4-10 Kasım 2013 En Çok Mesaj Yazan Üyeler

Yine mi yokum lanet olsun ! :D
lanet olsun içimdeki liste aşkı
emreyi banlasalar daha rahat geçerdim:)

sayın yöneticilerimize duyrulur:)

kesin değil ama geçme ihtimalim var:) yalnız eskisi kadar fazla online olamıyoruz:)

teşekürler..
sevmeyenim daha çok ama, özellikle yönetim kademesi bana kıl oluyordur:)

listeye giren tüm arkadaşları tebrik ediyorum...
kıl adama kıl olunur sen daha hamsın derece olarak tüysün pişecen olgulaşacan ancak o zaman kıllık derecene ulaşabilirsin
emreyi banlasalar daha rahat geçerdim:)

sayın yöneticilerimize duyrulur:)

kesin değil ama geçme ihtimalim var:) yalnız eskisi kadar fazla online olamıyoruz:)

teşekürler..
sevmeyenim daha çok ama, özellikle yönetim kademesi bana kıl oluyordur:)

listeye giren tüm arkadaşları tebrik ediyorum...
bak @xemrexxx görüyor musun adam yönetime dokunduruyor sonra banlanınca allahım neydi günahım moduna giriyor kendi kendini deşifre ediyor

kıl adama kıl olunur sen daha hamsın derece olarak tüysün pişecen olgulaşacan ancak o zaman kıllık derecene ulaşabilirsin

bak @xemrexxx görüyor musun adam yönetime dokunduruyor sonra banlanınca allahım neydi günahım moduna giriyor kendi kendini deşifre ediyor
totosunu sandalyeden kldırsa görecek günahı sevabı falan ama :)

haklısın da bana tüy oluyorlar desem cümle anlamsızlaşacak :)

dokunduruyorum ama ellemiyorum :)

totosunu sandalyeden kldırsa görecek günahı sevabı falan ama :)

totoyu sandalyeden kaldırsak mesaj sayımız düşer mecburen sandalyeye yapışık yaşıyoruz:)

haklısın da bana tüy oluyorlar desem cümle anlamsızlaşacak :)

dokunduruyorum ama ellemiyorum :)

totoyu sandalyeden kaldırsak mesaj sayımız düşer mecburen sandalyeye yapışık yaşıyoruz:)
sandalyeyi müzeye kaldıracaklar bu gidişle zaten o kokuyla anca müzde özel bir yerde tutulur :)

artık az yazıyorum bundan sonra az girmeye çalışıcam reytinglere bakar çıkarım