TD]
[TD="align: center"]23,06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Uuuuuu yakında zirveyi ele geçirir. :X

[TR]
[TD="align: center"]8
[/TD]
[TD="align: center"]UNUTMA BENI
[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV
[/TD]
[TD="align: center"]04.12.2012
[/TD]
[TD="align: center"]15:07:05
[/TD]
[TD="align: center"]16:23:53
[/TD]
[TD="align: center"]4,51
[/TD]
[TD="align: center"]23,06
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Uuuuuu yakında zirveyi ele geçirir. :X

hayaller güzelmis :d :d

sbt nede şubatı bir osmanlıyı diğer dizileri şişirmiyorda seksenleri şişiriyor ilginç :))))) :)))))

Total:
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]21:00:20[/TD]
[TD="align: center"]23:26:51[/TD]
[TD="align: center"]8,29[/TD]
[TD="align: center"]20,46[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:41:49[/TD]
[TD="align: center"]23:14:33[/TD]
[TD="align: center"]7,99[/TD]
[TD="align: center"]19,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
A/B:
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:41:49[/TD]
[TD="align: center"]23:14:33[/TD]
[TD="align: center"]8,99[/TD]
[TD="align: center"]22,38[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]21:00:20[/TD]
[TD="align: center"]23:26:51[/TD]
[TD="align: center"]5,8[/TD]
[TD="align: center"]14,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dediğimgibi olmuş :) TEBRİKLER BİÜ :) :U

- - - Ekleme - - -

gecen haftada geçmişti :))
hayır :)

biü yine kral fazla söze gerek yok yuakup reyiz bak nasıl ezmiş :d
agb de 27 alan dizi 2 senede 20 reyting düşerek 7-8 alıyo olacak iş mi yav 2 yılda bu kadar düşüş nasıl olur yav :d 27 yi külahıma anlatın ama o da inanmaz :d

öbgz zirveyi kaybetmiş ab de açık şekilde zirvede
biü totlade önde ama ab nin ilgisini çekemiyor
starın filmi çökmüş ab de bile 17 :d

atv fena coşuyo vadi perşembe fena patlayacak ondan korkuyom :D

totalde biü öbgz yi geçmiş tebrikler

ab grubunda öbgz açık ara önde

genelde ise her iki dizide geçen haftaya göre düşüş var ama çıkışta kim var o da ortalarda yok bu millet dün ne seyretmiş onuda anlamadım :))

- - - Ekleme - - -

atv fena coşuyo vadi perşembe fena patlayacak ondan korkuyom :D

vadiyi beren patlatacak az kaldı :)