4 Ağustos 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Şans Kapıyı Çalınca | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Yaparsın Aşkım | FOX

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    12

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,137
Puanı
1,060
CqOgkx.jpg

Total ve AB grubunda Masterchef Türkiye zirvede yer aldı.

TOTAL
1MASTERCHEF TURKIYETV8
2FOX ANA HABERFOX
3SHOW ANA HABERSHOW TV
4MASTERCHEF TURKIYE OZETTV8
5DUGUN DERNEK 2 SUNNET (T.S)STAR TV
6GULDUR GULDUR SHOW (TKR)SHOW TV
7HABER ONUSHOW TV
8YAPARSIN ASKIMFOX
9DUGUN DERNEK 2 SUNNET (T.S) (TKR)STAR TV
10RAFADAN TAYFA DEHLIZ MACERASI (T.S)TRT 1

AB
1MASTERCHEF TURKIYETV8
2FOX ANA HABERFOX
3MASTERCHEF TURKIYE OZETTV8
4GULDUR GULDUR SHOW (TKR)SHOW TV
5RAFADAN TAYFA DEHLIZ MACERASI (T.S)TRT 1
6DUGUN DERNEK 2 SUNNET (T.S)STAR TV
7YAPARSIN ASKIM OZETFOX
87. KOGUSTAKI MUCIZE (Y.S)TRT 1
9YAPARSIN ASKIMFOX
10DIRILIS ERTUGRUL (TKR)360
Kaynak: Medyafaresi
TİAK'ın aldığı karar nedeniyle tablolarda reyting oranları eklenememektedir.
1580307733917-png.74961

TV izlemeyeceğim.

11 veya 18'inde Menajerimi Ara başlamalı artık. :(
11’inde başlasaydı tarih çoktan açıklanırdı. :A Bu kadar büyük bir projeyi 1 hafta kala açıklayacak değiller ya. :A Ben 18 ya da 25 Ağustos diyorum. :A
Bence 25 Ağustos iyi bir tarih çok erken başlaması da bence iyi değil şu sıralar ilgi az Tv'ye
Eylül'de başlamalı 😊 Yazın TV izlenmiyor. Okullar açıldığı zamanlarda olması en mantıklısı. Çocuklar erken yatar ve kumanda büyüklere kalıyor (bu sene durum biraz farklı ama yinede bu ara dizileri başlatmak fazla seyirci kazandırmaz.)

Eylül'de başlamalı 😊 Yazın TV izlenmiyor. Okullar açıldığı zamanlarda olması en mantıklısı. Çocuklar erken yatar ve kumanda büyüklere kalıyor (bu sene durum biraz farklı ama yinede bu ara dizileri başlatmak fazla seyirci kazandırmaz.)
Bence de Eylül de başlamalı ama arka arkaya tanıtımlar yapılıp, afiş yayınlanıp, üstüne 1.bölüm fragmanı bile çıkınca bu ay içinde başlar diye düşünüyorum. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi
11’inde başlasaydı tarih çoktan açıklanırdı. :A Bu kadar büyük bir projeyi 1 hafta kala açıklayacak değiller ya. :A Ben 18 ya da 25 Ağustos diyorum. :A
Belli olmuyor o işler mesela Vatanım Sensin gibi über büyük bir projenin tarihi 5-6 gün önceden açıklanmıştı. Star dizilerinden Paramparça, Kuzgun vs. da 1 hafta önceden belli olmuştu. :A Her şey belli olunca 11'inde başlar demiştim ama bu gidişle 3. haftaya kalacak. :(

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bence 25 Ağustos iyi bir tarih çok erken başlaması da bence iyi değil şu sıralar ilgi az Tv'ye
Yazın TV izlenmiyor iddiası artık geçerliliğini yitirdi bence. Masterchef her gün en az 5-6 reyting alıyor, Sen Çal Kapımı 8'lere kadar çıktı. Geçen yazlarda 9-10'ları gören işler de olmuştu. Çocuk kitlenin akşam kuşağında kumandaya hakim olduğunu sanmıyorum. Böyle komediye yakın bir işin de önceden izleyicisini toplamak adına erken başlaması mantıklı.

