Bulmuşlar kolay yolu, koy konuyu gitsinAma bizde öylemi biz güldürecez diye neler uyduruyoruz
Aaa doğru bize teşekkür etmelisin seni enrdeyse 1.yapacakmısız haftaya olma ihtimalide varbize teşekür yokmu la turp kafa@Çiğdem- le senin pis senaryonu desteklemek için kırk dereden su getirdik insan bir teşekür eder
ne kadar kaba ve medeniyetsiz bişey çıktı bu? bunun kızlara kaba davranması şaşırtmamalı bizi @Çiğdem-
bundan sonra dolaba çatıdaki kedileri anca sokarsın biz dolaba girmiyoruz açıkta evcilik oynayacağız hogathayla)
@mrt-06 görümceğimi tebrik ederim açık ara beyaz bayrak ayna yapmış
Keşke ne konusuyorsanız benide dahil etseydiniz toplantınıza@mrt-06 beni transfer merkez müdürü yaptı seni transfer ettik tvEN'e
laf aramızda kalsın ben hiç katkı yapmadım gözlemecinin senaryosunaAaa doğru bize teşekkür etmelisin seni enrdeyse 1.yapacakmısız haftaya olma ihtimalide var
Hani nereye bağladın reyting cihazını göremedim benValla şimdi bir daha ölçtüm aynı çıktı. Bizde her şey şeffaf endişen olmasın.Teşekkürler
Ölçümleri anlatayım istersen nasıl oluyor.Hani nereye bağladın reyting cihazını göremedim ben
Sen öçltüysen sorun yoktur
Aaa doğru bize teşekkür etmelisin seni enrdeyse 1.yapacakmısız haftaya olma ihtimalide var
Keşke ne konusuyorsanız benide dahil etseydiniz toplantınıza@mrt-06
Evet gelecek sezon MS bizde adını da mrt-06 ve sokak sanati ile Artık Susma olarak değiştireceğiz.@mrt-06 'nında haberi yok zaten
Haftaya katkı yaparsan thanks atarızbize teşekür yokmu la turp kafa@Çiğdem- le senin pis senaryonu desteklemek için kırk dereden su getirdik insan bir teşekür eder
ne kadar kaba ve medeniyetsiz bişey çıktı bu? bunun kızlara kaba davranması şaşırtmamalı bizi @Çiğdem-
bundan sonra dolaba çatıdaki kedileri anca sokarsın biz dolaba girmiyoruz açıkta evcilik oynayacağız hogathayla)
@mrt-06 görümceğimi tebrik ederim açık ara beyaz bayrak ayna yapmış
Mesaj gelir yorum okuyanların yorum sayısı@pompy Tek Devlet'i acilen yarın ki 6.Bölümle 70 mesaj yapmamız lazım bak 5.50 rtg aldım
Bu hafta ufak bir ara vermeye karar verdik ama bomba gibi dönüyoruz.
Ancak sabah 8 de yayınlıyabiliyor spordan kaynaklıBu hafta ufak bir ara vermeye karar verdik ama bomba gibi dönüyoruz.
Herkesin bu hafta ara veresi tutunca böyle oldu ama eski projeler ve yenileriyle efsane bir dönüşe imza atacağız.Survivor'ı biten TV8 gibi olmuş eTV
Onları hayalleriyle baş başa bırakmak en doğrusu. MS yine eTV'de.Ne karıştırıyorsun 😱
@mrt-06 sokak sanatini bence alma sıkıntı yaratır ben gezi eylemini işledim diye o zaman kanalımı terörist kanal diye boykot ettiler o Adalet Peşinde ilk versiyonunda eski Adı Sihirli annemdi 20 bölüm sürmüştü Kubilay bile aynısını düşündü hatta benim israil konusuna verdiği olmamış bitirir
Ama konu israil ve filistin bunlara olmamış basarsan seni vatana ihanetçi çıkartır @papuleoo ve arkadaşlarıYeni yeni olmamıştır gelecek bölümlerine.)
Şu yaramaz çocuk uymuş profilineYeni yeni olmamıştır gelecek bölümlerine.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?