4 Şubat 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

reytingler düştü düştü diyenlere selam olsun herkes yükselmiş işte... demek ki düşüşte sömestr tatilinin pek önemi yok diziler iyi olmayınca düşüyor.. yalan dünya kayıp şehir düşmüş sadece

karadayıya tebrikler çok iyi reytingler 1 olmuş yalan dünyanın cuma part 1 geçmesi lazım dizinin sonu gelcek böyle giderse kanal d nin sayesinde

😱ha:

Kanal D acil el atmalı ya. Yalan Dünya düşdükçe düşüyor. Tekrar Cuma`ya alsınlar.

hacı dün dedim sana bu diziye tek gülen sensin işte :)))) cumaya alınsa gülen fazla mı olacak. boşluk dizisi işte komedi yoklugundan izliyor millet

Bu kadar A/B yapımını arasına Yalan Dünyayı getirirsen olacağı bu. Totalle A/B`sinin arasında uçurum olan dizinin, Totalle A/B`si arasında pek fark kalmadı.

Merhamet`in Pazartesi`ye geleceği kesinleşti. Yalan Dünya tekrar Cuma`ya dönsün.

yalan dünyanın düşüşnde süresinin kısalmasınında payı var . süre kısalsın kısalsın diyenlerin dizi izlemediği de ortaya çıkıyor :))))))))) türk halkı kısa bişey sevmez oturdu mu saatlerce geyik yapar

hacı dün dedim sana bu diziye tek gülen sensin işte :)))) cumaya alınsa gülen fazla mı olacak. boşluk dizisi işte komedi yoklugundan izliyor millet
Sana öyle geliyor. Dizi sosyal medyada çok seviliyor. Aldığı reytingler orta. Harikasını almak için Cuma`ya dönmeli.

Çarşamba PT2`de bile tekrarları çok iyi gidiyor.

Sana öyle geliyor. Dizi sosyal medyada çok seviliyor. Aldığı reytingler orta. Harikasını almak için Cuma`ya dönmeli.

Çarşamba PT2`de bile tekrarları çok iyi gidiyor.
hacı kimse yalan dünya için tv açmıyor muhteşem için açalanlar takılmış işte :)))) dedim bu diziye gülen tek sen kaldın :))))) çogunlukta mecburşyetten bakıyor piyasada komedi dizisi yok

Eveeet tatile çıkanlar geri döndü ve Reytingler baya yükseldi. Geçen hafta Pazartesi ye göre AB de hem O Ses hemde Karadayı yükseldi! Karadayı nın yükselişi 0.70 kadar kücük olsada O Ses AB de 2 Reyting den fazla yükseldi! Total de de ilk 3 yapım yükseliş gösterdi! Zirvedr olan Kardayı 0.20 Reyting yükselirken O Ses nerdeyse 2 Reytinh yükseldi.

Düşüşü devam eden Kayıp Şehir ve Yalan Dünya gerçekten çok zor durumdalar! İzleyici kitleleri Karadayı ile hemen hemen aynı oldukları için düştüler! 3 dizi arasında kalan izleyicinin büyük bir kısmı Karadayı yı seçti! Ama dün akşam Karadayı nın bitmesiyle Kayıp Şehir ortalamada 6.50 Reytinge kadar çıktı! Buda başka bir gün hala 5 Reytingin üstünde gidebileceğini göstermiş oldu!

Yer Gök Aşk güçlü rakipleri karşısında AB de direnemesede Total de Kanal D nin iki yapımınıda geride bırakarak 8. Olmuş ve Fox Tv nin yüzünü güldürmüş!

Karadayi Ekibini tebrik ederim.. gelecek hafta daha da yükselebilir Oranlar...

Zenginler tatile gitti diyen sendin. :)

bir kısmı geri gelmişler işte :))) tek kanal d izlyen zengiller tatilde :)))))))

pazartesi gününde 3 hafta baktım seyirci hiç düşmemiş diğer günler sadece ab seyircisinde azalma var demek hafta ilerleyince millet tattile çıkmış :)))))))

haftaya o ses yari final ayda vs erkam mustafa vs ertunç yok artık dicez iki gruptada en az 3 poan fark atacak

erkam ertunç barıs akarsu ahmet kaya ve türkan dün tt oldu o ses de :)

Canlı yayında O Ses düşecek diye beklerken yükselmiş. 😛

Karadayı 9'a takıldı kaldı. :D

Yalan Dünya akıllara zarar. Dün biraz izledim pek komik değildi yine ama cuma'ya alınsa bu kadar da düşük almaz...

Kayıp Şehir'i nereye koysan 6 reytingi geçiyor değil mi dostlar. :))))))))

Karadayı totalde çok az farkla lider oranları sabit abde yükselsede 2 sırada o ses sbtde yaptığı yükselişi tnsyede yansıtmış ve abde rahat bir 1ncilik almış totalde ise çok az farkla 2ncilikte kalmış