Bence de Eylül de başlamalı ama arka arkaya tanıtımlar yapılıp, afiş yayınlanıp, üstüne 1.bölüm fragmanı bile çıkınca bu ay içinde başlar diye düşünüyorum. :A
Gününe bağlı o. Misal Pazartesi gelecekse Çukur ve Yasak Elma gelmeden 2 hafta öncesinde başlatmak isterler :A ilk bölüm herzaman meraktan bakılır. 2. bölümde seyirciyi kendine çeker 3 ve 4'te artık bir kitle oluşur :A
Mevcut dizilerde yenilerin yayın tarihi belli olunca hemen 1 hafta sonrasında başlatırlar önlerini kesmek için :A
@Aserat
Hele bi 1-2 iş yayın tarihi belli olsun, ard arda hepsi belli olur. Şuan Eylül'de diyenler duruma göre bunu hemen 1 Eylül'de yapar, 15 Eylül'de de.
Yazın TV izlenmiyor iddiası artık geçerliliğini yitirdi. Masterchef her gün en az 5-6 reyting alıyor, Sen Çal Kapımı 8'lere kadar çıktı. Geçen yazlarda 9-10'ları gören işler de olmuştu. Çocuk kitlenin akşam kuşağında kumandaya hakim olduğunu sanmıyorum. Böyle bir işin de önceden izleyicisini toplamak adına erken başlaması mantıklı.
Yazın izlenmiyor iddiasının arkasındayım daha. Kesinlikle çoğunlukta bu doğru. Herzaman bir iki proje iş yapar. Programlar diziler gibi değil, korona nedeniyle tatil yapmayan veya dışarılara çıkmayan kitle programlara daha fazla önem veriyor.
Okul dönemi herkes evinde ve izlenme oranı yaza göre daha fazla

• Beğendim
Belli olmuyor o işler mesela Vatanım Sensin gibi über büyük bir projenin tarihi 5-6 gün önceden açıklanmıştı. Star dizilerinden Paramparça, Kuzgun vs. da 1 hafta önceden belli olmuştu. :A Her şey belli olunca 11'inde başlar demiştim ama bu gidişle 3. haftaya kalacak. :(
Bana kalırsa böyle büyük bir proje Eylül’de izleyici tam anlamıyla oturmuşken başlamalı. Ay Yapım’ın Bana Sevmeyi Anlat dizisi gibi Ağustos sonuna doğru başlar bence. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bana kalırsa böyle büyük bir proje Eylül’de izleyici tam anlamıyla oturmuşken başlamalı. Ay Yapım’ın Bana Sevmeyi Anlat dizisi gibi Ağustos sonuna doğru başlar bence. :A
Büyük bütçeli bir dram işi olsa neyse ama diğer yaz dizileri gibi komedi ağırlıklı bir dizi ve Ağustos'ta başlamasının mahsuru yok. Sonuçta en fazla 2-3 bölüm yayınlanıp diğer dizilerle çarpışacak izleyicisini sağlamlaştırıp rakiplerin karşısına çıkması daha makul. Ayrıca başından yaz dizisi olarak planlanmıştı ucundan da olsa yazın yayınlanmayı hak ediyor. :A

Gününe bağlı o. Misal Pazartesi gelecekse Çukur ve Yasak Elma gelmeden 2 hafta öncesinde başlatmak isterler :A ilk bölüm herzaman meraktan bakılır. 2. bölümde seyirciyi kendine çeker 3 ve 4'te artık bir kitle oluşur :A
Mevcut dizilerde yenilerin yayın tarihi belli olunca hemen 1 hafta sonrasında başlatırlar önlerini kesmek için :A
@Aserat
Hele bi 1-2 iş yayın tarihi belli olsun, ard arda hepsi belli olur. Şuan Eylül'de diyenler duruma göre bunu hemen 1 Eylül'de yapar, 15 Eylül'de de.

