Fenerbahçe 0-1 Beşiktaş | 2024-25 Trendyol Süper Lig 34. Hafta Maçı

Mücadele Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
12,681
Puanı
710
images (11).jpeg

Trendyol Süper Lig'inin 34. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor.

Son yaşadığı Kayserispor beraberliği sonrası şampiyonluk iddiası azalan Fenerbahçe'nin hedefi kazanarak mevcut durumunu korumak iken sezonu istediği gibi geçiremeyen Beşiktaş ise 3. lük iddiası için maçı kazanmak istiyor. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Beşiktaş evinde tek golle kazanmıştı.

Saat: 19.00
Stadyum: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi
Hakem: Yasin Kol
Yayın: Bein Sports 1 HD

Goller: 44' Gedson

Mücadele ile ilgili yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu 11 ne Beşiktaş ya. Neyse saldır Beşiktaş.

Kongre üyesi olup verseydin oyunu ama yetmezdi 17000 üye olması lazımdı 7000 üye bulsan bile Ali koç kazanırdı 28000 Aziz Yıldırım diye destekliyordu mourinho
İçin fikir değiştirdi diğerleri ihsal oldu 10000 kongre üyesi oy verdi Aziz Yıldırıma 16000 kişi Ali koça verdi 572 oy geçersiz sayıldı onlarda imza atmayı unutanlar
------

Masuakuyu stoper tandeminde gördük ya ne diyelim defans Allah'a emanet:A Özellikle sol taraf
@xdragxx hedefi Beşiktaş yensin ortalık karışsın ardından Fenerbahçe’yi bölgesel amatör kümeye atar tff herkes öldü diye rüyamda gördüm Yıl 2025 Mayıs’ın dördü stadı yaktılar bütün herkes öldü 2023 te İrlanda’da Beşiktaş 20-0 kazanıyordu Fenere karşı @Gerekli24

Son düzenleme:
Mert topa vuruyor penaltı diye yapmadıkları yaygara kalmadı ne bekliyorsunuz buna penaltı vermesini mi?
------

Fenerbahçe 0 - 1 Beşiktaş Gol: 44 Gedson Fernandes

Son düzenleme:
Masuaku şov yapıyor. FB şu maçı al ben haftaya sahamda şampiyonluk sevinci görmek istemiyorum. Siz alışık olabilirsiniz ama biz değiliz.

Masuaku şov yapıyor. FB şu maçı al ben haftaya sahamda şampiyonluk sevinci görmek istemiyorum. Siz alışık olabilirsiniz ama biz değiliz.
Fenerbahçe yenilirse, Galatasaray maçı bize salsın. Kendi sahasında ki maçta kutlasın şampiyonluğu.

Hem senin yenilmen lazım hem de Fenerin haftaya da puan kaybetmesi lazım çok yüksek bir ihtimal değil ki zaten. Hem 95-96'da sahanızda resmi olmasa da şampiyonluğu almıştık diye hatırlıyorum siz de alışıksınız yani abartmayalım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Bu alana bir cevap yazın...