Aziz Yıldırım'dan Seçim Açıklaması

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,423
Puanı
1,060
b27378ce-84e1-4db4-a3e2-2adfb10be8f5.jpg

Futbolda beklenen başarıların gelmemesi sebebiyle Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Daha önce Aziz Yıldırım yönetiminde yer alan Hakan Bilal Kutlualp ve Mahmut Uslu gibi isimler adaylığını açıklamıştı. Fakat birçok kişinin tahmini asıl adayın bu isimler olmadığı Fenerbahçe'de 20 yıllık başkanlık yapan Aziz Yıldırım'ın gizli bir şekilde seçim hazırlığında olduğu yönündeydi.
Fenerbahçe'de kongre üyeleri yaklaşık 1 aydır seçimli olağanüstü genel kurul için imza topluyorlar. Eğer Fenerbahçe kongre üyelerinin %20'sinin imza toplarsa bu imzalar neticesinde Fenerbahçe 30-45 gün içinde seçime gitmek zorunda kalacak. Fakat şu anda imza sayıları hakkında net bir bilgi olmasa da iddialar 10-12 bin imzanın toplandığı yönünde. Fenerbahçe'nin de seçime gitmesi için 9600 imza yeterli.
Görünürde imza sayısı yeterli olsa da Aziz Yıldırım bugün yaptığı açıklamada eğer 16.465 imza toplanırsa aday olacağını açıkladı. İşte Aziz Yıldırım'ın o açıklaması:

Aziz Yıldırım: Eğer camiamız hali hazır durum karşısında benim sorumluluk üstlenmem gerektiğini düşünüyor ise, seçilmiş mevcut yönetimin aldığı oydan 1 fazlasını gösteren bir belge ile bu çağrısını somutlaştırmalıdır. Beni sorumluluğa davet edenler veya şahsımı sorumluluk üstlenmekten kaçınmakla itham edenler, 16.464 + 1 imza ile demokratik meşruiyetin tam ve eksiksiz olarak oluştuğunu, kendilerine ve şahsıma göstermelidirler.

Ayrıca Aziz Yıldırım yine yaptığı açıklamada Ali Koç'un dediği gibi seçimin Eylül aydında değil bir an önce olması gerektiğini de dile getirdi.

Aziz Yıldırım: Şayet bir kongre yapılacak ise bunun gecikmeksizin, Eylül ayına kalmadan yapılmasının doğru olacağı yönündeki düşüncemi Ali Koç'a ifade ettiğim gibi, bu açıklamamda da camiamıza bu konuyu arz ediyorum.

Aday mı değil mi? Aziz Yıldırım işini sağlama almak ondan sonra adaylığını açıklamak istiyor. Eski başkansın. Bir kere daha düştü mü gündemden düşer tabi doğal olarak . Haklı buluyorum ama adaysan adayım demeli yine de. Kafa karışıklığına gerek yok.

Aday mı değil mi? Aziz Yıldırım işini sağlama almak ondan sonra adaylığını açıklamak istiyor. Eski başkansın. Bir kere daha düştü mü gündemden düşer tabi doğal olarak . Haklı buluyorum ama adaysan adayım demeli yine de. Kafa karışıklığına gerek yok.
Aday işte kanka. 16.465 imza toplanırsa adayım diyor. Bunu demekte de haklı %100 kazanmayacağı seçime girmek istemez 2 kez yenildi 3.kez yenilmek olmaz hem de Ali'ye karşı.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Aday işte kanka. 16.465 imza toplanırsa adayım diyor. Bunu demekte de haklı %100 kazanmayacağı seçime girmek istemez 2 kez yenildi 3.kez yenilmek olmaz hem de Ali'ye karşı.
Evet haklı tabi. Bir daha yenildi mi kimse bundan sonra ne diyeceğini dinlemez.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Aday olsa yine yenilir bence. Umarım yanılırım.
16.465 imzayla Aziz Yıldırım seçime girerse öyle bir ihtimal yok. 16.465-0 başlıyorsun seçime imkansıza yakın Ali'nin kazanması.
------

Kendi takımı averajla ipten döndü, gitsin Hull City ile uğraşsın.
Geçen sene böyle futbolda boş bir adam için Ali Koç seçim kazandı. Acun yönetimde olmasa geçen sene seçimi Aziz başkan kazanıyordu.

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Acun bırakmış mı @xdragxx ?

