- Reaksiyon puanı
- 114,137
- Puanı
- 1,060
O ihtimal sıfır canım. Endoşun deyimiyleUmarım hiç gelmez.
Haydi sana 'bay bay'
O ihtimal sıfır canım. Endoşun deyimiyleUmarım hiç gelmez.
Neyse geldiği gibi gidecek zaten.O ihtimal sıfır canım. Endoşun deyimiyle
Haydi sana 'bay bay'
Hmm evet, geçen sezon, ondan önceki sezon gibiNeyse geldiği gibi gidecek zaten.
Bu kadronun, böyle bir işin yaz dizisi olduğuna beni kimse inandıramaz.Büyük bütçeli bir dram işi olsa neyse ama diğer yaz dizileri gibi komedi ağırlıklı bir dizi ve Ağustos'ta başlamasının mahsuru yok. Sonuçta en fazla 2-3 bölüm yayınlanıp diğer dizilerle çarpışacak izleyicisini sağlamlaştırıp rakiplerin karşısına çıkması daha makul. Ayrıca başından yaz dizisi olarak planlanmıştı ucundan da olsa yazın yayınlanmayı hak ediyor.
Geçen yaz Masterchef Ağustos ortasında başlamıştı yani yazın büyük kısmı programsız geçti ve diziler kendi günlerinde zirvedeydi. Dediğim gibi dram dizisi olsa geç başlaması uygun ama sonuçta geçen yazlarda çok izlenen işler (Kiralık Aşk, Afili Aşk, Şevkat Yerimdar, Erkenci Kuş, No 309 vs.) gibi komedi türünde olduğu için şansı oldukça yüksek.
Birsen demişti aşko ben uydurmuyorum.Bu kadronun, böyle bir işin yaz dizisi olduğuna beni kimse inandıramaz.Ay Yapım hiç yaz dizisi yapmadı zaten.Erken başlıyor diye yaz dizisi muamelesi yapma dizime.
İşine gelince inanmazsın Birsen’e.Birsen demişti aşko ben uydurmuyorum.Sonra korona nedeniyle yeni sezona kaldı daha sonra da vakalar azalınca yine öne alındı.Ayrıca benim dizim.
Dizim diye ilk atılan sensin yoksa ben paylaşabilirim.İşine gelince inanmazsın Birsen’e.Aman her şey senin olsun al.Bizim dizimiz diyelim işte ne diye sinir bozuyon.
Kıvırma.Dizim diye ilk atılan sensin yoksa ben paylaşabilirim.Birsen'e inanmıyorum diye bir şey dediğimi de hatırlamıyorum sevmediğimi söylemişimdir.
Kıvırma.
Hmm evet, geçen sezon, ondan önceki sezon gibi
Güzel avutma yöntemi ama sonu hep hüsran
Zaten sen gelme diyince gelmeyecek dimi 😂😂😂Umarım hiç gelmez.
Sana karşı böyleyiz dizimiz ile alakalı konuştuğunda. İyi özetledin
Ben de son zamanlarda Yıldız sahneleri izliyorum gülmek için.
FOX TV hayranıyız galibaZaten sen gelme diyince gelmeyecek dimi 😂😂😂
Ben sadece onun shanelerine odaklandım ama bugün bir kaç Zeynep ve Alihan'da araya girdi. Önceki sezonlarda ilk 5-7 bölüm harici son sezona kadar izlememiştim. Dizi Nerden nereye gitmiş resmenBen de son zamanlarda Yıldız sahneleri izliyorum gülmek için.
Evet tabiki 😂😂FOX TV hayranıyız galiba
FOX TV hayranı olmana şaşırmadımEvet tabiki 😂😂
Biraz da kanald hayranıyız geçen yıldan beri zalim istanbul başladığında beri  hekimoğlu bakalım yeni hayat nasıl olacak 😂FOX TV hayranıyız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?