Benfica 1-0 Fenerbahçe | UEFA Şampiyonlar Ligi - Play-Off Turu | Rövanş Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,400
Puanı
1,060
Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında Benfica ile Fenerbahçe Portekiz'de karşı karşıya gelecek.

İlk maçı 0-0 biten rövanş mücadelesi 22.00'da başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Başa baş bir maç bekliyorum yine Benfica daha avantajlı turu geçmeye ancak Fenerbhaçenin şansı gayet var.

Fenerbahçe’ye transferi gündeme gelen Kerem Aktürkoğlu, Benfica’yı 1-0 öne geçirdi.

Offff başkası gol atsa bu kadar gülmezdim. Neyse ki Fenerimi iyi tanıdığım için Kerem gol atara oynamıştım sdfjksdjkfjdskf.
------

Çok iyi savunma oturttuk diye övdükleri Mourinho 35 dakikada 3 gol yedi. 3 stoper + 2 defansif ortasaha + 2 kanat beki oynatıyor yine savunamıyor. Müthiş bir hocalık örneği var FB kulübesinde. Savunma, oyun kurulumu hiçbirşey yok. 3 kişiyle gol atmaya çalışıyorlar. Kendine başkan diyen adam şu ağlak terbiyesizi dönüşte uçağa almayıp ülkesinde bırakır.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Kaç sezondur şu Szymanski neden oynuyor anlamıyorum. Vasat oyuncuda bu kadar ısrarcı olunmaz. Herkes Amrabat diyor ama şu anda Fred ve Szymanski ondan daha sorunlu.

Şu 3-5-2'den tiksindiğim kadar başka bir taktikten tiksinmiyorum. Futbol için çok saçma bir diziliş. Tam bir büyük takım tıpası.

Ali Koç 5 milyon tasarruf edeyim derken şimdi 30 milyondan olacak. Koskoca Rahmi Koç boşuna bunu şirketten uzak tutmamış.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24