Evet 10 reyting onda diğer 17 yi unutma malum kimsenin erişemediği 27demek ki aylin-ali falan o ka önemli değilmiş reyting güccük osmandaymış
Evet 10 reyting onda diğer 17 yi unutma malum kimsenin erişemediği 27demek ki aylin-ali falan o ka önemli değilmiş reyting güccük osmandaymış
17 reyting kaça böliminiy öyle caroline-cemile-ali-aylin-mete-berrin vb.Evet 10 reyting onda diğer 17 yi unutma malum kimsenin erişemediği 27
SanmamKüçük Ağa Arka Sokaklar gibi uzun yıllar sürerse orada ergenliğine girer merak etme
Acaba Kurt Seyit Salı günü yayınlansa nasıl bir rekabet olur bu günde
Ben Küçük Ağanın düşeceğini düşünüyorum ileride Çünkü bana akasya durağı havası yarattı.
Kurt Seyit kesin tutacak gibi konuşuyorsun ama dur bakalım küçük ağa geçit vermeyebilirAcaba Kurt Seyit Salı günü yayınlansa nasıl bir rekabet olur bu günde
Ben Küçük Ağanın düşeceğini düşünüyorum ileride Çünkü bana akasya durağı havası yarattı.
erler film bir yolunu bulur yükseltir bknz:arka sokaklarKücük Aga düsecektir elbet
kurt seyit perşembe olacak gibiAcaba Kurt Seyit Salı günü yayınlansa nasıl bir rekabet olur bu günde
Öbgzk tek kişi üzerine kuru değildi, herkesin emeği var o 27 de17 reyting kaça böliminiy öyle caroline-cemile-ali-aylin-mete-berrin vb.
Daha diziyi görmeden kesin zirveyi alır diyorsunuzKücük Aga düsecektir elbet
erler film bir yolunu bulur yükseltir bknz:arka sokaklar
İzleyiciyi ilerki bölümlerde sıkabilecek bir dizi Küçük AğaKücük Aga düsecektir elbet
Daha diziyi görmeden kesin zirveyi alır diyorsunuz
o sbt panpaTOTAL'de iyi gider ama AB'sini sanmam
SBT gecen hafta zaten T 9 AB 6 vermisti diziye
İzleyiciyi ilerki bölümlerde sıkabilecek bir dizi Küçük Ağa
Yalan Dünya bile sıktıysa bu dizi illaki sıkar ama ne zaman düşer oranları orasını bilemem.
Star tv çok büyük bir hata yaptı Kurt Seyiti hemen başlatmalı yada Aramızda Kalsını 3 hafta önce salıya almalıydı
Ben Küçük Ağanın düşüşünün nedeni Kurt Seyit olur demedim yalnızca izleyiciyi sıkabilir ilerlerde dedim Yalan Dünya bile sıktı insanları bu dizide sıkar malum Yalan Dünya 12 lerden 3 lere indiKurt Seyit kesin tutacak gibi konuşuyorsun ama dur bakalım küçük ağa geçit vermeyebilir
o sbt panpabirkaç bölüme ağır total olur dizi ama totalde kolay koaly pes etmez
Yalan Dünya ile bir değil bu ne alaka Küçük Ağa çok daha iyi ve reyting işi.İzleyiciyi ilerki bölümlerde sıkabilecek bir dizi Küçük Ağa
Yalan Dünya bile sıktıysa bu dizi illaki sıkar ama ne zaman düşer oranları orasını bilemem.
Star tv çok büyük bir hata yaptı Kurt Seyiti hemen başlatmalı yada Aramızda Kalsını 3 hafta önce salıya almalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?