Yazın izlenmiyor iddiasının arkasındayım daha. Kesinlikle çoğunlukta bu doğru. Herzaman bir iki proje iş yapar. Programlar diziler gibi değil, korona nedeniyle tatil yapmayan veya dışarılara çıkmayan kitle programlara daha fazla önem veriyor.
Okul dönemi herkes evinde ve izlenme oranı yaza göre daha fazla
Geçen yaz Masterchef Ağustos ortasında başlamıştı yani yazın büyük kısmı programsız geçti ve diziler kendi günlerinde zirvedeydi. Dediğim gibi dram dizisi olsa geç başlaması uygun ama sonuçta geçen yazlarda çok izlenen işler (Kiralık Aşk, Afili Aşk, Şevkat Yerimdar, Erkenci Kuş, No 309 vs.) gibi komedi türünde olduğu için şansı oldukça yüksek.

• Güldürdün
Büyük bütçeli bir dram işi olsa neyse ama diğer yaz dizileri gibi komedi ağırlıklı bir dizi ve Ağustos'ta başlamasının mahsuru yok. Sonuçta en fazla 2-3 bölüm yayınlanıp diğer dizilerle çarpışacak izleyicisini sağlamlaştırıp rakiplerin karşısına çıkması daha makul. Ayrıca başından yaz dizisi olarak planlanmıştı ucundan da olsa yazın yayınlanmayı hak ediyor. :A

Geçen yaz Masterchef Ağustos ortasında başlamıştı yani yazın büyük kısmı programsız geçti ve diziler kendi günlerinde zirvedeydi. Dediğim gibi dram dizisi olsa neyse ama sonuçta geçen yazlarda çok izlenen işler (Kiralık Aşk, Afili Aşk, Şevkat Yerimdar, Erkenci Kuş, No 309 vs.) gibi komedi türünde olduğu için şansı oldukça yüksek.
Ben kendim şahsen yazın TV izleyemiyorum. Türkiye'de iken çevremde kimse izlemiyor. İnsanlar parklarda veya balkonlarda oturarak vakit geçirmekteler. Her sene durum bu. Gezmeler daha yoğun ve TV arka planda kalıyor.
Yine ben ordayken arada gece bakardım biraz TV'ye ama burada o da yok.
Şu 2 hafta içinde dizi işini kesin unut. Galiba sizde okullar bu sene Ağustos sonu açılıyor? Belki ozaman başlarlar :A

Ben kendim şahsen yazın TV izleyemiyorum. Türkiye'de iken çevremde kimse izlemiyor. İnsanlar parklarda veya balkonlarda oturarak vakit geçirmekteler. Her sene durum bu. Gezmeler daha yoğun ve TV arka planda kalıyor.
Yine ben ordayken arada gece bakardım biraz TV'ye ama burada o da yok.
Şu 2 hafta içinde dizi işini kesin unut. Galiba sizde okullar bu sene Ağustos sonu açılıyor? Belki ozaman başlarlar :A
Unutmuyorum çünkü kanal bile çok yakında diye tanıtım yapıyor yani en geç 3. hafta başlar. :Z Ben artık dizi izlemek istiyorum sen Eylül'de izlersin. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Unutmuyorum çünkü kanal bile çok yakında diye tanıtım yapıyor yani en geç 3. hafta başlar. :Z Ben artık dizi izlemek istiyorum sen Eylül'de izlersin. :A
Bizim okullar 19 Ağustos'ta başlıyor. Belki ben de bir sonraki hafta başlarım TV'ye ama izleyecek bir şey yok :A
Yasak Elma Eylül ayında gelsin :bhr: