4 - 10 Aralık 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Bulmuşlar kolay yolu, koy konuyu gitsin
Ama bizde öylemi biz güldürecez diye neler uyduruyoruz
Aaa doğru bize teşekkür etmelisin seni enrdeyse 1.yapacakmısız haftaya olma ihtimalide var

@mrt-06 beni transfer merkez müdürü yaptı seni transfer ettik tvEN'e
Keşke ne konusuyorsanız benide dahil etseydiniz toplantınıza
@mrt-06

Aaa doğru bize teşekkür etmelisin seni enrdeyse 1.yapacakmısız haftaya olma ihtimalide var
laf aramızda kalsın ben hiç katkı yapmadım gözlemecinin senaryosuna
) işim olmaz zaten kızları kalaylayan bir şahsiyetle işim olmaz
)

Hani nereye bağladın reyting cihazını göremedim ben

Sen öçltüysen sorun yoktur
Ölçümleri anlatayım istersen nasıl oluyor.

Keşke ne konusuyorsanız benide dahil etseydiniz toplantınıza
@mrt-06
@mrt-06 'nında haberi yok zaten
Evet gelecek sezon MS bizde adını da mrt-06 ve sokak sanati ile Artık Susma olarak değiştireceğiz.

Haftaya katkı yaparsan thanks atarız
Bu hafta taş atıpta kolun mu yoruldu

Bu haftayı boş geçtik ama Fav10 Magazin sezon finali yaptıktan sonra yeni reality show'umuz reyting rekorları kıracak

Son düzenleme:
@pompy Tek Devlet'i acilen yarın ki 6.Bölümle 70 mesaj yapmamız lazım bak 5.50 rtg aldım

@mrt-06 eski Halkın Polisi yok artık umarım bu format değişikliği sıkıntı yaratmaz en son format değiştirdim 15 temmuz çıktı benim şansım mı yok @mrt-06

@Yiğitt Kanal d nin uyarlaması iyi çıktı forumda

Son düzenleme:
@mrt-06 sokak sanatini bence alma sıkıntı yaratır ben gezi eylemini işledim diye o zaman kanalımı terörist kanal diye boykot ettiler o Adalet Peşinde ilk versiyonunda eski Adı Sihirli annemdi 20 bölüm sürmüştü Kubilay bile aynısını düşündü hatta benim israil konusuna verdiği olmamış bitirir

Yeni yeni olmamıştır gelecek bölümlerine.
)