Tabiki hayranı olucak dizileri güzel kaliteli zümrüdüanka hariç 😂😂 ve kalıcı olmayacak Ben miyim 😱FOX TV hayranı olmana şaşırmadım
Ozaman kalıcı olmayacağın netleşti.
@Aserat 'a bu kaçıncı cevap veren üye oldu
Tabiki hayranı olucak dizileri güzel kaliteli zümrüdüanka hariç 😂😂 ve kalıcı olmayacak Ben miyim 😱FOX TV hayranı olmana şaşırmadım
Ozaman kalıcı olmayacağın netleşti.
@Aserat 'a bu kaçıncı cevap veren üye oldu
Evet, çünkü kullanıcı ismin bile yoldan geçerken uğradım havasındaTabiki hayranı olucak dizileri güzel kaliteli zümrüdüanka hariç 😂😂 ve kalıcı olmayacak Ben miyim 😱
Yıldız’ın komikliği artınca daha da zevkli oldu izlemesi.Ben sadece onun shanelerine odaklandım ama bugün bir kaç Zeynep ve Alihan'da araya girdi. Önceki sezonlarda ilk 5-7 bölüm harici son sezona kadar izlememiştim. Dizi Nerden nereye gitmiş resmen
Evet, çünkü kullanıcı ismin bile yoldan geçerken uğradım havasında
[/QUOTE
Aklıma ad gelmedi ne yapabilirimönemli olan ad mı ve nereden belli kalıcı olmayacağım?😛
Senin gibi üye olur olmaz hemen mesaj yağmuruna başlayan, FOX - Yasak Elma hayranı olan üyeler = kalıcı olmamakAklıma ad gelmedi ne yapabilirimönemli olan ad mı ve nereden belli kalıcı olmayacağım? 😛
Siz yasak elma sevmiyor musunuz ve ben sadece yasak elma için sadece yorum yapmadım yasak elma sadece sevdiğim beğendiğim dizilerden biri 😕Senin gibi üye olur olmaz hemen mesaj yağmuruna başlayan, FOX - Yasak Elma hayranı olan üyeler = kalıcı olmamak
Yasak Elma seven 'yeni' üyeler hep @Aserat 'a laf atıyor. Sen de yapınca ondan tahmin ettim.Siz yasak elma sevmiyor musunuz ve ben sadece yasak elma için sadece yorum yapmadım yasak elma sadece sevdiğim beğendiğim dizilerden biri 😕
FOX'um evet çok kalitelidir, hoş geldin Fav10'a.Peki 🙂
Hoş buldukFOX'um evet çok kalitelidir, hoş geldin Fav10'a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?