Gürcistan 2-3 Türkiye | Dünya Kupası Elemeleri E Grubu | 1. Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,522
Puanı
1,060
Dünya Kupası elemeleri ilk maçında A milli takımımız deplasmanda Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.

19.00'da başlayacak mücadele TV8'den canlı olarak yayınlayacak.

Maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

• Harika
Reactions: 12.Adam
Berke'de oynasa farketmezdi ama onun kadroda olmayıp eytli Mert'in olması tam bir komedi.
Tabii ben latife yapıyorum ama hepsi de birbirinden iyi kaleci. Mert milli maçlara ayrı bir hazırlanarak çıkıyor, Beşiktaş'taki gibi kötü değil, aynı şey Mert Müldür için de geçerli. :)

Tabii ben latife yapıyorum ama hepsi de birbirinden iyi kaleci. Mert milli maçlara ayrı bir hazırlanarak çıkıyor, Beşiktaş'taki gibi kötü değil, aynı şey Mert Müldür için de geçerli. :)
Mert üç yıl önce futbolu bıraktı. Turnuvada az bir şey geldi ondan sonra daha bir şey yapmadı.

Can Uzun bu kadar iyi başlamışken ilk 18de bile yok. Forvette BAY saçmalığı oynamasındansa Kerem'in oynaması daha iyi olur. Orkun da klasik bize gelince kesik yemiş. Mert dışında Beşiktaş'ta zaten hak etse bile bildim bileli ya yedek olur ya da çağırmazlar Trabzonspora ondan da beter uygulama var. Uğurcan Galatasaray'a gelince hemen başlamış 11.

Basketbol ve voleybol takımı kazandı şimdi sıra bunlarda.

Can Uzun bu kadar iyi başlamışken ilk 18de bile yok. Forvette BAY saçmalığı oynamasındansa Kerem'in oynaması daha iyi olur. Orkun da klasik bize gelince kesik yemiş. Mert dışında Beşiktaş'ta zaten hak etse bile bildim bileli ya yedek olur ya da çağırmazlar Trabzonspora ondan da beter uygulama var. Uğurcan Galatasaray'a gelince hemen başlamış 11.
Ya hocam Orkun çağrıldığı için dua etsen iyi. Bu sezon ne oynadı da sahaya atacak onu?

Basketbol ve voleybol takımı kazandı şimdi sıra bunlarda.

Ya hocam Orkun çağrıldığı için dua etsen iyi. Bu sezon ne oynadı da sahaya atacak onu?
Orkunun son maç hariç istatistikleri gayet iyi. İyi oynuyor, kötü takımda tek iyi oyuncu. İsmail ne yaptı ona bakarsak. Barış iyi başlamıştı mesela kötü bile olsaydı oynardı kulüple arası bozulunca kesik yedi. Milli takımda kimse bana takımcılık yapılmadığına inandıramaz bu eskiden beri böyle.

Orkunun son maç hariç istatistikleri gayet iyi. İyi oynuyor, kötü takımda tek iyi oyuncu. İsmail ne yaptı ona bakarsak. Barış iyi başlamıştı mesela kötü bile olsaydı oynardı kulüple arası bozulunca kesik yedi. Milli takımda kimse bana takımcılık yapılmadığına inandıramaz bu eskiden beri böyle.
Takımcılık her zaman yapılıyor. Orkun bu sezon skor katkısı vermedi. Defansif olarak da iyi değil. Ön taraf fazla ofansif o yüzden ortada İsmail gibi bir kesici lazım. Barış iki haftadır maça çıkmıyor sahaya niye atsın? Milli takımda formda kimse o oynar.

Screenshot_2025-09-04-19-08-25-14_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Takımın öyle böyle bir 9 numara ihtiyacı var ki. Bir tane sağlam 9 numaramız olsa yenemeyeceğimiz takım olmaz. Her şeyi yapıyoruz ama onun eksiğini de çok yaşıyoruz.

Takımcılık her zaman yapılıyor. Orkun bu sezon skor katkısı vermedi. Defansif olarak da iyi değil. Ön taraf fazla ofansif o yüzden ortada İsmail gibi bir kesici lazım. Barış iki haftadır maça çıkmıyor sahaya niye atsın? Milli takımda formda kimse o oynar.
Semih en formda olduğu zamanlarda oynatılmadı hocam izliyoruz biliyoruz sen de Trabzonlusun eskiden beri kimlerin hakkı yendi biliyor olman lazım. Orkunun istatistik resmi mevcut cevaba gitti sandım yanıtını yeni gördüm oradan ayrı yanıt oldu bu arada.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Semih en formda olduğu zamanlarda oynatılmadı hocam izliyoruz biliyoruz sen de Trabzonlusun eskiden beri kimlerin hakkı yendi biliyor olman lazım. Orkunun istatistik resmi mevcut cevaba gitti sandım yanıtını yeni gördüm oradan ayrı yanıt oldu bu arada.
Semih mevzusundan sonra sizin aslında çok da konuşmaya hakkınız yok bence. Hem gereksiz gündem yaptınız hem de çocuğun kariyerini yediniz. Üşenmedim tek tek Orkun'un bu sezonki istatisklerine baktım defansif aksiyonları rezalet durumda. Yaptığı paslar ile puanı yüksek duruyor. Açıp bakabilirsin.

Ülkede biz dururken başkalarının hak yeme muhabbeti yapması çok komik duruyor. Orkun derken Mert ve Demir Ege neden alındı dediğini görmedim. :)

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Semih mevzusundan sonra sizin aslında çok da konuşmaya hakkınız yok bence. Hem gereksiz gündem yaptınız hem de çocuğun kariyerini yediniz. Üşenmedim tek tek Orkun'un bu sezonki istatisklerine baktım defansif aksiyonları rezalet durumda. Yaptığı paslar ile puanı yüksek duruyor. Açıp bakabilirsin.

Ülkede biz dururken başkalarının hak yeme muhabbeti yapması çok komik duruyor. Orkun derken Mert ve Demir Ege neden alındı dediğini görmedim. :)
Semih mevzusu tam da bunun ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. O zaman formda iken santrafor sıkıntısı da varken sadece 10 dakika euroda oynatıldı. Sonraki dönem için değil ama madem formda adam oynuyor oynuyor olması gerekirdi. BAY sürekli iyi de olsa kötü de olsa banko oynuyordu taki şu olaya kadar. Ege ilk 18de bile yok büyük ihtimalle süre bile almayacak. Mert as kaleciydi formdan düştü kesildi zaten. Şampiyon olduğumuz yıllarda Olcay Oğuzhan takımı taşırken milli takımda çoğu isimden az şans buldu. Sadece Beşiktaş değil bu Can Uzun gibi lige çok iyi başlayan çocuk bile ilk 18de değil. Trabzonspor evet çok hakszılıklar yaşayan bir kulüp ama Beşiktaş hiçbir zaman GS FB gibi durumda olmadı hep klasik İstanbul takımları kollanıyor algısı var ama ben hiçbir zaman görmedim bir iki maç lehimize hata olur kırk yılda uzun zaman konuşulur. Orkun zaten Benfica Feyenoorda da defansif aksiyonla öne çıkan bir isim değildi ki Beşiktaş'ta da pas atacak adam akılı oyun kurucu olmadığı için iyice o rolü üstlendi ama o zaman oynuyordu benim dediğim tamamen buna çok iyi oynasa da bize geldiği için asla eskisi gibi oynamayacak milli takımda.