Teşekkürler
Mesaj yazmandan hep memnunum zaten bu konuda sana çok söyledim cnm
Forumun formu biraz düşmüş sanki ya
One gı
Dartanyan ne ayoll
Bakalım aktif olacak mı sürekli
Bakalım aktif olacak mı sürekli
Vlla bekliyoruz @eskici sohbetini özlemişizDartanyan ne ayoll
Görüşmek üzere ÇikoVlla bekliyoruz @eskici sohbetini özlemişiz
İftar hazırlıkları ben kaçıyorum Allah kabul etsin şimdiden tutan tutmayan gece görüşürüz
Hayırlı iftarlar canımVlla bekliyoruz @eskici sohbetini özlemişiz
İftar hazırlıkları ben kaçıyorum Allah kabul etsin şimdiden tutan tutmayan gece görüşürüz
Hesaplasak bu kadar denk düşmez.
Eskisi gibi kol kola girmişiz350 mesajla listeye 4.sıradan bomba bir giriş yapmışım
bu sayaçlar bir tuhaf72 mesaj yazmışım, şaşırtıcı. Hiç mesaj yazmıyormuşum gibi geliyor.
Sen de koluma girmek için bahane arıyorsunEskisi gibi kol kola girmişizama ben az kabuğuma çekildiğim için sen yukarılara çıkarken ben gerileyeceğim
bu sayaçlar bir tuhaf
Ben geçen hafta hafta içi gündüz günlük 1 kere tek takıldım yinede ilk 5 teyimiki pazarıda kapsadığı için yine baya mesaj sayım olmuş.
Seni pek görmüyorum ama sende baya yazmışsın
Bu arada sana baya bildirim yolladımes geçme hiç birini
Diplerden gelip koluma yapışan sensinSen de koluma girmek için bahane arıyorsun
"Güldürdün"e basıyorum ya işte. Yazacak bir şey bulamıyorum.Eskisi gibi kol kola girmişizama ben az kabuğuma çekildiğim için sen yukarılara çıkarken ben gerileyeceğim
bu sayaçlar bir tuhaf
Ben geçen hafta hafta içi gündüz günlük 1 kere tek takıldım yinede ilk 5 teyimiki pazarıda kapsadığı için yine baya mesaj sayım olmuş.
Seni pek görmüyorum ama sende baya yazmışsın
Bu arada sana baya bildirim yolladımes geçme hiç birini
O da bir tepkidir ama Diss Savaşları programıma konunun kendisine bir tepki beklerdim ama sen son mesajıma güldün, insan konuya bakıp yorum yapar"Güldürdün"e basıyorum ya işte. Yazacak bir şey bulamıyorum.
Konuya yabancıyım. Siz diss savaşları yaparken, ben üniversitede savaş veriyordum. Yabancı kalmam da çok doğal.O da bir tepkidir ama Diss Savaşları programıma konunun kendisine bir tepki beklerdim ama sen son mesajıma güldün, insan konuya bakıp yorum yapar
Hem seni cumartesi gecesi etiketlemiştim. Neyse ileriki bölümlerde etiketlememZaten ayda bir yayınlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?