Zirve tek kişiliktir unutma.
Sen tek olmazsın ki hep senin bir yanında erkek vardırZirve tek kişiliktir unutma.
Daha da çatla o zaman.Sen tek olmazsın ki hep senin bir yanında erkek vardır
Ben eşsizim kullanıp atarım zirvede tek kalırımDaha da çatla o zaman.Sen tek gebereceksin.
Evet eşsiz bir insan dışı varlıksın e insan olmadığın için yanına kimsenin yaklaşmaması da normal.Ben eşsizim kullanıp atarım zirvede tek kalırım
halkın polisi için fikir bulmaya çalışıyorum çok kötü gidiyorduBen eşsizim kullanıp atarım zirvede tek kalırım
Sayemde.
teşekkürler Halkın polisine doğru dürüst bir fikir bulup toparlamam gerekiyor @serhattSayemde.
Boşver onu bitsin artık tadı kaçtı.teşekkürler Halkın polisine doğru dürüst bir fikir bulup toparlamam gerekiyor @serhatt
Fair city nin konusu kurtarır belki bir polisiye olay ondada oldu yıl 2021 miş bizde olsa daha korkutucu olduBoşver onu bitsin artık tadı kaçtı.
Bayağı karışık.Fair city nin konusu kurtarır belki bir polisiye olay ondada oldu yıl 2021 miş bizde olsa daha korkutucu oldu
adam sarılmak istiyor tom pandemiden korkuyor sarılacak adamı beyzbol sopasıyla camdan uçuruyor
eski polis irlandanın delilleri karartıyor hatta başka bardaj koyuyor diğerini çantasına koyuyor polis kaza zannediyor sarhoşten birde içki döküyor yere adamada @serhatt
senaryo nasıl fair cityde polisiye kısmıAllah rahmet eylesin.
Fena değil.senaryo nasıl fair cityde polisiye kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?