Söylenecek söz yok, işte bizim bizliğimizHesaplasak bu kadar denk düşmez.
Yok evren mesaj veriyo ben anladım.![]()
@Çiğdem-'le @sokak sanati da hala bizi ayıracaklarını düşünüyorlar, yazık.
Söylenecek söz yok, işte bizim bizliğimizHesaplasak bu kadar denk düşmez.
Yok evren mesaj veriyo ben anladım.![]()
O kazulet ablan yine aramızda bi hoşt de şuna artık
@Çiğdem- ablam sen de bacımsın, konu kapanmıştır.O kazulet ablan yine aramızda bi hoşt de şuna artık![]()
@sokak sanati Güldürdün atmış cevap bile yazamamışSöylenecek söz yok, işte bizim bizliğimiz
@Çiğdem-'le @sokak sanati da hala bizi ayıracaklarını düşünüyorlar, yazık.![]()
Nagehan gibi dili birbirine dolanmıştır onun.
O kazulet ablan yine aramızda bi hoşt de şuna artık![]()
Özetle biz işte ayoll Kendine güvenir durusuyla kırmızılı ben , Sevimli duruşuyla sarılı ört-06 , Gıcık bakılarıylada mavili serhat@Çiğdem- ablam sen de bacımsın, konu kapanmıştır.![]()
Beni gömmüş yine pis hogathaÖzetle biz işte ayoll Kendine güvenir durusuyla kırmızılı ben , Sevimli duruşuyla sarılı ört-06 , Gıcık bakılarıylada mavili serhat![]()
![]()
![]()
Bunların genel adı neydi tanıdık geldi de.Özetle biz işte ayoll Kendine güvenir durusuyla kırmızılı ben , Sevimli duruşuyla sarılı ört-06 , Gıcık bakılarıylada mavili serhat![]()
![]()
![]()
Geçmem az konuşucam artıkBende aktif olamıyorum canım,geçebilirsin yani![]()
Aaa Sonic cnm Atv de çıkıyordu izlemişsinizdir çocukkenBunların genel adı neydi tanıdık geldi de.![]()
HİÇ SEVMEZDİMAaa Sonic cnm Atv de çıkıyordu izlemişsinizdir çocukken![]()
![]()
@serhatt
https://www.google.com.tr/search?q=...zszbAhUGliwKHT56ChgQ_AUICigB&biw=1366&bih=662
Haaa FoxKids'de de vardı hatırladım.Aaa Sonic cnm Atv de çıkıyordu izlemişsinizdir çocukken![]()
![]()
@serhatt
https://www.google.com.tr/search?q=...zszbAhUGliwKHT56ChgQ_AUICigB&biw=1366&bih=662
sana öyle bakıyorum gıcık olduğum içinZaten gıcık gıcık bakıyorsun![]()
![]()
![]()
sana öyle bakıyorum gıcık olduğum için
Yaz ayına giriyoruz 10 gün gibi fındık çilesi ve forumdan kısacık ayrılık yaklaştı yineHaaa FoxKids'de de vardı hatırladım.![]()