Söylenecek söz yok, işte bizim bizliğimizHesaplasak bu kadar denk düşmez.
Yok evren mesaj veriyo ben anladım.
@Çiğdem-'le @sokak sanati da hala bizi ayıracaklarını düşünüyorlar, yazık.
Söylenecek söz yok, işte bizim bizliğimizHesaplasak bu kadar denk düşmez.
Yok evren mesaj veriyo ben anladım.
O kazulet ablan yine aramızda bi hoşt de şuna artık
@Çiğdem- ablam sen de bacımsın, konu kapanmıştır.O kazulet ablan yine aramızda bi hoşt de şuna artık
@sokak sanati Güldürdün atmış cevap bile yazamamışSöylenecek söz yok, işte bizim bizliğimiz
@Çiğdem-'le @sokak sanati da hala bizi ayıracaklarını düşünüyorlar, yazık.
Nagehan gibi dili birbirine dolanmıştır onun.
O kazulet ablan yine aramızda bi hoşt de şuna artık
Özetle biz işte ayoll Kendine güvenir durusuyla kırmızılı ben , Sevimli duruşuyla sarılı ört-06 , Gıcık bakılarıylada mavili serhat@Çiğdem- ablam sen de bacımsın, konu kapanmıştır.
Beni gömmüş yine pis hogathaÖzetle biz işte ayoll Kendine güvenir durusuyla kırmızılı ben , Sevimli duruşuyla sarılı ört-06 , Gıcık bakılarıylada mavili serhat
Bunların genel adı neydi tanıdık geldi de.Özetle biz işte ayoll Kendine güvenir durusuyla kırmızılı ben , Sevimli duruşuyla sarılı ört-06 , Gıcık bakılarıylada mavili serhat
Geçmem az konuşucam artıkBende aktif olamıyorum canım,geçebilirsin yani
Aaa Sonic cnm Atv de çıkıyordu izlemişsinizdir çocukkenBunların genel adı neydi tanıdık geldi de.
HİÇ SEVMEZDİMAaa Sonic cnm Atv de çıkıyordu izlemişsinizdir çocukken@serhatt
https://www.google.com.tr/search?q=...zszbAhUGliwKHT56ChgQ_AUICigB&biw=1366&bih=662
Haaa FoxKids'de de vardı hatırladım.Aaa Sonic cnm Atv de çıkıyordu izlemişsinizdir çocukken@serhatt
https://www.google.com.tr/search?q=...zszbAhUGliwKHT56ChgQ_AUICigB&biw=1366&bih=662
sana öyle bakıyorum gıcık olduğum içinZaten gıcık gıcık bakıyorsun
sana öyle bakıyorum gıcık olduğum için
Yaz ayına giriyoruz 10 gün gibi fındık çilesi ve forumdan kısacık ayrılık yaklaştı yineHaaa FoxKids'de de vardı hatırladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?