4 - 10 Aralık 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Bulmuşlar kolay yolu, koy konuyu gitsin :A Ama bizde öylemi biz güldürecez diye neler uyduruyoruz :A
bize teşekür yokmu la turp kafa :) @Çiğdem- le senin pis senaryonu desteklemek için kırk dereden su getirdik insan bir teşekür eder :)
ne kadar kaba ve medeniyetsiz bişey çıktı bu? bunun kızlara kaba davranması şaşırtmamalı bizi @Çiğdem- :)
bundan sonra dolaba çatıdaki kedileri anca sokarsın biz dolaba girmiyoruz açıkta evcilik oynayacağız hogathayla :))

@mrt-06 görümceğimi tebrik ederim açık ara beyaz bayrak ayna yapmış :)
Aaa doğru bize teşekkür etmelisin seni enrdeyse 1.yapacakmısız haftaya olma ihtimalide var :A

@mrt-06 beni transfer merkez müdürü yaptı seni transfer ettik tvEN'e:A
Keşke ne konusuyorsanız benide dahil etseydiniz toplantınıza :A :A :A @mrt-06

Hani nereye bağladın reyting cihazını göremedim ben :A

Sen öçltüysen sorun yoktur :bhr:
Ölçümleri anlatayım istersen nasıl oluyor. :A

Aaa doğru bize teşekkür etmelisin seni enrdeyse 1.yapacakmısız haftaya olma ihtimalide var :A

Keşke ne konusuyorsanız benide dahil etseydiniz toplantınıza :A :A :A @mrt-06
@mrt-06 'nında haberi yok zaten :A
Evet gelecek sezon MS bizde adını da mrt-06 ve sokak sanati ile Artık Susma olarak değiştireceğiz. :A

bize teşekür yokmu la turp kafa :) @Çiğdem- le senin pis senaryonu desteklemek için kırk dereden su getirdik insan bir teşekür eder :)
ne kadar kaba ve medeniyetsiz bişey çıktı bu? bunun kızlara kaba davranması şaşırtmamalı bizi @Çiğdem- :)
bundan sonra dolaba çatıdaki kedileri anca sokarsın biz dolaba girmiyoruz açıkta evcilik oynayacağız hogathayla :))

@mrt-06 görümceğimi tebrik ederim açık ara beyaz bayrak ayna yapmış :)
Haftaya katkı yaparsan thanks atarız :A Bu hafta taş atıpta kolun mu yoruldu :A

Bu haftayı boş geçtik ama Fav10 Magazin sezon finali yaptıktan sonra yeni reality show'umuz reyting rekorları kıracak :F :F

Son düzenleme:
@mrt-06 eski Halkın Polisi yok artık umarım bu format değişikliği sıkıntı yaratmaz en son format değiştirdim 15 temmuz çıktı benim şansım mı yok @mrt-06

@Yiğitt Kanal d nin uyarlaması iyi çıktı forumda

Son düzenleme:
@mrt-06 sokak sanatini bence alma sıkıntı yaratır ben gezi eylemini işledim diye o zaman kanalımı terörist kanal diye boykot ettiler o Adalet Peşinde ilk versiyonunda eski Adı Sihirli annemdi 20 bölüm sürmüştü Kubilay bile aynısını düşündü hatta benim israil konusuna verdiği olmamış bitirir

@mrt-06 sokak sanatini bence alma sıkıntı yaratır ben gezi eylemini işledim diye o zaman kanalımı terörist kanal diye boykot ettiler o Adalet Peşinde ilk versiyonunda eski Adı Sihirli annemdi 20 bölüm sürmüştü Kubilay bile aynısını düşündü hatta benim israil konusuna verdiği olmamış bitirir

Yeni yeni olmamıştır gelecek bölümlerine.:))