Doru tespite ne denir ki...
Doru tespite ne denir ki...
İlk paragrafa katılıyorum ve sonuna kadar destekliyorum düşünceleri.Öncelikle yazmış olduğun güzel sözlerin için çok teşekkürler. Seninle muhabete başladığımızdan beri her daim keyif alarak sohbetimiz oldu, dostluğunu, kişiliğini, fikirlerini beğendiğimi biliyorsin onun yanısıra eglenceli oluşun ve kendini sıvaman bile insana güzel geliyorDüşüncelerin karşılıklı olduğunuda biliyorum, verdiğim değerin karşılığını kat ve kat görüyorum ve büyüzden de bu arkadaşlık senelerdir devam etmekte.
Şarkılara gelince, ilki çok güzel çok beğendim. Hikayesi konusu etkileyici ve insana o duyguyu hisettiriyor. Tekrara tekrar dinleyebileceğim bir şarkı.
ikincisine gelince, bu tarz müzikler bizim burada da var, ve sadece müziği bile insanı derknliklere götürüyor ve bir yalnızlık hissi uyandırıyor
Kısacası hediyelerini beğendim ?
Anime hakkında zaten onlarca kez konuştuk katılıyorum sonuna kadar. Gerçek bir efsanedir Shingeki no Kyojin. Senin mangayı okumanı ve güncel olarak teoriler kasmamızı da çok isterdim ama o taraflara hiç yanaşmıyorsun... Hikayenin finaline ulaşacağız 1 yıl içerisinde gerçekten çok yakınız artık...
Dark'ı da izleyeceğim ya yakın zamanda. İndirdim bekliyor iki sezonu. Muhakkak aradan çıkaracağım yakın gelecekte.
Sana söyle şöyleyebilirim SNK mangası hakkında. Herhangi bir müzik veya hareketli görsellik olmamasına rağmen o duyguyu öyle bir aktarıyor ki o çekik gözlü dahi adam o ruhu sonuna kadar alıyorsun. Ben ağladığımı biliyorum mangada. Veya bölüm bittikten sonra böyle ekrana bön bön 15 20 dakika baktığımı biliyorum. Neden mi, çünkü öyle şeyler olacak ki kafayı yedirten cinsten... Tabi bunları olayları bildiğimden söylüyorum, sonuçta sen şuan çok masum ve herşeyden habersizsin.Aslında manga için uygun tablet de var ama manga okumayı animeye göre daha cansız ve ruhsuz buluyorum, yani animede resmen hikayenin içine girerken mangada sadece ekran görüntüsü ve diyaloglar oluyor. O yüzden animeye saklamak en iyisi gibi
Dark efsanesi... @DarkLegenD bile seneler önce böyle efsane bir dizinin doğacak olduğunu ön görüp yakışır bir nick seçmiş zaman kayması sayesinde. Şu an yeryüzünün en iyi dizisi olduğunu sonuna kadar savunabilirim. İkinci sezona başlarken ilk sezonu tekrar izledim, üçüncü ve maalesef son sezon geldiğinde de ilk iki sezonu tekrar izleyeceğim, çünkü insanın izledikçe izleyesi geliyor o büyülü hikayeyi.
Ev ortamı uygun olduğu sürece, hele tam da kış ayı devam ederken kaçırmamalısın bence. Yaz ayında yayınlanması hiç hoşuma gitmemişti, çünkü kasvetli bir dizi ancak bu havalarda daha bir keyifli gelir.
Shingeki no Kyojin bir başkadır. Ben sana Steins Gate'i önermiştim sanırım o da muazzam bir eserdir.İzlersin ya bence senin sevme ihtimalin var gibi düşünüyorum.
Katılacaksın tabiki sonuna kadarİlk paragrafa katılıyorum ve sonuna kadar destekliyorum düşünceleri.
Şarkılar gerçekten çok iyi ya. Animeyi izlemeden böyle hoşuna gittiyse izleyince, anlamını kavrayınca çok daha iyi gelecektir...Vogel im Kofig bambaşka bir şeydir...
İhtimalin var gidi dedim yani kesin olarak düşünmedim. Ve Japon kültürüne hiç bulaşmamış birine kim olursa olsun bir şey önerirken güvenmiyorum demek normal gibi.Katılacaksın tabiki sonuna kadar
benim sevme ihtimalin var gibi düşünüyorsan neden geçen Zey'e güvenmiyorum dedinkalbim kırıldı benim o lafa
Tamam ikna oldumİhtimalin var gidi dedim yani kesin olarak düşünmedim. Ve Japon kültürüne hiç bulaşmamış birine kim olursa olsun bir şey önerirken güvenmiyorum demek normal gibi.Ön yargı çok var çünkü animeler hakkında.O yüzden seninle alakası yok genel olarak güvenmiyorum zaten.
