4 Şubat 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

dizilerde kuran_I Kerim kadınların elinde düşemez oldu özelikle atv de :))))) senaristler anladılar reytingi neler getirdiğini :))))) eskiden dizilerde arapça bir harf göremezdik :)))) ah agb nerelerdesin :))))

dizilerde kuran_I Kerim kadınların elinde düşemez oldu özelikle atv de :))))) senaristler anladılar reytingi neler getirdiğini :))))) eskiden dizilerde arapça bir harf göremezdik :)))) ah agb nerelerdesin :))))
O sahnenin ne gereği vardi bende anlamadım davayla ne ilgisi var?

O Seste Ertunç'a yakışıklı diyenler mi varmış? Cidden yakışıklı değil. Kesinlikle o eşleşmede Burcu geçmeli.

22:45 - 23:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
10.81 , 2) STAR: 4.78 , 3)
KANALD: 4.73 , 4) FOX:
4.54 , 5) SHOW: 2.72

O Ses Tr amacından saptı, böyle programa yazıklar olsun. Adını da değiştirsinler O Yüz yapsınlar. Anlamıyorum neden seyirciye soruyorlar ki, kezbanların oylarıyla belirlenen saçma program şu anda benim gözümde.

hala aynı fikirdemisin :)))))) acun sıkıştı burda da hadise kazanamazsa işler sakat :)))))

Değilim :d Geçen yıl da bu yıl da aynısı yapılıyor. Kezbanların parmakları kırılsın, cidden çok sinirlendim. Hadi Erkam neyse sesi var, fakat bu Ertunç denilen yarışmacı da o da yoktu. Hadise de katılmasın bu programa restini çeksin gelecek yıl için.
Çünkü geçen yıl da en iyi yarışmacı Hadisedeydi yine sonuncu olmuştu.

Değilim :d Geçen yıl da bu yıl da aynısı yapılıyor. Kezbanların parmakları kırılsın, cidden çok sinirlendim. Hadi Erkam neyse sesi var, fakat bu Ertunç denilen yarışmacı da o da yoktu. Hadise de katılmasın bu programa restini çeksin gelecek yıl için.
Çünkü geçen yıl da en iyi yarışmacı Hadisedeydi yine sonuncu olmuştu.

Lobi faaliyetlerinin üstün oldugu bir programi hala izliyorsunuz..