Arka Sokaklar'ın 20. Sezonunda Sürpriz Geri Dönüş!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,400
Puanı
1,060
Kanal D'nin uzun ömürlü dizisi Arka Sokaklar'da 15 sezon boyunca Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz, 20. sezon itibari ile diziye geri dönüyor.

15. sezon finali olan 594. bölümde diziden ayrılan ve 600. bölümde de şehit olarak karakteri bitirilen Alp Korkmaz, yeniden dizinin kadrosuna dahil oldu.

Oyuncunun nasıl bir senaryo ile geri döneceği ise merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar 20. sezonu ile çok yakında Kanal D'de!

1754127989555.jpeg

Rıza’nın kızını Rus kızı ile aldatmıştı
Rıza’nın kızını aldattığı Rus Kız Rus mafyasına çalışıyordu Antalya Nartotik’in ve İstanbul Asayiş özel ekipten Emre Aslı Hüsnü başkomiser Kerim Aslan’ı yakalamaya gittiler o sırada Antalya istihbarati bir oyun yapmışlar olabilir
@xemrexxx @emreemreu
------

@ömer karataş

Zaten diziden çıkması hataydı.
Senarist çıldırdı kovid virüsüne yakalandı diye senaryo yazdı ardından O zombi hapı vardıyla kovid ilaçları onu tetikledi
Eşine vurdu Rıza evden kovdu boşanma davası sırasında silahlı saldırı oldu Rıza Antalya’ya sürdü Antalya’da Aldatmanın sebebi kovid ilaçlarının etkisi olabilir öyle etkileri oluyor @xemrexxx @cokiyitvci

Senarist çıldırdı kovid virüsüne yakalandı diye senaryo yazdı ardından O zombi hapı vardıyla kovid ilaçları onu tetikledi
Eşine vurdu Rıza evden kovdu boşanma davası sırasında silahlı saldırı oldu Rıza Antalya’ya sürdü Antalya’da Aldatmanın sebebi kovid ilaçlarının etkisi olabilir öyle etkileri oluyor @xemrexxx @cokiyitvci
Ne zombisi? 😱😱

demekkı bir ceteye oyun oynadılar yada operasyon yaptılar operasyon bitti geri döndü.ölüp de diziye sokmakda sacma tahmın sadece.pınarda eevlendımı oldı pınara
------

olacak okadar komedi progmını gececek yıl olarak.

demekkı bir ceteye oyun oynadılar yada operasyon yaptılar operasyon bitti geri döndü.ölüp de diziye sokmakda sacma tahmın sadece.pınarda eevlendımı oldı pınara
------

olacak okadar komedi progmını gececek yıl olarak.
Aldatma tepki çekti diye yüzünü göstermediler zaten o patlama sahnesinde Rus kızla aldatmış diye çıkardılar Birde ekip o zaman Rus mafyası ile çatıştı Kerim Aslan ile uğraşırken @Doğan

Ayrılalı 5 sene mi olmuş. 😱
Aşı olmadığı için diziden yolladılar diye düşünüyorum ben aşı olmadı ardından o kovide yakalanan her kişi sevgililerini aldatsaydı kovid ilaçlarının etkisinden kaynaklı senaryo yazardım hem o aşı sahnesi tepki çekmezdi 596.Bölümde olan sahneden sonra düşüs başladı @serhatt @xemrexxx @Bully
------

Çok saçma olmuş. Bu kadar uzun ara verip yeniden sahne alacak olması. Dizide oynanan oyuncu bitince hatta bizim @emreemreu bile diziye çıkmıştı bir ara herkes bitince eski oyuncular tekrar diziye girmeye başladı. :)
Benide ekleselerdi zaten 10.Sezon ve 9.Sezonundaki 8.Sezonundaki Senaristi olan artık 10 senarist var 11.Senarist ben olabilirdim @RüzgarGülü

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Aşı olmadığı için diziden yolladılar diye düşünüyorum ben aşı olmadı ardından o kovide yakalanan her kişi sevgililerini aldatsaydı kovid ilaçlarının etkisinden kaynaklı senaryo yazardım hem o aşı sahnesi tepki çekmezdi 596.Bölümde olan sahneden sonra düşüs başladı @serhatt @xemrexxx @Bully
------

Benide ekleselerdi zaten 10.Sezon ve 9.Sezonundaki 8.Sezonundaki Senaristi olan artık 10 senarist var 11.Senarist ben olabilirdim @RüzgarGülü
Seni de eklerler umarım.