4 Ağustos 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Akasya Durağı İle Kanal D Zirvede. Dizi geçen hafta Ab d 15. sıradayken bu hafta müthiş yükseliş göstermiş
Atv'de yayınlanan bir şarkısın Sen her hafta kan kaybediyor Saat'i Erken'e alınmadıkça zirvede yer alamaz
Wipe out tekrarı'da iyi sayılabilir Sonuçlar Almış
Sultan'ın tekarı'da Total'de iyi giderek 10. olmuş
Aşkın Halleri kesinlikle Cumartesi gününe alınmalı FOX Bu dizisinede yazık etmesin !
Star 'da Yayınlanan Harry Potter Da star tv ye güzel bi gün yaşatmış.
Kanal D haber her zaman ki gibi en çok izlenen haber bülteni olmuş

İzlediğim:Akasya Durağı -Sultan /tkr/
Yorum:Akasya durağı klasik :D Sultan ' da izlemiştim zaten canım sıkıldığı için açtım :)

Evlerden Biri çok iyi gitmiş.
Akasya güzel gitmiş.
Harry Poter A/B ilk 3'e girer demiştim ve 3.olmuş.

Evlerden biri A/B zirve total ilk 3 alacaktır yeni bölümde.

Akasya Durağı İle Kanal D Zirvede. Dizi geçen hafta Ab d 15. sıradayken bu hafta müthiş yükseliş göstermiş
Atv'de yayınlanan bir şarkısın Sen her hafta kan kaybediyor Saat'i Erken'e alınmadıkça zirvede yer alamaz
Wipe out tekrarı'da iyi sayılabilir Sonuçlar Almış
Sultan'ın tekarı'da Total'de iyi giderek 10. olmuş
Aşkın Halleri kesinlikle Cumartesi gününe alınmalı FOX Bu dizisinede yazık etmesin !
Star 'da Yayınlanan Harry Potter Da star tv ye güzel bi gün yaşatmış.
Kanal D haber her zaman ki gibi en çok izlenen haber bülteni olmuş

İzlediğim:Akasya Durağı -Sultan /tkr/
Yorum:Akasya durağı klasik :D Sultan ' da izlemiştim zaten canım sıkıldığı için açtım :)

bu yorumu senmı yazdın 😛

potter fena gıtmemıs

Akasya durağı boş saatlerin dizisi. Millet iftar yaparken TV'yi açık bırakmış, öylelikle Akasya Durağı'nın özeti A/B'de 1. olmuş. :D

Ben'de hic bir dizinin ozetinin , hemde zirvede oldugunu gormemistim , ozetlerin yeni bolumu gectigini gordum de ilk sirada oldugunu gormemistim.