4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Acaba Kurt Seyit Salı günü yayınlansa nasıl bir rekabet olur bu günde
Ben Küçük Ağanın düşeceğini düşünüyorum ileride Çünkü bana akasya durağı havası yarattı.

Kücük Aga düsecektir elbet :)
İzleyiciyi ilerki bölümlerde sıkabilecek bir dizi Küçük Ağa
Yalan Dünya bile sıktıysa bu dizi illaki sıkar ama ne zaman düşer oranları orasını bilemem.
Star tv çok büyük bir hata yaptı Kurt Seyiti hemen başlatmalı yada Aramızda Kalsını 3 hafta önce salıya almalıydı:(

Yalan Dünya bile sıktıysa bu dizi illaki sıkar ama ne zaman düşer oranları orasını bilemem.
Star tv çok büyük bir hata yaptı Kurt Seyiti hemen başlatmalı yada Aramızda Kalsını 3 hafta önce salıya almalıydı:(

Star TV'nin öyle bir delilik yapacagini sanmiyorum. Aramizda Kalsin bu saatten sonra Sali'ya gelirse finali yakin olur.

Kurt Seyit kesin tutacak gibi konuşuyorsun ama dur bakalım küçük ağa geçit vermeyebilir :)
Ben Küçük Ağanın düşüşünün nedeni Kurt Seyit olur demedim yalnızca izleyiciyi sıkabilir ilerlerde dedim Yalan Dünya bile sıktı insanları bu dizide sıkar malum Yalan Dünya 12 lerden 3 lere indi:)

Yalan Dünya ile bir değil bu ne alaka Küçük Ağa çok daha iyi ve reyting işi. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar