38. Altın Kelebek Ödül Töreni Sonuçları

Şu anda banko birkaç ödül vereyim:
En iyi erkek haber sunucusu: Uğur Dündar
En iyi erkek sunucu: Acun Ilıcalı
En iyi erkek oyuncu: Erkan Petekkaya
En iyi kadın oyuncu: Ayça Bingöl

Yine ödül almazsa kötü olur ayrıca daha yahşi cazibe bile gelmedi. Zaten fazla dizi oyuncularını daha göstermediler

İzmir Seferihisar'a gittim acayip yoruldum.Bu arada Altın Kelebek ödülleri yerinde ödüller veriyor.Yani hakedene.Geniş Aile ödül alamaz.Çünkü bu sene hiç iyi değillerdi.Hak eden almalı.Alırsa yakışmaz.İlk senesi çok iyiydi birsürü ödül aldı.Ama bu sene haketmedi.

Arkadaşlar tam olarak hangi dizilerin oyuncuları göründü? Ben küçük sırlar ve öyle bir geçer zaman ki dışında hatırlamıyorum.

İzmir Seferihisar'a gittim acayip yoruldum.Bu arada Altın Kelebek ödülleri yerinde ödüller veriyor.Yani hakedene.Geniş Aile ödül alamaz.Çünkü bu sene hiç iyi değillerdi.Hak eden almalı.Alırsa yakışmaz.İlk senesi çok iyiydi birsürü ödül aldı.Ama bu sene haketmedi.
Bu yıl da gayet iyiydi. 10-15 bölüm vasat gitti ama geri kalan bölümler gayet iyiydi. En iyi bölümler TOP 5 yapacak olsam en az 3 tanesi bu sezondan çıkar :)
Ben ödül alacağını sanmıyorum ama eğer alırsa gayet hak edilmiştir...

Bence geniş aile bu senede haketti. Sadece zeynep yüzünden dizi biraz dram oldu ama zeynep gitti dizi yine komedi oldu. Ayrıca cevahir ile zeynep aşık olmadan öncekilerde baya komikti.

Ahhh... simdiden baslamis ama cok az dizi oyunculari gösterdiler!!!

Ve ödül töreni başlıyor... Ben ilk mesajı sürekli güncelleyeceğim için az mesaj yazabilirim.