İkna ediciliğimi güzel kullandım çünkü. Kelimelerle güzel oynadım, ikna olman normal.Tamam ikna oldum
Better Call Saul'un yeni sezonunu bitirdikten sonra @Tolstoyevski nin o siddetli ve kan ve "vahşet" dolu dediği animeye şans veririm
Yine sıvadi kendisiniİkna ediciliğimi güzel kullandım çünkü. Kelimelerle güzel oynadım, ikna olman normal.
BCS güncele gelmedin mi zaten, yeni sezonu haftalık gelecek o çok da engel değil.57 bölümü var şuan animenin. 20 dakikalık bölümler su gibi akıp gidiyor. Seni düşününce ve normal olarak animenin çok saracağını düşününce 1 2 haftada bitirebilirsin gibi geliyor.
Yapmadan duramam...Yine sıvadi kendisini
BCS hafta da 1 mi yayınalanacak 😱
neyse öylesi iyi
dur hesap edeyim haftanın 5 gününde 5 bölüm izlersem, diğer günler bir kaç bölüm izlersem evet 2 hafta içinde tamamlanır
umarım sarar çünkü sararsa 5 bölümü fazlasıyla aşarım
Ne yaptın yahu, ben okadar kendimi kaptırırsam beni kapı dısarı ederlerYapmadan duramam...
BCS öyle tabi Netflix mi bu her bölüm aynı anda verilsin...Burası gerçek dizilerin diyarı AMC.
Haftanın 5 gününde günde 5 bölüm izlemeyeceksin. 1 günde en az 10 en fazla 15-20-25 arası bölüm izleyeceksin, benim yaptığım gibi.Tabi benim rekorum 25 bölüm ama o düzeye çıkar mısın bilmiyorum, aldığın keyfe bağlı...Toplam anime süresi 1140 dakika yani 47.5 saat yapıyor. Normalde 1 haftada bile biter eğer hızlı izlersen ama senin de dediğin gibi sararsa... Bekleyip görelim...
Parantez içi reyiz de geldiğine göre ve animeyi de düşününce sen kendini tutamaz 1 haftada bitirirsin.Ne yaptın yahu, ben okadar kendimi kaptırırsam beni kapı dısarı ederlerBB zamanı çok fazla ayarı kaçırmıstım ve hâlâ ihmal ettiklerimim gönlünü almakla uğraşıyorum
artık öyle manyakça izlemelere girişmem (ama bellide olmaz, bekleyip göreceğiz)
Tamam ikna oldum
Better Call Saul'un yeni sezonunu bitirdikten sonra @Tolstoyevski nin o siddetli ve kan ve "vahşet" dolu dediği animeye şans veririm
aaa yok yok bu o tarz bir parantez değildiParantez içi reyiz de geldiğine göre ve animeyi de düşününce sen kendini tutamaz 1 haftada bitirirsin.
Gözleri ağrıtmışım şu günlerde, izlemem sokma aklımaBugün yarın bir şey atıştırırken ilk bölüme başla bence pilot bölüm sonuçta, linkini de attım sana bu konuda yorumları okumadan spoiler yemeden keyifli seyirler
Gözleri ağrıtmışım şu günlerde, izlemem sokma aklımazamanı var daha, nerede link?
Attack on Titan ya da Shingeki no Kyojin olarak biliniyor ve elbette ki YouTube’da yok, çocuklara yönelik olmayan şiddet ve kan sahnelerinden, bir de teliften dolayı.Bir de dizi sitelerinde izlerken yorumlara asla bakmaman lazım, çok spoiler veren tip ver keyfi kalmıyor sonra.
9 günde rahatlıkla bitirirsin. Ben ilk sezonu 1 günde bitirmiştim 25 bölümü düşün.aaa yok yok bu o tarz bir parantez değildiBenim normalde arada kullandığım sıradan parantezler ama yani genelde benimkinde de haklı çıkıyor o kısım
1 hafta deyip gaza getirtme beni. 1 ay sonra yine 1 haftalık tatil olacak yani 9 gün, ogünlerde belki denerim izlemeyi
Ben daha kahvaltı bile etmedim. Düzenimi altüst ettim bu tatildeGözlerini kanattığın belli zira eskiden böyle ince detayları kaçırmazdın
Ben daha kahvaltı bile etmedim. Düzenimi altüst ettim bu tatilde
Senin kadar manyakça harekerlerim yok9 günde rahatlıkla bitirirsin. Ben ilk sezonu 1 günde bitirmiştim 25 bölümü düşün.Zaten sonraki sezonlar biri 12 bölüm diğeri de 22 bölüm şip şak bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?