Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    26
Günün kazananı Akrep olmuş. Tüm gruplarda güzel bir yükseliş yaşamış.

Alev Alev hafif kıpırdanmalar yaşamış. AB'de 4+ alabilmiş bu hafta.

Mucize Doktor tüm gruplarda düşmüş

BZÇ de genel bir düşüş yaşamış.

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.

Bir Zamanlar Çukurova
tüm gruplarda zirvede yer aldı.

Mucize Doktor tüm gruplarda düşüş yaşadı. Dizi Total grubunda 3. diğer gruplarda 2. oldu.

Esra Erol'da Total grubunda 2. sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti.

ikinci kez Perşembe akşamı yayınlanan Akrep dizisi bu hafta tüm gruplarda yükseliş yaşadı.

Alev Alev dizisi, geçen haftaya yakın oranlar aldı.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @offensive @soo @haluk792 @Veteran @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord ve ilgili herkes...

Henüz bölümü izlemedim ama Alev Alev'in geçen haftaki şok düşüşten AB'de toparlanmaya başlamasına sevindim. :Z Tabii ki AB'nin gözdesi olmasını beklediğimiz dizinin 13 bölümdür Total'de daha çok izlenmesi hala şaşırtmaya devam ediyor. Show'un havasından suyundan herhalde yayınlanan her dizi ağır Total oluyor. :A

Mucize Doktor bir hafta yükseliyorsa öbür hafta düşüyor ama ne olursa olsun kemik kitlesi sahip çıkıyor. Sanırım gelecek hafta Beşiktaş maçı varmış yine düşerse şaşırmam. Ondan sonra da Adil Hoca'nın ölümüyle tekrar yükselir sanırım bu döngü böyle devam edecek. :(

Sol Yanım'ın yapamadığını Akrep yapmış ve yeni günündeki ikinci haftada 1 reyting yükselmiş. Reytingleri hala çok iyi değil ama bu gidişle hemen bitmeyecek anlaşılan. Seni Çok Bekledim bu hafta da yükselmezse eski gününe dönmesi (ben olsam böyle yapardım) mantıklı olur zira o kadar işin arasında ilk 10'a girebiliyordu. İki diziyi birden harcamaktansa birini kurtarmak iyidir.

Esra Erol'da ne oluyor da 1-2 haftadır dizileri geçiyor merak ediyorum. Yine bomboş ve tiksindirici şeylerdir kesin.

Survivor'ın sanırım en önemsiz bölümü perşembe yayınlanıyor ama buna rağmen hafta içi en yüksek reytinglerini de perşembe alıyor. Millet sıkılmasına rağmen alternatifi olmadığı için Bzç izlemeye devam ediyor. Alev Alev'in dar bir hikayesi vardı, düşmesine şaşırmıyorum bu yüzden.
İddialı bir dizi gelse Mucize Doktor 5 reyting zar zor alır, tamamen boş günün ekmeğini yiyor. :A

Esra Erol'da ne oluyor da 1-2 haftadır dizileri geçiyor merak ediyorum. Yine bomboş ve tiksindirici şeylerdir kesin.
Evli bir adam var, bir de sevgilisi var. Sevgilisinin annesi bunları şikayet ve ayırmak amaçlı Esra'ya başvuruyor, hepsi her gün stüdyoya geliyorlar.

Anne çok sinirli kızına ve sevgilisine terlik atıyor vb, ikinci kadın da öyle adamın karısına saldırıyor.

Adamın karısı önce boşanmıycam rahat edemesinler dedi, sonra boşanıcam dedi, şimdi kocasını affediyor, bu sefer ikinci kadın bu ilk kadına saldırıyor stüdyoda üstüne yürüyor falan böyle iğrenç bir olay.
------

Alev Alev abc'de çok hafif düşse de totalde 0,20 ve ab'de 0.53 yükselmiş tebrikler dizime :bhr:

• Beğendim
Reactions: Aserat
Evli bir adam var, bir de sevgilisi var. Sevgilisinin annesi bunları şikayet ve ayırmak amaçlı Esra'ya başvuruyor, hepsi her gün stüdyoya geliyorlar.

Anne çok sinirli kızına ve sevgilisine terlik atıyor vb, ikinci kadın da öyle adamın karısına saldırıyor.

Adamın karısı önce boşanmıycam rahat edemesinler dedi, sonra boşanıcam dedi, şimdi kocasını affediyor, bu sefer ikinci kadın bu ilk kadına saldırıyor stüdyoda üstüne yürüyor falan böyle iğrenç bir olay.
------

Alev Alev abc'de çok hafif düşse de totalde 0,20 ve ab'de 0.53 yükselmiş tebrikler dizime :bhr:
Evet tahmin ettiğim kadar rezil bir şeymiş zaten Esra Erol'dan aksi de beklenemezdi. Teşekkürler.

Hmm eminim öyledir, o kadar çok seviyorsun ki bütün dizilerini 2. plana atıyorsun. :A

• Beğendim
Reactions: offensive

Forum İstatistikleri

Konular
172,809
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77