4 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayallerin pompy u sollamis

Muhteşem Yüzyıl kaldırılmalı çok güvendikleri AB de bile Vadiye geçilmiş.

Söylendi mi bilmiyorum ama konuda 4 Ocak yazıyor. @mrt-06

Yeter totalde iyi sayılır.
Asla Vazgeçmem'de totalde iyi yükselmiş.

Vadi yine zirvede, tebrikler. Kösem için denecek söz yok. Kısmetse Olur'ada tebrikler.

Hayır kimsenin dikkatini çekmemiş. Düzelttim, teşekkürler.

Muhteşem Yüzyıl Kösem eksik bir dizi. Burada kim kışkırtmak için yazıyorsa yazsın takmayınız efendim. Senaryo anlamında çok zayıf ne yazık ki düzeltmek ve yeniden izlenmesini sağlamak ekibin elinde ama ısrarla heyecan yaratmadan kuru sahnelerle ilerlemeye çalışıyorlar. Bu forum oldum olası kışkırtmalara meyilli bir forum. İnsanlar birbirlerini kışkırtmayı çok seviyorlar. Kendi izlediklerine de laf edildiğinde daha çok köpürüyorlar. Bunun bir sonu yok zaten. O yüzden özellikle Kösem izleyenleri yorumları kaale almamalı.

Bu konu iyice tatsız olmaya başladı. Kösem izlemeyenler gelip laf atmalarını filan çok yanlış buluyorum. Kendi dizilerini laf ettirmezler ama rakip dizilere bir dünya laf sayarlar. Sonrada kışkırtıcı mesaj yazılıyor derler.Evet eleştirilmeli bence ortada bir yanlış var tabikide eleştirilir ama uygun bir mesaj ile yazarsın. Ben bile Kösem konusunda yanlış bulduğum şeyleri o gün yorum konusunda söylüyorum kimse polyanacılık yapmıyor.

Ama buraya geçipte oo kösem severler böyle oo kösem bitsin oo Beren gitsin denilen yorumlara ise sadece şaşırıyorum. Bu kadar kin ve nefret kusmaya gerek yok.
Bazıları ne zaman üslubunu düzeltir bu konuda o zaman belki bu kışkırtıcı mesajlar son bulur.

Keşke bizde Vadi hakkında bu kadar sert mesajlar yazsak ama ben izlemediğim dizi hakkında bir şey demem. He belki bir tane yazarım ama her hafta sanki izliyormuş gibi asla Vadi'ye eleştiri yapmam. Keşke aynı duyarlılık başkalarında olsa ama nerede.

Konu bir süreliğine kilit.

Konudaki gereksiz tartışma mesajları silindi. Konu yeniden açık. Tartışma olmasın lütfen.

Son düzenleme: