35.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)

İlk paragrafa katılıyorum ve sonuna kadar destekliyorum düşünceleri.

Şarkılar gerçekten çok iyi ya. Animeyi izlemeden böyle hoşuna gittiyse izleyince, anlamını kavrayınca çok daha iyi gelecektir...
Vogel im Kofig bambaşka bir şeydir...

Reactions: Dosi

Aslında manga için uygun tablet de var ama manga okumayı animeye göre daha cansız ve ruhsuz buluyorum, yani animede resmen hikayenin içine girerken mangada sadece ekran görüntüsü ve diyaloglar oluyor. O yüzden animeye saklamak en iyisi gibi

Dark efsanesi... @DarkLegenD bile seneler önce böyle efsane bir dizinin doğacak olduğunu ön görüp yakışır bir nick seçmiş zaman kayması sayesinde. Şu an yeryüzünün en iyi dizisi olduğunu sonuna kadar savunabilirim. İkinci sezona başlarken ilk sezonu tekrar izledim, üçüncü ve maalesef son sezon geldiğinde de ilk iki sezonu tekrar izleyeceğim, çünkü insanın izledikçe izleyesi geliyor o büyülü hikayeyi.

Ev ortamı uygun olduğu sürece, hele tam da kış ayı devam ederken kaçırmamalısın bence. Yaz ayında yayınlanması hiç hoşuma gitmemişti, çünkü kasvetli bir dizi ancak bu havalarda daha bir keyifli gelir.

Sana söyle şöyleyebilirim SNK mangası hakkında. Herhangi bir müzik veya hareketli görsellik olmamasına rağmen o duyguyu öyle bir aktarıyor ki o çekik gözlü dahi adam o ruhu sonuna kadar alıyorsun. Ben ağladığımı biliyorum mangada. Veya bölüm bittikten sonra böyle ekrana bön bön 15 20 dakika baktığımı biliyorum. Neden mi, çünkü öyle şeyler olacak ki kafayı yedirten cinsten... Tabi bunları olayları bildiğimden söylüyorum, sonuçta sen şuan çok masum ve herşeyden habersizsin.
Ama mangada o bahsettiğim 'öyle şeyleri' animede 2021 Şubat veya Mart gibi izleyeceksin. Elinde bu olayları çok daha erken görme imkanı varken, hikayenin finalini güncel olarak dünya ile aynı zamanda görmek varken bunları o tarihe kadar beklemek ve buna sabredebilmek gerçekten zor geliyor... Hani okusan ve görsen burada kafayı yiyeceksin o derece... @Sherlock adaşıma da sorabilirsin. Kendisini bu şekilde konuşarak ikna ettim, o da mangayı okudu ve pişman değildir heralde...

Dark için ise ne diyebilirim ki. Biliyorum öyle bir sanat eseri olduğunu, hissedebiliyorum da... Belki dediğin şekilde bu kış bitmeden, havalar da soğukken o kasvetli diziyi izlemem gerekiyor. Aslında bölüm sayısı da az, iyisi mi ben hazır filmlerde de çeviri ve Screener beklerken izliyim ya. 2 hafta içinde bu konu hakkında gelişmeler olabilir, haber gelir zaten olduğunda.
@DarkLegenD'deki öngörü ise inanılmaz bir şey gerçekten...

Shingeki no Kyojin bir başkadır. Ben sana Steins Gate'i önermiştim sanırım o da muazzam bir eserdir.
İzlersin ya bence senin sevme ihtimalin var gibi düşünüyorum.
Katılacaksın tabiki sonuna kadar

benim sevme ihtimalin var gibi düşünüyorsan neden geçen Zey'e güvenmiyorum dedin
kalbim kırıldı benim o lafa

Katılacaksın tabiki sonuna kadar

benim sevme ihtimalin var gibi düşünüyorsan neden geçen Zey'e güvenmiyorum dedin
kalbim kırıldı benim o lafa
İhtimalin var gidi dedim yani kesin olarak düşünmedim. Ve Japon kültürüne hiç bulaşmamış birine kim olursa olsun bir şey önerirken güvenmiyorum demek normal gibi.
Ön yargı çok var çünkü animeler hakkında.
O yüzden seninle alakası yok genel olarak güvenmiyorum zaten.

Tamam ikna oldum

Better Call Saul'un yeni sezonunu bitirdikten sonra @Tolstoyevski nin o siddetli ve kan ve "vahşet" dolu dediği animeye şans veririm

Tamam ikna oldum

Better Call Saul'un yeni sezonunu bitirdikten sonra @Tolstoyevski nin o siddetli ve kan ve "vahşet" dolu dediği animeye şans veririm
İkna ediciliğimi güzel kullandım çünkü. Kelimelerle güzel oynadım, ikna olman normal.

