4-10 Haziran 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Üç Silahşorler iş başında yine Kırmızı ben , Mavili @serhatt ve Sarılı @mrt-06
:Z:Z:Z @xemrexxx @Harunnn60

three_musketeers_team_sonic_by_quidditchchick004.jpg
Forumun formu biraz düşmüş sanki ya :A

350 mesajla listeye 4.sıradan bomba bir giriş yapmışım :A
Eskisi gibi kol kola girmişiz :A ama ben az kabuğuma çekildiğim için sen yukarılara çıkarken ben gerileyeceğim :A:A

72 mesaj yazmışım, şaşırtıcı. Hiç mesaj yazmıyormuşum gibi geliyor. :A
bu sayaçlar bir tuhaf :A
Ben geçen hafta hafta içi gündüz günlük 1 kere tek takıldım yinede ilk 5 teyim :A iki pazarıda kapsadığı için yine baya mesaj sayım olmuş.
Seni pek görmüyorum ama sende baya yazmışsın :A
Bu arada sana baya bildirim yolladım :A es geçme hiç birini :bağır::A

Eskisi gibi kol kola girmişiz :A ama ben az kabuğuma çekildiğim için sen yukarılara çıkarken ben gerileyeceğim :A:A

Ben geçen hafta hafta içi gündüz günlük 1 kere tek takıldım yinede ilk 5 teyim :A iki pazarıda kapsadığı için yine baya mesaj sayım olmuş.
Sen de koluma girmek için bahane arıyorsun :A

"Güldürdün"e basıyorum ya işte. Yazacak bir şey bulamıyorum. :A

"Güldürdün"e basıyorum ya işte. Yazacak bir şey bulamıyorum. :A
O da bir tepkidir ama Diss Savaşları programıma konunun kendisine bir tepki beklerdim ama sen son mesajıma güldün, insan konuya bakıp yorum yapar:T:
Hem seni cumartesi gecesi etiketlemiştim. Neyse ileriki bölümlerde etiketlemem :D Zaten ayda bir yayınlıyorum :A

O da bir tepkidir ama Diss Savaşları programıma konunun kendisine bir tepki beklerdim ama sen son mesajıma güldün, insan konuya bakıp yorum yapar:T:
Hem seni cumartesi gecesi etiketlemiştim. Neyse ileriki bölümlerde etiketlemem :D Zaten ayda bir yayınlıyorum :A
Konuya yabancıyım. Siz diss savaşları yaparken, ben üniversitede savaş veriyordum. Yabancı kalmam da çok doğal. :A