Izlenenler kalmis bir tarafta baslamayan diziler konusuluyor 🤣
Bahar ve Fatih kocaman tebrikler 🏅
Bahar ve Fatih kocaman tebrikler 🏅
Boşa demedik.Kral Kaybederse haftaya salı başlar.
Star'a acayip sorular sormak varda burası yeri değil işte. Yazık oldu. Ne diyelim. 🤬😒Boşa demedik.
Yazık olan bir şey var, o da Simay Barlas & Aytaç Şaşmaz uyumu.Star'a acayip sorular sormak varda burası yeri değil işte. Yazık oldu. Ne diyelim. 🤬😒
Fena olmayan reytinglerde, acele ile bitirmeye çalışmak neden? En çok sormak istediğim soruların başında geliyor. Halit Ergenç'i ekranda görmek isteyen yapım şirketleri mi zorluyor? Anlamıyorum ki. 😞Yazık olan bir şey var, o da Simay Barlas & Aytaç Şaşmaz uyumu.
Karar değişti. Sen Ağlama İstanbul Cumartesi gününe geçiyor. Sonuçlara göre devam edip etmeyeceğine karar verilecek.Yazık olan bir şey var, o da Simay Barlas & Aytaç Şaşmaz uyumu.
Dünkü bölümü de internetten izledim gece dizinin. Fena değildi ama maalesef finali çok yakındır. Cumartesi daha düşük gider.Karar değişti. Sen Ağlama İstanbul Cumartesi gününe geçiyor. Sonuçlara göre devam edip etmeyeceğine karar verilecek.
13'e kadar şans verilmeli. Daha yeni gelen karekterlerin hikayesi dâhi anlaşılmadı.Dünkü bölümü de internetten izledim gece dizinin. Fena değildi ama maalesef finali çok yakındır. Cumartesi daha düşük gider.