4 Ağustos 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Ah Nerede süper film ya, Star prime time'da yayınlasa iyi olur.

Nihat Hoca coşmuş helal.

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken tekrar Arkandayızdan iyi gidiyordu, ilk 10'da yer alıp 2 reytingi geçiyordu.

57 YALAN DÜNYA (TKR) TV2 21:30:05 02:02:56 1,1 5,1

Kanal D'de yayınlansa kim bilir neler olacak? Bbeb, kk, rd, güzel ç.'den daha iyi giderdi...

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] BABAM SINIFTA KALDI[/TD]
[TD] FOX TV[/TD]
[TD] 04.08.2013
[/TD]
[TD] 21:32:01[/TD]
[TD] 24:15:20[/TD]
[TD] 4,22[/TD]
[TD] 18,5[/TD]
[TD] 22,83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Fark atmışız ab'de @Reytinger :X

OF OF OF Nihat hoca'nın oğlunu cıkardiği program uçmuş:X 2 gündür bu reytingi bekliyordum:A Oğlunun oldugu zaman dilimi %50 share'i bile geçmiştir:F Keşke birlikte sunsalardı.Kimbilir seneye birlikte sunarlar heralde.

Yuksek giriş çok düşmüş:( Nedense ben sevdim diziyi. Dizi yayından kalkana kadar takipçisiyim:X Bu arada da söyleyeyim( başka bi konuda da söyledim) 2.bölümde montaj hataları vardi.Sahnelerin sıranişlari hep yanlişti.

OF OF OF Nihat hoca'nın oğlunu cıkardiği program uçmuş:X 2 gündür bu reytingi bekliyordum:A Oğlunun oldugu zaman dilimi %50 share'i bile geçmiştir:F Keşke birlikte sunsalardı.Kimbilir seneye birlikte sunarlar heralde.

Yuksek giriş çok düşmüş:( Nedense ben sevdim diziyi. Dizi yayından kalkana kadar takipçisiyim:X Bu arada da söyleyeyim( başka bi konuda da söyledim) 2.bölümde montaj hataları vardi.Sahnelerin sıranişlari hep yanlişti.

Birlikte ekranda hiç gözükmediler, özellikle buna dikkat edildi. Beraber sunmazlar fakat oğlunun bayrağı devralacağı açık. :)

darksaal post: 1402716' Alıntı:
Birlikte ekranda hiç gözükmediler özellikle buna dikkat edildi. Beraber sunmazlar fakat oğlunun bayrağı devralacağı açık. :)
Kesinlikle! Sende izlediysen eğer o program gecesi daha çok yoğundu seyirci çoktu.Umarim seneye birlikte sunarlar:)