Birkaç yerde yazı okudum.
Geçen gün Aziz Yıldırım ve FENERBAHÇE yönetimi ile görüşme olmuş bununla ilgili iddia okumuştum haberlerde. Aziz Yıldırım 5 kişi saymış yönetimde olmasın diye Acun da vardı listede. Ama bıraktı diye açıklama gelmedi

• Beğendim
16.465 imzayla Aziz Yıldırım seçime girerse öyle bir ihtimal yok. 16.465-0 başlıyorsun seçime imkansıza yakın Ali'nin kazanması.
------

Geçen sene böyle futbolda boş bir adam için Ali Koç seçim kazandı. Acun yönetimde olmasa geçen sene seçimi Aziz başkan kazanıyordu.
O zaman hayırlısı artık. :D

Geçen gün Aziz Yıldırım ve FENERBAHÇE yönetimi ile görüşme olmuş bununla ilgili iddia okumuştum haberlerde. Aziz Yıldırım 5 kişi saymış yönetimde olmasın diye Acun da vardı listede. Ama bıraktı diye açıklama gelmedi
Evet Aziz Yıldırım özellikle Acun, Burhan Karaçam, Erol Bilecik ve Hamdi Akın'ı yönetimden çıkar diye baskı kuruyor Ali Koç'a.

Sizce Aziz Yıldırım doğru bir tercih mi olacak?

Galatasarayın sıkıldıça Fatih Terimi çağırması gibi birşey değil mi sizce?

@RüzgarGülü @xdragxx
Şu anda Ali Koç'u devirecek 2. kişi yok maalesef. Diğer her türlü aday karşısında seçimi Ali Koç kazanır.
Fenerbahçe'nin öncelikle Ali Koç'tan kurtulması lazım. Aziz başkan zaten gerek yaşı gerek sağlık durumu sebebiyle istese de 2 yıldan fazla kalamaz. 2 yıl boyunca kulüp içindeki Galatasaraylıları temizleyip Fenerbahçe'yi bir şekilde bir raya sokup en az 1 şampiyonlukla kulübü hak eden birine bırakmalı.

Sizce Aziz Yıldırım doğru bir tercih mi olacak?

Galatasarayın sıkıldıça Fatih Terimi çağırması gibi birşey değil mi sizce?

@RüzgarGülü @xdragxx
Aslında tek sorun başlı başına Fenerbahçe yönetimi değil, Türkiye futbolu. Futbol olarak çok çok gerideyiz. Her hafta hakem konuşmaktan maçın zevki çıkmıyor.

Aziz Yıldırım yerine keşke başka bir isim gelse ama Aziz Yıldırım belki 2 3 yıl kalıp geldiği gibi takım gazlanie ve bizde bir umut diyoruz işte :D

Şu anda Ali Koç'u devirecek 2. kişi yok maalesef. Diğer her türlü aday karşısında seçimi Ali Koç kazanır.
Fenerbahçe'nin öncelikle Ali Koç'tan kurtulması lazım. Aziz başkan zaten gerek yaşı gerek sağlım durumu sebebiyle istese de 2 yıldan fazla kalamaz. 2 yıl boyunca kulüp içindeki Galatasaraylıları temizleyip Fenerbahçe'yi bir şekilde bir raya sokup en az 1 şampiyonlukla kulübü hak eden birine bırakmalı.
Gerçi Galatasaray başkanı daha yaşlı....
Sadettin Saranı çok istemişdim ama oda kaçak dövüştü...

Yoksa değerli adminimizin bana yıllar önce dediği söz geliyor foruma bir öneri sunmuştum @bazinga

Tekke ve zaviyelerin açılmasını istemek gibi birşey Aziz Yıldırım'ın geri gelmesini istemek :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Fenerbahçe'nin öncelikle Ali Koç'tan kurtulması lazım. Aziz başkan zaten gerek yaşı gerek sağlım durumu sebebiyle istese de 2 yıldan fazla kalamaz. 2 yıl boyunca kulüp içindeki Galatasaraylıları temizleyip Fenerbahçe'yi bir şekilde bir raya sokup en az 1 şampiyonlukla kulübü hak eden birine bırakmalı.
Senin daha önce dediğine çıkma ihtimali yüksek ben de Aziz'in uzun süreli kalacağını sanmıyorum. Ben fazla sevmesem de hasta Fenerbahçeli belli ki tepki ve istekleri gördü dayanamadı. Sonraki seçimde başarılı olursa Aziz Yıldırım yönetiminde biri veya yeni bir iş adamı çıkar gibime geliyor ama Fenerbahçe'nin öncelikle Koç'u göndermesi gerek.

• Beğendim