Aynen son 2 gün zencilerle istişare yapmasaydın belki zirveye kurulabilirdinson gün hiç foruma girmediğim halde zar zor kendini birinciliğe atmışsın)
@polat şaşmaz da fotofiniştte ilk üç bir mesajla ayrılmış birbirinden)
Aynen son 2 gün zencilerle istişare yapmasaydın belki zirveye kurulabilirdinBu arada ben mobil olduğum için mesaj sayıları yazmıyor kaç fark var aramızda?
resmen ceryanda kalmışım
gençlere yo lverdim sıkıldım zirvede tek başıma en yakın rakiple 40 bin fark var.ssBu hafta 3 birinci var gibi bir şey.Başta 1 mesajlık farkla Doğu olmak üzere üçünüze de tebrikler.@Doğu @destere @Polat Şaşmaz
@xemrexxx bak Doğu, destere, ÇD sana özetiyle fark atmışlar resmen.
Fark 1 mi cidden ?Bu hafta 3 birinci var gibi bir şey.Başta 1 mesajlık farkla Doğu olmak üzere üçünüze de tebrikler.@Doğu @destere @Polat Şaşmaz
@xemrexxx bak Doğu, destere, ÇD sana özetiyle fark atmışlar resmen.
senin yarışmaların var onlar bitmeden 400 den aşağı düşmen zorayy sonunda haftalıkta 400 mesaj ortalama yakaladım 400 altına eskisi gibi daha düşmemeliyim
ocaktan itibaren forum çok durgun banada yansıyor ayoll birşeyler yapmam lazımdı yarışmayla biraz canlandırdım forumu kendi performansımda yükseldi haliylesenin yarışmaların var onlar bitmeden 400 den aşağı düşmen zorhatta az bile yazıyorsun bence
Gerçekten 1 oynama yok.Fark 1 mi cidden ?
Yok artıkGerçekten 1 oynama yok.Ben de gördüğümde uzunca bir şaşkınlık yaşadım.
Sen deyince şimdi telefondan baktım, telefonu yatay tutunca tablo genişliyor, rakamlar da gözüküyor.Yok artıkCidden enteresan olmuşBu arada mobilde rakamlar neden gözükmüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?