4 Şubat 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel köylü herşeye rağmen çok iyi gidiyor ab'si biraz daha yükseltebilir arada sırada olsada izliyorum az bişey

Kpa durumu pek parlak değil tuba için üzgünüm

Diriliş total'de düşük ab'si hala kuvvetli

Poyraz'da iyi gidiyor @Yiğitt bro benim pek umudum yoktu bu diziden ama tutmuş gibi

Maç iyi gitmiş Gs maçları yüksek alıyor iddasız maçlar olsada

Poyraz Karayel dizime büyük tebrikler. Dün izleyemedim malesef.

@ABAY_06 kimsenin umudu yoktu ben fazla sahip çıktım oldu valla tuttu. :Z

Çarşamba Kara Para Aşk izliyodum eskiden araya zaman girdi izlemez oldum.:) Şimdi de Poyraz Karayel'e denk geldim bir iki sefer büyük ihtimal onu izlerim gelecek zamanlarda oranları da gayet iyi.:)

Güzel Köylü'nün hala iyi oranlarla devam etmesine de sevindim yazın izlediğim güzel dizilerdendi. Diriliş:Ertuğrul'a da arada bakıyorum güzel dizi.:)

Sezin Eylül @EylulSezin · 6 sa. 6 saat önce
Millet soytarı dizileri izlemeye devam etsin, oyuncularımızın emeğine üzülüyorum. Komediyi soytarılıkla karıştıran diziler üst sıralarda.
Reyting alan diziler çok mu iyi? Şu reytinglere hiç inanmadım. Tamam senaryomuz kötü olabilir ama Kara Para Aşk o dizilerin hepsinden iyi.
0 yanıt 11 retweet 14 favori

starına ve güzel köylüne laf atmış fankafalar panpa :F
Tubaya oyuncu mu diyor...Buna sen inanıyor musun? :F

Millet soytarı dizileri izlemeye devam etsin, oyuncularımızın emeğine üzülüyorum. Komediyi soytarılıkla karıştıran diziler üst sıralarda.
Reyting alan diziler çok mu iyi? Şu reytinglere hiç inanmadım. Tamam senaryomuz kötü olabilir ama Kara Para Aşk o dizilerin hepsinden iyi.
0 yanıt 11 retweet 14 favori

starına ve güzel köylüne laf atmış fankafalar panpa :F
Tubaya oyuncu mu diyor...Buna sen inanıyor musun? :F
konuyu değiştirme melun:A

konuyu değiştirme melun:A
Soytarıymış. ..
Sanki KPA 4 dörtlük dizi...Hem Tubanin hangi dizisi tuttu ki şu ans kadar bir tek Ihlamurlar Altında

Poyraz Karayel ve Diriliş Eğturul gayt iyi gitmişler.
Güzel Köylüde hayla beni unutmayın diyor.

Diriliş Ertuğrul şu an TV'de olan en A/B dizi galiba. A/B'si ile TOTAL'i arası fark iyice açılıyor.

Poyraz Karayel daha fazla yükselemez bence.

Yılanların Öcü TOTAL'de 5.5 - 6 arası gel git yapmaya devam ediyor. ABC1-A/B'si ise idare eder.

TV8-Bu Tarz Benim idare eder reytinglerle devam ediyor. Daha fazla yükselmesi zor gibi görünüyor. Bakalım nasıl olacak, ben hergün takip ediyorum.

Poyraz Karayel'imi izledikçe içimde fırtınalar kopuyor süper! :Z

Kanal D'm harika diziler yapar işte! :oley:

Güzel Köylü çok köylü hiç güzel değil. :kizgin:

Diriliş Ertuğrul'un da havası sönecek illa ki! :kizgin:

Kanal D forever <3