BCS güncele gelmedin mi zaten, yeni sezonu haftalık gelecek o çok da engel değil.
57 bölümü var şuan animenin. 20 dakikalık bölümler su gibi akıp gidiyor. Seni düşününce ve normal olarak animenin çok saracağını düşününce 1 2 haftada bitirebilirsin gibi geliyor.

Yine sıvadi kendisini

BCS hafta da 1 mi yayınalanacak 😱
neyse öylesi iyi

dur hesap edeyim haftanın 5 gününde 5 bölüm izlersem, diğer günler bir kaç bölüm izlersem evet 2 hafta içinde tamamlanır

umarım sarar çünkü sararsa 5 bölümü fazlasıyla aşarım

Yapmadan duramam...

BCS öyle tabi Netflix mi bu her bölüm aynı anda verilsin...
Burası gerçek dizilerin diyarı AMC.

Haftanın 5 gününde günde 5 bölüm izlemeyeceksin. 1 günde en az 10 en fazla 15-20-25 arası bölüm izleyeceksin, benim yaptığım gibi.
Tabi benim rekorum 25 bölüm ama o düzeye çıkar mısın bilmiyorum, aldığın keyfe bağlı...
Toplam anime süresi 1140 dakika yani 47.5 saat yapıyor. Normalde 1 haftada bile biter eğer hızlı izlersen ama senin de dediğin gibi sararsa... Bekleyip görelim...

Ne yaptın yahu, ben okadar kendimi kaptırırsam beni kapı dısarı ederler
BB zamanı çok fazla ayarı kaçırmıstım ve hâlâ ihmal ettiklerimim gönlünü almakla uğraşıyorum

artık öyle manyakça izlemelere girişmem (ama bellide olmaz, bekleyip göreceğiz
)

Parantez içi reyiz de geldiğine göre ve animeyi de düşününce sen kendini tutamaz 1 haftada bitirirsin.

Tamam ikna oldum

Bugün yarın bir şey atıştırırken ilk bölüme başla bence pilot bölüm sonuçta, linkini de attım sana bu konuda yorumları okumadan spoiler yemeden keyifli seyirler

Reactions: MEnes and Dosi
Parantez içi reyiz de geldiğine göre ve animeyi de düşününce sen kendini tutamaz 1 haftada bitirirsin.
aaa yok yok bu o tarz bir parantez değildi
Benim normalde arada kullandığım sıradan parantezler ama yani genelde benimkinde de haklı çıkıyor o kısım

1 hafta deyip gaza getirtme beni. 1 ay sonra yine 1 haftalık tatil olacak yani 9 gün, ogünlerde belki denerim izlemeyi

Bugün yarın bir şey atıştırırken ilk bölüme başla bence pilot bölüm sonuçta, linkini de attım sana bu konuda yorumları okumadan spoiler yemeden keyifli seyirler
Gözleri ağrıtmışım şu günlerde, izlemem sokma aklıma
zamanı var daha, nerede link?

Reactions: Tolstoyevski
Gözleri ağrıtmışım şu günlerde, izlemem sokma aklıma
zamanı var daha, nerede link?

Gözlerini kanattığın belli zira eskiden böyle ince detayları kaçırmazdın

Reactions: Dosi and MEnes
9 günde rahatlıkla bitirirsin. Ben ilk sezonu 1 günde bitirmiştim 25 bölümü düşün.
Zaten sonraki sezonlar biri 12 bölüm diğeri de 22 bölüm şip şak bitiyor.

Ben daha kahvaltı bile etmedim. Düzenimi altüst ettim bu tatilde

İyi hatırlattın ben de kahvaltı etmeyi unuttum sabah bir parça bir şeyle geçiştirmiştim şimdi çıkıyorum sıcacık kürt böreği ve vişneli meyve suyu çekti canım iyi gelir soğuk havada

9 günde rahatlıkla bitirirsin. Ben ilk sezonu 1 günde bitirmiştim 25 bölümü düşün.
Zaten sonraki sezonlar biri 12 bölüm diğeri de 22 bölüm şip şak bitiyor.
Senin kadar manyakça harekerlerim yok
Yani ben de az değilim ama seninle boy ölçmem İmkansız!
Dizlerin sezonlarını 1 günde bitirmiştim, o daha çok yapıyor aslında ama benim o enerjim yok artık